theodoros · 29/07/2025, 16:36Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη. Πήρε όσους τίτλους είχες σε όλη σου την ιστορία σε σε 7 χρόνια. Δεν ντρέπεστε ρε μερικοί, τι λέτε διαβάζετε τι γράφετε; Απαντήστε μου,αν αύριο υπογράψει ο ΑΣ το μνημόνιο με τη παε, αύριο, σε ποιο γηπεδο θα παίξουμε; πείτε μου, πείτε μου ποιο κρατικό γηπεδο θα δώσει ο Μητσοτάκης; κανένα! Σας απαντώ εγώ! Κι αν υπήρχε ένα ιδιόκτητο, του Μακεδονικού παπαλα, βαλίτσα πήρε και ο μετροκολις. Ακούσατε σήμερα αυτό το σταθμο; βγαίνουν δικηγορισκοι λόγιοι καμουφλαρισμενοι οπαδοι ντεμεκ, στημένοι και λένε εμπεριστατομενες αρλούμπες. Είναι που δεν ήμαστε πρόβατα. Σιχάθηκα πραγματικά. Χεστε με διαγράψτε με. Θέλω να πω κι άλλα δεν γίνεται. Ποιος λαός του ΠΑΟΚ ρε.
! Μας τελείωσε, πέθανε μαζί με το μανάβη. 1000 ευρώ μισθό περνετε κι αν σας σας δώσει ο απέναντι ανταγωνιστής του αφεντικού σας 10 ευρώ παραπάνω θα τρέξετε. Και θα μιλήσετε για τον Σαββίδη. Δεν είστε ΠΑΟΚ, είστε ego fc.
Ιδιοκτήτης περιπτέρου detected, που το πήρε με ρουφιανόχαρτο από τη χωροφυλακή επί χούντας και δίνει στον πιτσιρικά που κάνει νυχτέρια 300 ευρώ μαύρα, και τον κατηγορεί αν πάει στον απέναντι περιπτερά για 350.
Άσε, καταλάβαμε το σκεπτικό σου.
Μαζευτείτε, βρωμόστομοι.
Μαζευτείτε.
Βρίζετε όσους διαφωνείτε ασταμάτητα.
Κόφτε το.