Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

cartmanDimitrisouΕ ναι γιατί ως γνωστόν ο βάζελος τα τελευταία χρόνια έχει διαστημική ομάδα και έχει αφήσει τον ΠΑΟΚ πίσω..Όχι άλλα προσπαθεί με σοβαρές κινήσεις να μας φτάσει. Για αρχή περνώντας έναν από τους πρώην αρχηγούς σου και μετά, ένα από τα καλύτερα χαφ τα τελευταία 15 χρονια. (Μαουριτσιο-Μισιτς-Μειτε τα καλύτερα χαφ εποχής ιβαν)
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

constantinoooΣτο X διαβάζω η ρήτρα για τον Πολωνό είναι 1,5M, αλλού διαβάζω 2,5Μ. Γνωρίζει κάποιος να μας πει με σιγουριά;

van rooyΟ πολωνός παίζει και δεξί μπακ?
theo86JohnDagΜακάρι να ρθει από τώρα ένα ποιοτικό αριστερό μπακ για μπακ απ αλλά να με συμπαθάτε εμενα η θέση που με «καίει» είναι αυτή του αμυντικού χαφ με deep lying playmaker ρόλο.
Αν έρθει καλός παίκτης εκεί μπορεί άμεσα να αλλάξει η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.
Άλλωστε η ομάδα δεν είναι τόσο κακή όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Λεπτομέρειες της λείπουν στο παιχνίδι της όμως είναι από τις λεπτομέρειες που κυριολεκτικά μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Μα νομίζω ο πενια για αυτό τον ρόλο προορίζεται.
sourmenetesΧωρίς πολλά πολλά έρχονται 3 παίκτες.
Φέρτε άλλους 2 έτοιμους παίκτες να δούμε που θα βγει
Woodman73Aπο 6αρι κλείσαμε με τον Πενία? Είναι τελικό?
FreeWatcherΕπιτέλους γλιτώσαμε από τους Μεϊτεδες!
Άντε να ησυχάσουμε τώρα κ από τους Λουτσεσκικούς κ τους Σαββιδικους να ασχοληθούμε με την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Κουράστηκα.
JohnDagtheo86JohnDagΜακάρι να ρθει από τώρα ένα ποιοτικό αριστερό μπακ για μπακ απ αλλά να με συμπαθάτε εμενα η θέση που με «καίει» είναι αυτή του αμυντικού χαφ με deep lying playmaker ρόλο.
Αν έρθει καλός παίκτης εκεί μπορεί άμεσα να αλλάξει η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.
Άλλωστε η ομάδα δεν είναι τόσο κακή όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Λεπτομέρειες της λείπουν στο παιχνίδι της όμως είναι από τις λεπτομέρειες που κυριολεκτικά μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Μα νομίζω ο πενια για αυτό τον ρόλο προορίζεται.
Οχι ο Pena δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο, ο Pena είναι 8-10αρι.
Σκέψου τον σαν τον αντί-Σβαμπ.
Συνεχίσουμε να χρειαζόμαστε παίκτη στο 6 με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα.
gergeo4Πιεζεται ο ραζβαν για ιβανουσεκ αλλά θελει ταισον........ΡΕ ΡΑΖΒΑΝ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!Αυτό από που βγαίνει;