Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 12′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 15′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 18′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 19′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 21′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.

λένε ότι θα είναι ευκολότερο και σαφώς φθηνότερο.Και ξέρεις εσύ.Ούτε κουβέντα πριν να υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο.mpafos4Επιτελους,ηρθε η ωρα να χαλαρωσεις,τουλαχιστον οσον αφορα τα οικονομικα!Κανεις μεγαλο αγωνα!Με ολα σου τα καλα και τα ασχημα,με ολα σου τα σωστα και τα λαθη......ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!!!!ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
BonoΜπορείς να χαλαρώσεις τώρα λιγάκι μετά από αρκετούς μήνες.
Οχι πολύ λιγάκι...
Σου έχουμε σούρει πολλά και όχι άδικα όμως η επιλογή Δερμιτζάκη για την οποία επέμενες απ' την αρχή πιστώνεται 100% σε σένα....αν και δε σου φαίνεται,μάλλον έχεις μάτι και ποδοσφαιρικό ένστικτο.

geoavrΓράψτους όλους τώρα κανονικά Θόδωρε.Προχώρα παντελονάτα όπως έκανες τα τελευταία 3 χρόνια και μην δίνεις αναφορά σε κανένα.Επειδή εγώ έχω μερικές εκατοντάδες ευρώ σε μετοχές θα απαιτήσω από τον ΘΕΣΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ της ΠΑΕ να μου δίνει αναφορά γιά το παραμικρό?
Προχώρα με την ΕΡΓΟ3 γιά την αποπεράτωση του κεντρικού κτιρίου του προπονητικού.Από την πιάτσα ακούω ότι είναι πολύ σοβαρή εταρεία και το απέδειξε με τα έργα στην Τούμπα.
Τέλειωσε αυτό που ξεκίνησες πριν 2,5 χρόνια με το κράτος.Κάποιοι λένε ότι τώρα λόγω της οικονομικής συγκυρίας θα είναι δύσκολο αλλά και κάποιοι άλλοιλένε ότι θα είναι ευκολότερο και σαφώς φθηνότερο.Και ξέρεις εσύ.Ούτε κουβέντα πριν να υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο.
Κλείσε κάποιες τρύπες που δημιουργήθηκαν με άτομα ικανά,διψασμένα γιά να προσφέρουν και κυρίως να αγαπάνε και να πονούν τον ΠΑΟΚ.Τεχνοκράτες και λοιπές παπαριές αλλού όχι στον ΠΑΟΚ.
Και κυρίως χαλάρωσε.Να σε δω να γελάς περισσότερο φίλε....