Γιατί δεν ακούγεται κάτι για Μαρίν που θέλει η γειτονιά?
Κοιτάμε καλύτερο?

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

nunies4 · 10/07/2025, 07:12Τι φορ και τι Ιβανουσεκ και τι χαφ...
Η ατζέντα έχει πάλι γήπεδο από σήμερα
tad · 10/07/2025, 11:57Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...
καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από τον ΠΑΟΚ για να ανταγωνιστεί τον γαύρο και τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες ...
σίγουρα ο παίχτης εάν έρθει θα είναι καλός σε κλειστές ελληνικές άμυνες, πιθανώς καλύτερος και από τον Τάισον ... αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται καλύτερος αθλητικά του Τάισον ...
ο σορετίρε δεν για εμένα ... πολύ σοφτ ... και κρατάει θέση που είναι για παιδιά θηρία σαν τον Χατσίδη ... ας πάει δανεικός μπας και μεστώσει κάποια στιγμή το μυαλό του ... ταλέντο έχει αλλά είναι πολύ σοφτ ρε παιδί μου ... δεν ξέρω αν γυρίζει η καριέρα για παιδιά με τέτοια νοοτροπία ... μακάρι πάντως γιατί έχει πολλά στοιχεία ...
tad · 10/07/2025, 11:57Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...
καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από τον ΠΑΟΚ για να ανταγωνιστεί τον γαύρο και τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες ...
σίγουρα ο παίχτης εάν έρθει θα είναι καλός σε κλειστές ελληνικές άμυνες, πιθανώς καλύτερος και από τον Τάισον ... αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται καλύτερος αθλητικά του Τάισον ...
ο σορετίρε δεν για εμένα ... πολύ σοφτ ... και κρατάει θέση που είναι για παιδιά θηρία σαν τον Χατσίδη ... ας πάει δανεικός μπας και μεστώσει κάποια στιγμή το μυαλό του ... ταλέντο έχει αλλά είναι πολύ σοφτ ρε παιδί μου ... δεν ξέρω αν γυρίζει η καριέρα για παιδιά με τέτοια νοοτροπία ... μακάρι πάντως γιατί έχει πολλά στοιχεία ...