Μετά
Ολυμπιακός–ΠΑΟΚ
Κυριακή 08/11, 21:00εκτός
Super League
Θα οριστεί
Ορίστηκε ο προημιτελικός του League Cup «Νίκος Σαμαράς» κόντρα στον ΠαναθηναϊκόΚύπελλο · πριν 3 ώρ.
Η Μαριλίτα Παπαδάκη ενισχύει την Κολύμβηση του ΠΑΟΚ!Μεταγραφές · πριν 3 ώρ.
Ο Σορετίρε που…αρπάζει τις ευκαιρίες απ’ τα μαλλιά!Κύπελλο · πριν 3 ώρ.
Γιάκιτς: «Πάμε ΠΑΟΚ!» (pic)Κύπελλο · πριν 3 ώρ.
Εντιαγέ: «Βραδιές σαν κι αυτή αξίζουν περισσότερο!» (vid)Κύπελλο · πριν 3 ώρ.
Κατάμεστο το Παλατάκι για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης – Sold out μέσα σε δύο ώρες το ΠΑΟΚ-Άρης!Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Ο Λίσι στο εδώλιοΠοδόσφαιρο · πριν 5 ώρ.
Τα εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με Roma BC, Vikos Φalcons και ΆρηΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Για την πρώτη νίκη της σεζόν μπροστά στον κόσμο του ο ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης ενισχύει τα σπριντ του ΠΑΟΚ!Μεταγραφές · πριν 6 ώρ.
Η Αναστασία Καράσεβιτς ενισχύει το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚΜεταγραφές · πριν 6 ώρ.
Volley League Γυναικών: Η Ζόε Γουεδέρινγκτον MVP της 2ης αγωνιστικήςΓυναίκες · πριν 6 ώρ.icue · 25/10/2026, 23:37Δεν ειναι μονο η επιλογη του προπονητη, καλη ή κακη. Εχει και την υποχρεωση να τον στηριξει εσωτερικα απο την στιγμη που ειναι η επιλογη του. Αν οι παικτες δεν γουσταρουν τον προπονητη ειναι δουλεια του να γεφυρωσει το χασμα. Αν υπαρχει καποιος παικτης που κανει ωπα τα αποδυτηρια, ειναι δουλεια του να παρει το μερος του προπονητη.
Το αυτο και για τον Βιερινια. Δεν διαλεγουμε καποιον και μετα τον πεταμε στα θηρια να τα βγαλει περα μονος του.
renegade · 25/10/2026, 23:50icue · 25/10/2026, 23:37Δεν ειναι μονο η επιλογη του προπονητη, καλη ή κακη. Εχει και την υποχρεωση να τον στηριξει εσωτερικα απο την στιγμη που ειναι η επιλογη του. Αν οι παικτες δεν γουσταρουν τον προπονητη ειναι δουλεια του να γεφυρωσει το χασμα. Αν υπαρχει καποιος παικτης που κανει ωπα τα αποδυτηρια, ειναι δουλεια του να παρει το μερος του προπονητη.
Το αυτο και για τον Βιερινια. Δεν διαλεγουμε καποιον και μετα τον πεταμε στα θηρια να τα βγαλει περα μονος του.
Δηλαδή αυτοί οι φλωροι με πόδια μπορούν να έχουν και άποψη αν γουστάρουν ή όχι έναν προπονητή?
Ούτε άποψη για το πώς πίνουν τον καφέ τους δεν πρέπει να έχουν
tzo_1926 · 26/10/2026, 00:03Ως στιγμης…ΓΛΑΣΤΡΑποτισμενη η αποτιστη?
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.