Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08embuji · 29/07/2025, 09:34Τιποτα δεσμευτικο δεν υπεγραψε ο ΑΣ. Δεν θα υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα αν ειχανε δεσμευτει. Το λαθος του Κατσαρη ειναι οτι το παρουσιασε ως τελειωμενη συμφωνια με τον Μυστακιδη ενω δεν ηταν.
Λεμεσος4 · 29/07/2025, 09:32Δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Εγινα ΠΑΟΚ γιατι ηταν απεναντι στο κατεστημενο. Εγινα γιατι τα εβαζε με το συστημα. Εγινα γιατι υπηρχε η αθωοτητα και ο ρομαντισμος σε σημειο βλακειας. Η ομαδα ηταν στον αναπνευστηρα αρρωστη και ηρθε ενας ανθρωπος και σε εκανε καλα, σε μεγαλωσε σε δυναμωσε, τα εβαλε με ολους, επεσε στο βουρκο εγινε ρεζιλι παγκοσμιος για εμενα εσενα. Μας εκανε το ονειρο μας πραγματικοτητα για να κανουμε τι; Εχω αλλη προταση; Συμφωνησα με καποιον αλλο; Δειξε μου τα λεφτα; Ντρεπομαι για αυτους. Αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ. Σε λιγο θα μας φερετε τη Μαρουμπα τον Αυγενακη και θα μας παρουσιαζετε σαν αλλη προταση. Οχι κυριοι δεν ειναι αλλη προταση ειναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΔΙΚΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Τωρα τι θελετε; Θελετε να κρατησει τον Κωνσταντελια και να δωσει και 10 μυρια για να μας φερει χαφ και φορ και εσεις να του σκαβετε ευλαβικα το μνημα. Επρεπε να ντρεπεστε.
DamoN · 29/07/2025, 09:38Odi · 29/07/2025, 09:31DamoN · 29/07/2025, 09:27Οπότε αν δεν λέω την ομάδα μου μπουρδελο και τους εύχομαι διάφορα σημαίνει ότι συμφωνώ .
Σου είπα δεν έχει νόημα όλα καλά συνέχισε
Είτε το λες είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Αν σου αρέσει να διαβάζεις παραμύθια με τον καλό Ιβάν που απέτρεψε την πώληση Ντέλια στην οποία ο ίδιος είχε συμφωνήσει , και σου βγάζει εσένα αυτό εικόνα σοβαρής ΠΑΕ, τότε όντως δεν έχει νόημα να συζητάμε.
Την συζήτηση την έχεις πάει στην κερκίδα. Εσύ ρωτησες ποιος τον έθιξε . Αν δεν καταλαβαίνεις ότι με την στάση σου τον θίγεις οκ .
Τπτ δεν πιστεύω ίσα ίσα το ότι έκανε πίσω δείχνει αδυναμία .
Αν κρίνει ότι έπρεπε να πωληθεί θα έπρεπε να τον πουλήσει .
Άσχετο αν εγώ το θεωρώ αυτοκτονικό ….
Απλά μέχρι το πρωί να συζητάμε άκρη δεν βγάζουμε γιατί ξεκινάμε από τελείως διαφορετική αφετηρία
DRINGING 
navigator11 · 29/07/2025, 09:40embuji · 29/07/2025, 09:34Τιποτα δεσμευτικο δεν υπεγραψε ο ΑΣ. Δεν θα υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα αν ειχανε δεσμευτει. Το λαθος του Κατσαρη ειναι οτι το παρουσιασε ως τελειωμενη συμφωνια με τον Μυστακιδη ενω δεν ηταν.
Κοντολογίς δηλαδή πουλήσαν παραμύθα στον κοσμάκη, λόγω ηλιθιότητας στο ευμενέστερο για αυτούς σενάριο ή επί συγκεκριμένω σκοπώ με δόλο στο δυσμενέστερο.
arrwstos · 29/07/2025, 09:40Τράβα παραπέρα ρε που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε επειδή ζητάμε να δώσει ένα κλάσμα αυτών που εισέπραξε από πωλήσεις σε παίκτες στα 100 χρόνια του συλλόγου μας, και να λες ότι του σκάβουμε και το μνήμα.
Συμμαζευτείτε και συμμορφωθείτε, τσιρλίντερς.
Δεν θα προβάλλετε κάθε λεπτό όποιον έχει διαφορετική άποψη.
Λεμεσος4 · 29/07/2025, 09:32Δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Εγινα ΠΑΟΚ γιατι ηταν απεναντι στο κατεστημενο. Εγινα γιατι τα εβαζε με το συστημα. Εγινα γιατι υπηρχε η αθωοτητα και ο ρομαντισμος σε σημειο βλακειας. Η ομαδα ηταν στον αναπνευστηρα αρρωστη και ηρθε ενας ανθρωπος και σε εκανε καλα, σε μεγαλωσε σε δυναμωσε, τα εβαλε με ολους, επεσε στο βουρκο εγινε ρεζιλι παγκοσμιος για εμενα εσενα. Μας εκανε το ονειρο μας πραγματικοτητα για να κανουμε τι; Εχω αλλη προταση; Συμφωνησα με καποιον αλλο; Δειξε μου τα λεφτα; Ντρεπομαι για αυτους. Αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ. Σε λιγο θα μας φερετε τη Μαρουμπα τον Αυγενακη και θα μας παρουσιαζετε σαν αλλη προταση. Οχι κυριοι δεν ειναι αλλη προταση ειναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΔΙΚΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Τωρα τι θελετε; Θελετε να κρατησει τον Κωνσταντελια και να δωσει και 10 μυρια για να μας φερει χαφ και φορ και εσεις να του σκαβετε ευλαβικα το μνημα. Επρεπε να ντρεπεστε.

DamoN · 29/07/2025, 09:42Το θυμικό το δικό μου λέει και γιατί δεν πήρε την ομάδα το 2006.
Και το συνδυάζω τώρα με το περιστατικό με τον κούριερ
Κοντή μνήμη έχουμε δυστυχώς
Μια και πιάσαμε τα θυμικά .
Εκτός και αν γίναμε ΠΑΟΚ από το 2020 και μετά που θα μ πείτε και σαββιδης fc .. παιδάκια

omerta76 · 29/07/2025, 09:45Ο Ιβάν πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ, είχε δείξει τα λεφτά του; Υποσχέσεις δεν έδινε και αυτός; Μέχρι που φυσικά, και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε 1000% που έκανε πράξεις τα περισσότερα από ότι έχει πει!!