Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.PAOK_NORTH_ARMYΑν ο Ζαγοράκης ακολουθήσει το μοντέλο Ντέμη, τότε όχι απλά θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά θα φύγει με τις κλωτσιές.
Αυτό το θέμα είναι αποκλειστικά δικό μας. ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Μόνο εμείς μπορούμε και πρέπει να συνετίσουμε, ή στην χειρίστη να αποβάλλουμε από τον ΠΑΟΚ μας όλους αυτούς που φυσικά και δεν είναι μόνο 50 και 100. Αυτή είναι η γραμμή κρούσης όπως επισημαίνει και ο Hideguti.

PhotisDCΔιαφωνώ σε μεγάλο βαθμό στην κριτική που ασκεί ο Χιντεκούτι στον Χάβο. Απ'εξαπανέκαθεν.
Όμως δεν μπορώ παρά να πω ότι πολύ δύσκολα θα εκφραζόμουν με ένα δικό μου κείμενο από ό,τι με το δικό του σε ό,τι αφορά τους "οπαδούς" της ομάδας μας.
Προσωπικά έχω ορκιστεί και έχω πάψει να πηγαίνω στο γήπεδο από το βράδυ της PSG, ήδη ψημένος και μετανιομένος από (αρκετά) παλαιότερες πορείες στο χαριλάου, με κατέβασμα της βιτρίνας του σφαχ και κυνήγια στην Μαρασλή.
Έναν όρκο που στα 19 χρόνια τον έσπασα 2 φορές και τιμωρήθηκα γι αυτό. Την 1η το '99 με το σκουλήκι και την 2η με το χανούμι στην 4άρα του 2008.
Εγώ την τρέλλα μου για την ομάδα την πληρώνω από το '88, όταν ο διοικητής ξέροντας ότι θα την κοπανούσα, με έβαλε σκοπό (και 2 δόκιμους μπάστακες για να είναι σίγουρος), το βράδυ του αγώνα με την Νάπολι και αναγκάστηκα να χαρίσω το εισητήριό μου στο πρώτο αμάξι που πέρασε με την ασπρόμαυρη στο καπό, έξω από το πεδίο βολής στο Λιτόχωρο.
Μπήκα σε αυτό το φόρουμ για αναπληρώσω τον ΠΑΟΚ που έλλειπε από την ζωή μου. Μπήκα για να μπορώ να λέω την ΠΑΟΚσήδικη κουβέντα που δεν μπορώ να πω στο γήπεδο. Μπήκα για να πάρω μια διαδυκτιακή "μυρωδιά" της ομάδας μου.
Δυστυχώς, την αιτία που με έδιωξε από την Τούμπα πριν 19 χρόνια (και είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ) την ξανασυνατώ εδώ μέσα.
Ζητάμε από τον Ζ να καθαρίσει την Τούμπα όταν δεν μπορούμε να καθαρίσουμε ένα φόρουμ από 10-20 ip.
Εκτιμώ πολύ κόσμο εδώ μέσα. Είτε κόσμο που ταυτίζονται οι απόψεις μας είτε κόσμο που διαφωνούμε αλλά υπάρχει ένα επίπεδο επικοινωνίας.
Όμως, επειδή από την μια το "δέσιμο" είναι το γνωστό απρόσωπο του internet και από την άλλη η επιλογή άρνησης και αποχής είναι ευκολότερη απ' ότι το γήπεδο, εγώ δεν έχω καμιά δουλειά σε ένα φόρουμ που δίνει βήμα σε μπέλους, σε τριανδρίες, σε μπακούνηδες, σε τεράτιους, σε μπίληδες, σε σπύρους κλπ. Ούτε και έχω την όρεξη να τους διαβάζω και ας τους τραβάνε οι mods το αυτί αργότερα, σβήνοντας λέξεις και κείμενα. Έχω διαβάσει εδώ μέσα προτροπές για πεσίματα και κράξιμο σε παίκτες και προπονητή όπως και επιπλήξεις για θετικά σχόλια για την .... ομάδα μας. Είναι η ίδια ακριβώς φάρα που έδιωξε από τα τσιμέντα κι εμένα και τον γέρο μου (που "κάτι" είχε κάνει και αυτός το 50τόσο), μιας και η φαμίλια μου κατοικούσε σε παράγκες της γειτονιάς από το 20τόσο. Ομολογώ ότι (ξανα)νικήθηκα.
Καταλαβαίνω ότι είναι επιλογή του φόρουμ να ανοίγει τις αγκαλιές του και στα σκατά, αφού αυτά προσφέρουν κλικ. Την σέβομαι αλλά δεν την δέχομαι και δεν θα την υποστώ άλλο.
Για μένα, το φόρουμ από δώ και πέρα θα έιναι ένα retro game επειδή με αρέσει το παιχνίδι και εκτιμώ τους συντελεστές του και το μουσκό τόπικ, ελπίζοντας να το αποβάλλω σταδιακά από την καθημερινότητά μου.
Άντε και κανένα παλατάκι παρέα με την κόρη μου, σε κανένα παιχνίδι με λιμό.
Χίλιες φορές Κολκοβασιλόπουλοι. Τουλάχιστον, αυτών τα οικονομικά συμφέροντα ταυτίζονται με αυτά της ομάδας και άρα με την πρόοδό της.
8emis4HidegutiΠιθανοτατα, δεν υπαρχει ελπιδα απλως.
Ολόκληρο το κείμενο είναι ο,τι πιο εύστοχο διάβασα, σύμφωνα με τη δικη μου αντίληψη, και το προσυπογράφω.
Πλην της φράσης που παραθέτω, οπου θα διέγραφα το "πιθανότατα".
Κι ενα μικρο σχολιο,
τεραστια ήταν κι η δικη μου απογοήτευση, όταν συνειδητοποίησα ότι το όνειρο της "λαϊκής κυριαρχίας" του ΠΑΟΚ θα έμενε απλά ένα...όνειρο. Αλλα την ευθύνη δεν την καταλογίζω μονο στο Ζαγοράκη, αφού ο λαός θέλει άραβες, δρόσους, γκαγκατσηδες, ποια μαζική συμμετοχη τώρα και τέτοιες γραφικότητες ρε συ Χιντε!
Κι όχι μονο ο λαός του ΠΑΟΚ, αλλα γενικότερα. Ολόκληρο ΔΝΤ μας φόρεσαν καπέλο, αλλα βλέπεις καμια μαζική συμμετοχη σε κάτι? Μαζική συμμετοχη στα μπινελίκια και στη γκρίνια στα καφενεία και στα forum, ο προδότης γιωργάκης, η κακια άγγελα, οι συνωμοσιες και οι εχθροι του εθνους, οι προφητειες, οι απεργοι πεινας κτλ. Άλλωστε μπόρα είναι θα περάσει, θα ξαναεπιστρεψουμε σύντομα στην καπιταλιστική ευημερία, η ελεύθερη αγορά γρήγορα θα τα κανονίσει όλα από μονη της.
Αφου γιωργακοσαμαραδοπαγκαλοκαρατζαφερηδοκοκαλομαρινοβαρδινογιαννηδοβγενοπουλομπεοψωμιαδογκαγκατσηδες θελουμε, τι το κουραζουμε?
Sick BastardΤελείωσε κύριοι.
Όποιος δικαιολογεί τα χθεσινά αίσχη με την κακή αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ έχει μπερδέψει τη βούρτσα με την πίτσα.
Όποιος νομίζει ότι αυτό δεν ήταν τίποτα και να χαμε να λέγαμε, εθελοτυφλεί.
Καμία δικαιολογία στους μπερδεμένους, καμία ανοχή, καμία ανοχή και στους όψιμους υποστηρικτές τους.
Αρκετά με τα ζώα.
Καλύτερα χωρισμένοι σε 2 στρατόπεδα παρά αυτό το όλοι δικοί μας ήμαστε. Όχι ρε δεν ήμαστε.