Είπα ν ακούσω τη συμβουλη του ιταλού και να καθήσω να ηρεμήσω πρωτα και να γραψω μετα.
Δεν ηρέμησα απο χτες αλλα θα γράψω:
Θεμα α'
ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.
όποιος περίμενε με την ομαδα
στα όρια του μπαίνω δε μπαινω πλευ οφ
κάτω απο αυτην τη μισοδιαλυμενη αεκ
αποκλεισμένη απο αυτη την αεκ
με προπονητη τον φίλο του Ζ
που αντικατεστησε τον άλλον φίλο του Ζ
που μας αφησε 3ους απο το τέλος
με μεταγραφες αποτυχία
γιατι ενας αλλος φιλος του Ζ ήρθε να μαθει τι σημαινει τεχνικός διευθυντής σε μας
μ ενα ρόστερ που φώναζε απο περυσι οτι είναι ποιοτικο ΜΟΝΟ όταν στηρίζεται στο πλάνο και την ομαδικότητα
μ ενα μπατζετ ίσως, το μεγαλύτερο στην ιστορία μας
και με απαιτήσεις πρωταθλητισμου
με όλα αυτα λοιπον τα ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ της Διοικησης
όποιος περίμενε οτι ο κόσμος ΔΕΝ θα εμπαινε στο γήπεδο, ας αλλάξει πλευρο.
Θεμα β'
Όποιος περιμένει οτι η "παταξη" της βίας γίνεται αλα Θατσερ με ΜΑΤ στα γήπεδα και φυλακες
και οτι η πλειοψηφία των φανατικών οπαδών μας θα το δεχτουν αμαχητι
ας αλλάξει πλευρο
Όποιος επισης περιμένει στοιχειώδη στηριξη σ ενα προεδρο "ρουφιανο" -όπως ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο Ζ-
ας αλλάξει πλευρο.
Όποιος απαιτει οπάδους στη φυλακη, την ιδια στιγμη που κυριαρχουν στη κοινωνια και περιφερονται ελευθερα ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, πολύ θα ήθελα, εκτος απο πλευρό, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ.
άλλη μια ρουφιανομάδα με κολλητηλίκια με μπατσους, εισαγγελεις, φωτογραφίες που δινουν κοσμο κτλ στην ίδια πολή ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.
Θεμα γ'
Για το χτεσινό ματς:
ΤΟ ΕΧΑΣΕ πρωτα απ όλους Ο ΧΑΒΟΣ
ανυπαρκτες οι αλλαγες, λάθος τρόπος αναπτυξης, αδιαβαστος ο πάγκος. Τα έλεγε ο ΠΑΡΑΣΑΝΔΑΛΟΣ πριν το ματς για την αποστολη και δυστυχως επιβεβαιώθηκε.
ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ
Μουσλι και κοντός απαραδεκτοι
κουτσια ανυπαρκτος
Ιβιτς μοιραιος.
Ειδικα για τον κοντο εχω καταληξει να πιστευω οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερο ΒΥΣΜΑ
εχει καταντήσει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ της ομαδας μας. Απο τότε που γυρισε γ@μιέται το σύμπαν.
επίσης για τα χτεσινα το ΚΟΡΑΚΙ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ. Απορω πως βλέπουν καποιοι πενηνταρισια διαιτησια;
Ίσως τα λένε τραβηγμενα για να μην υπάρξουν τετοιου τυπου δικαιολογίες. Παρόλαυτα ναι μεν δεν αξίζαμε τη προκριση αλλα δεν την αξιζε παρα ελαχιστα περισσότερο μια πολύ μετρια αεκ.
Θέμα δ'
Συνοπαδοί μου, αυτός είναι ο ΛΑΟΣ μας.
Κάποιες φορες καμάρι, άλλες τιμωρός, άλλες τυφλός
και πάντα παθιασμένος.
Τι περιμένατε δηλ. Αγγλια, πλαστικά καρεκλάκια, φυστίκι κ σποράκι αλα ΝΒΑ;
Ετσι είναι τα πραγματα.
Μπορεις να μεγαλουργήσεις αλλα και να καείς με αυτο τον λαο.
Πανω απ όλα όμως δεν μπορεις να τον υποτιμάς και να τον γραφεις στα @@ σου
Δεν μπορεις να τον βλέπεις ΜΟΝΟ σαν ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
Ακους Διοικηση;
Θεμα ε'
ετυχε χτες για 1η φορα στη ζωή μου (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) να πάω στη Θ5 (όχι απο επιλογη).
Αλλος κοσμος. μηδεν φωνη, παθος μηδεν, ζήτημα αν οι διπλανοι μου σιγοψυθυρίζανε κανα συνθηματακι, απειρη κριτικη και μπλα μπλα. Ηλικιες άνω των 40 ως επι των πλειστων που ηρθανε για ενα μεγαλύτερο wide screen με καλύτερα χρώματα... Πολύ ασχημη οπαδική εικόνα. Προφανως το συνθημα που φωναχτηκε περισοτερο σε όλον τον αγώνα απο το σημειο της 5 ήμουν, τουλαχιστον, ήταν το τραγικο, απ όλες τις αποψεις, "ποσο μαλ@κες είσαστε"...
Θέμα στ΄ και τελευταίο.
ο ΠΑΟΚ δεν έιναι ο Ζ.
ο Ζ είχε (και εχει) μια χρυσή ευκαιρία που σπάνια δίνει αυτο το μοναδικο οπαδικό κίνημα της χωρας.
να (ξανα)φτιάξει μια ομαδα συλλογικής νοοτροπίας, μια ομάδα με συστημα, σκληροτράχηλη και με χαρακτήρα, που να κοντραρει τους αντιπάλους 11 vs 11. Ουτε παραγκες θελουμε ουτε τιτλους. Αξιοπρέπεια θελουμε.
το καλοκαίρι είναι κοντα. παρε προπονητη να στησει την ομάδα και ΑΣΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.
Αν μπορεί και αν θελει να το κάνει καλώς.
ΑΛΛΟΙΩΣ ευχαριστουμε για τη προσφορα και προχωράμε δυστυχως χωρις ενναλακτικες.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
εκεί που μας χρωστούσανε μας παίρνουν και το βόδι.