Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.PhotisΑπό την άλλη για να πει ότι πάμε για πρωτάθλημα πάει να πει πως διασφάλησε και τα της διαιτησίας..θα δούμε...ή έχει τόσο μεγάλη πίστη στην ομάδα!!!!Εγώ συμφωνώ μαζί του!
MANIAKOSmpafos ειπε οτι αφου ειναι καλος διαιτηης ας τον βαλυν να μας σφυριξει....
τελικα ειδατε ειπε δεν πληρωνεται ειπα και γω.......
darklordΟχι οτι συμμετεχω σε αυτο το φορουμ, αλλα ειπα να κανω μια guest εμφανιση και να φερω την μιζερια μου.
Ο Βιολιδης δεν εκανε λαθος στα χρηματα που θα παρουμε απο την ΟΥΕΦΑ; Αλλα τα 900.000 που ειναι ταριφα, και αλλο το μαρκετ πουλ.
Περισυ η αεκ εκτος απο τα 900.000 πηρε και 1.3 εκ. ευρω απο το μαρκετ πουλ.
Αυτα γιατι δεν τα προυπολογησαν;
Μιζεροφτυαρι -4-
ΥΓ. Καταλαβαινω καποιους μικροτερους ή καποιους μεγαλυτερους οτι εχουν αναγκη για προσωπολατρεια και το "γεια σου προεδραραααα" "πεστα Ζαγορακη" δινει και παιρνει. Οι μικροτεροι δεν εχουν ζησει γουμενο μπατατουδηδες και τα βλεπουν ολα ροδινα, οι μεγαλυτεροι επειδη τους γνωρισαν φυσανε και το γιαουρτι.
Με αυτην την αντιμετωπιση ομως τελικα αδικειτε τον ιδιο τον Ζαγορακη, που δεν εχει αναγκη απο κολακες αλλα σκληρους και καλοπιστους κριτες.