Μαϊστα.
Κάθε φορά όμως που γίνεται κανα μπραφ και πιάνουν 5-6, όλοι είναι ''Λευτεριά στους οπαδούς''.
Σίγουρα, όλες οι συλλήψεις, δεν είναι δίκαιες ή σωστές γιατί στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, αλλά, από την άλλη, δεν είναι δυνατόν να είναι και πάντα, όλες λάθος.
Έτσι αυτοί οι 100-200 μπερδεμένοι που αμαυρώνουν το όνομα του ΠΑΟΚ, εδώ και 25 χρόνια περίπου που παρακολουθώ την ομάδα, συνεχίζουν να το αμαυρώνουν. Καθώς λοιπόν, διαφεύγουν τη σύλληψη κόντα 25 χρόνια, πρόκειται μάλλον περι εγκληματικών ιδιοφυών, που όχι ο Ζαγοράκης, αλλά ούτε η CIA και όλα τα άλλα σκυλιά του πολέμου, μπορούν να κάνουν ζάφτι. Μια ζωή δηλαδή η ίδια ιστορία.
Το άλλο πολύ καλό που διάβασα, είναι αυτό που έγραψε κάποιος/οι εδώ, ότι τον Ζαγοράκη, λέει τον βόλεψαν τα επεισόδεια. Μαϊστα.
Φαντάζομαι τον Ζαγοράκη πριν το μάτς, να λέει στον Χάβο...''Μάκη, ξέρεις τι θα με βόλευε πολύ ρε μαλάκα;''
''Τι, πρόεδρε'';
''Αν, λέμε αν, στραβώσει το ματσάκι, να πεταχτεί μια φωτοβολίδα κοντά στο 60 να πάρουν φωτιά τα δίχτυα να κοπεί ο όποιος ρυθμός έχει η ομάδα τότε. Μετά, να φάει μια φωτοβολιδα ο Σάχα, να αρπάξει λίγο γιατί πολύ
άσπρο τον βλέπω ρε παιδί μου. Και τέλος, εκεί γύρω στο 85, να μπουκάρουν μερικά ανεγκέφαλα ζωάδια να καραγουστάρουμε! Τι λες κι εσύ, Μάκη'';
''Και γαμώ τις φάσεις, πρόεδρε! Και πολύ βολική!''
Ναι, σίγουρα έτσι έγινε, είναι φανερό. Απορώ δηλαδή, που δεν το σκέφτηκαν νωρίτερα.
Μ'αρέσει που μιλάμε και για τομές και εγκοπές όταν μερικοί απο μας λέμε (και τα πιστεύουμε κιόλας κι έχουμε και επιχειρήματα
) για τα παραπάνω.Η μόνη τομή που μπορεί να γίνει είναι η λοβοτομή.
Εγώ είμαι ένα απλός, ανώνυμος οπαδός του ΠΑΟΚ.
Και χθες ξενέρωσα τη ζωή μου.
Έχει κάθε δικαίωμα ο Ζαγοράκης, ΑΝ θέλει, να ρίξει μια μούτζα στον εαυτό του και να φύγει μετά τα playoff (αν μπούμε).