Πότε μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ αλλαγές στο ρόστερΜεταγραφές · πριν 2 ώρ.
Οι «ασπρόμαυρες» κλήσεις των μικρών (pic)Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Συμφωνία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για νέο συμβόλαιο 4+1 ετών!Μεταγραφές · πριν 4 ώρ.
Η «κάθαρση» έξι μήνες πριν από τις εκλογές και η αντιπολίτευση που παρακολουθείBlog · πριν 4 ώρ.
Χωρίς Osman, αλλά με τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ για το 6x6 στη Stoiximan GBLΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
ΠΑΟΚ Infotrust – ΝΟ Λάρισας (7/11, 15:00)Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ: Ένα ματς που μπορεί να ορίσει τα δεδομέναΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: «Μια ιστορία που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου!» (vid)Ποδόσφαιρο · πριν 7 ώρ.
Τα εισιτήρια για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα ΙαπωνικήΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
ΠΑΟΚ Domus Ergo – Βουλιαγμένη (7/11, 16:30)Πρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Οδυσσέας Μοσχάτου - ΠΑΟΚ (07/11, 15:00)Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
ΠΑΟΚ - Αθηναϊκός (07/11, 11:45)Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
PaokCuba4 · 07/11/2026, 00:15Στη θέση του πασαδόρου δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στους ελεύθερους με τις επιλογές να είναι οι εξής:
- Λούκας Κάμπα (40 χρονών, Γερμανία)
- Ράιντελ Ιερρεθουέλο (39 χρονών, Κούβα)
- Φρέικ ντε Βέιερ (31 χρονών, Ολλανδία)
- Aντριάν Αρρενδόνδο (28 χρονών, Κούβα)
Από αυτούς σίγουρα ξεχωρίζει ο Κάμπα με τη δεκαετή του παρουσία στο Πολωνικό Πρωτάθλημα. Το θέμα είναι όμως εάν πια έχει επιλέξει να αποσυρθεί.
Ο Ιερρεθουέλο επέστρεψε μετά από 1.5 χρόνο απουσίας λόγω ρήξης αχιλλείου και αγωνίστηκε πέρσι στην Ισπανία και τη Σαν Ροκέ. Η κατάσταση του είναι άγνωστη, αλλά όλοι ξέρουμε ότι κάνει τα πάντα καλά εκτός από την πάσα.
Ο Ντε Βέιερ είναι γνωστός από την παρουσία του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα τη σεζόν 2021-2022 με τη φανέλα της Κηφισιάς. Ένας αξιοπρεπής πασαδόρος με καλό σερβίς.
Ο Αρρενδόνδο πέρασε από το Ελληνικό Πρωτάθλημα τη σεζόν 2024-2025 για λογαριασμό του Φλοίσβου και δεν ακούμπησε.
Όπως καταλαβαίνει κανείς η μόνη λύση είναι να βάλει η διοίκηση το χέρι στην τσέπη και να σπάσει ένα συμβόλαιο. Επειδή είναι σχετικά δύσκολο να βρεθεί κάποια αξιόλογη λύση που να θέλει να λύσει το συμβόλαιό της, πιστεύω ότι θα κινηθούν με το σκεπτικό ο πασαδόρος να προσαρμοστεί γρήγορα και θα προσεγγίσουν το Γαλιώτο.
Δεν έχω μάθει κάτι, αλλά το λέω με βάση την κατάσταση αυτή τη στιγμή στην αγορά και την πιθανή προσπάθεια να αποφύγουν τα ρίσκα. Επιπλέον θα υπάρχει η ευκαιρία να ενισχυθεί η ομάδα και με έναν ξένο κεντρικό.
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.