Kolokotronis_4για να έχουμε μία κοινή βάση επικοινωνίας
- δέχεσαι την συντονιστική των συνδέσμων ή και αυτό το αμφισβητείς?
- έγινε μία συζήτηση χθες για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και συμφώνησαν να μιλήσει ο Ζαγόρ μετά τα παιχνίδια με τους Τούρκους, διαφωνείς?
- αν δεν είναι οι οργανωμένοι το πιο ενεργό κομμάτι των ΠΑΟΚτσήδων, τότε ποιοι είναι? οι πληκτρολογάκηδες?
- υποθετικά, αν έβγαινε ο Ζαγοράκης και έλεγε τα πάντα με το νι καιμε το σίγμα τι ειπωθηκε, θεωρείς ότι όλα θα λύνονταν μονομιάς? Εγώ σου λέω ότι θα είχαμε τη θεωρία, της θεωρίας, ω θεωρία! Πάλι θα λέγανε ότι δεν τα είπε όλα. Οι κακοπροαίρετοι πάντα υπάρχουν, αυτός είναι ο ρόλος τους.
- δεν είπα πουθενά να υπάρχει μόνο ένας σύνδεσμος, μην παραποιείς.
Το ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ καταλαβαίνεις καλά πολύ καλά που πάει.
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλέστικά μην δώσετε!
Πρέπει να υπάρχει μία πολιτική.
Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι θεσμός και σας θεσμός πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Ασε που οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες μη-συνδεσμίτες συμφωνούν με αυτή τη στάση Ζαγοράκη.
Εκτός από τις κατινίτσες που περιφέρονται από σταθμό σε σταθμό, και από φόρουμ σε φόρουμ.
-την δεχομαι ως ενα οργανο των συνδεσμων και τιποτα παραπανω. ενα μερος του κοσμου που αριθμητικα ειναι ελαχιστο μπροστα στο ενεργο κομματι και απειροελαχιστο μπροστα στο συνολο του Παοκτσηδικου κοσμου.
-εγινε μια συζητηση και ενημερωθηκαν συγκεκριμενα ατομα που εκφραζουν συγκεκριμενο χωρο.
-το ποσο οργανωμενος ειναι καποιος δεν εχει να κανει με συνδεσμους και καποτε πρεπει να γινει αυτο κατανοητο. καμια καρτα μελους συνδεσμου σε κανει ενεργο μελος της ομαδας. παραδειγμα. ενας 35αρης με 6-7 χρονια διαρκειας που δεν εχει πατησει ποτε του σε συνδεσμο θα περιμενει αλλες 10-15 μερες για να ακουσει τον προεδρο της ομαδας. ο 18αρης που θα παει το βραδυ σε συνδεσμο για μπυρα θα μαθει τι συζητηθηκε. εαν ειναι αυτο λογικο....
-κακοπροαιρετοι παντα υπαρχουν. σε αυτο εχεις δικαιο. αποκλειεις να υπαρχουν και στους συνδεσμος και στην συντονιστικη?
δεν μου απαντησες ομως στο ερωτημα μου. ποσο δυσκολο ειναι ενα γαμημενο δελτιο τυπου?
ΥΓ. θεσμος ειναι μονο ο ΠΑΟΚ.