Μετά
Ολυμπιακός–ΠΑΟΚ
Κυριακή 08/11, 21:00εκτός
Super League
Θα οριστεί
Τα εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με Roma BC, Vikos Φalcons και ΆρηΜπάσκετ · πριν 1 ώρ.
Για την πρώτη νίκη της σεζόν μπροστά στον κόσμο του ο ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης ενισχύει τα σπριντ του ΠΑΟΚ!Μεταγραφές · πριν 1 ώρ.
Η Αναστασία Καράσεβιτς ενισχύει το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚΜεταγραφές · πριν 1 ώρ.
Volley League Γυναικών: Η Ζόε Γουεδέρινγκτον MVP της 2ης αγωνιστικήςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Hey Mr. JokerΠοδόσφαιρο · πριν 2 ώρ.
Σανταμαρία: «Σπουδαίο παιχνίδι από την ομάδα» (pic)Κύπελλο · πριν 2 ώρ.
Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί γίνεται; Αν γίνεται λέει...Ποδόσφαιρο · πριν 2 ώρ.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - ΑΕΚΚύπελλο · πριν 2 ώρ.
Το παρασκήνιο της εισόδου Ηλιόπουλου στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και η ψύχραιμη παρέμβαση ΣαββίδηΚύπελλο · πριν 4 ώρ.
Υπάρχει σφυγμόςΠοδόσφαιρο · πριν 5 ώρ.
Στροφή στον Αστέρα με ανεβασμένη ψυχολογίαΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.icue · 29/10/2026, 12:38Ακουω και διαβαζω αθηνεζους να σκουζουν και να λενε οτι εφταιγε ο κανονισμος με τους δυο μικρους και οτι η αεχαρα εγκλωβιστηκε. Λες και σε εμας ο Χατσιδης πετουσε. Και ενω ειχαμε και οι δυο μικρο τερμαφυλακα.
Σαν το σανο το πρωτευουσιανικο δεν εχει.

icue · 29/10/2026, 12:38Ακουω και διαβαζω αθηνεζους να σκουζουν και να λενε οτι εφταιγε ο κανονισμος με τους δυο μικρους και οτι η αεχαρα εγκλωβιστηκε. Λες και σε εμας ο Χατσιδης πετουσε. Και ενω ειχαμε και οι δυο μικρο τερμαφυλακα.
Σαν το σανο το πρωτευουσιανικο δεν εχει.
ΑποστόληςΑ · 29/10/2026, 12:13Amsterdamer_87 · 29/10/2026, 11:40paok_cv · 29/10/2026, 00:57Εχω μια απορία για τη φάση που έδωσε το πέναλτι και το πήρε πίσω ο διαιτητής. Γιατί ενώ η φάση εξελισσόταν και είχαμε τη μπάλα μέσα στην περιοχή δεν το άφησε ώστε να το δουν στο βαρ ; Και μετά αφού δεν έδωσε πέναλτι γιατί έδωσε τη μπάλα σε αυτούς ενώ πριν την είχαμε εμείς ;
Ξέρει κάποιος τον κανονισμό τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση ;
2. Πολλοί στην τούμπα φάνηκε να στεναχωρηθήκανε με το 3-1 . Το γήπεδο ησύχασε απότομα ξαφνικά. Δε μπορούσαν να φωνάξουν για την τατιανα την ΠΑΕ μάλλον .
3. Αν τα δοκάρια της ΑΕΚ ήταν δοκάρι και μέσα τι θα ακούγαμε τώρα ;
Την ιδια απορια εχω και εγω..
Η Αιληνικη διαιτησια στο μεγιστο..
Ιδια με αυτη του Μπασκετ..
Κι εγώ έχω την ίδια απορία. Αν οι διαιτητής δεν σφύριζε πέναλτυ τη μπάλα θα την είχε ο Νdiaye μέσα στην περιοχή της ΑΕΧ.
icue · 29/10/2026, 12:38Ακουω και διαβαζω αθηνεζους να σκουζουν και να λενε οτι εφταιγε ο κανονισμος με τους δυο μικρους και οτι η αεχαρα εγκλωβιστηκε. Λες και σε εμας ο Χατσιδης πετουσε. Και ενω ειχαμε και οι δυο μικρο τερμαφυλακα.
Σαν το σανο το πρωτευουσιανικο δεν εχει.
Λεμεσος4 · 28/10/2026, 22:38Δεν ενθουσιαζομαι. Κακη εμφανιση στο μεγαλύτερο μερος του ματς. 65%κατοχη η.αεχ στην εδρα μας. Παιξαμε με μια 9μαδα που δεν ειχε τερματοφυλακα τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο. Θετικο η ενταση που εβγαλαν καποιοι παικτες. Δυστυχώς καποιοι αλλοι ειναι μονιμα κουρασμενοι. Λισι αν ξαναβαλεις Μπαμπα βασικο εισαι εγκληματι@ς
van rooy · 29/10/2026, 17:04Δηλαδή χθες όσοι είδατε το παιχνίδι νιώσατε ότι υπήρχε αυτή η διαφορά στη κατοχή μπάλας;
Κατοχή μπάλας με σκοπό την επίτευξη τέρματος είναι παντελώς άχρηστη.
Μονή χρησιμότητα έλεγχος ρυθμού και μείωση πιθανότητας να δεχτεί γκολ.
Τι από τα δύο πέτυχε με τη γαμ***** κατοχή;
Revision · 29/10/2026, 09:30Για εμένα καλύτερος παίκτης την ομάδας ήταν ο Χατσίδης.
Ο μικρός έβγαλε από το 1ο λεπτό τεράστιο πάθος για νίκη. Εβγαλε τεράστια ενέργεια, ταχύτητα, τεχνική και δύναμη σε επίθεση και άμυνα. Τους αναστάτωσε εντελώς από αριστερά και στην μέσα αριστερά θέση με αποτέλεσμα ο Ρότα να μένει πίσω.
Ο Χατσίδης με τον Αντρίγια και τον Γιάκιτς παρέσυραν τους άλλους να διεκδικούν, να δείχνουν στο γήπεδο αποφασισμένοι και ότι θέλουν τη νίκη.
ΝΑ έλθουμε και στους υπόλοιπους
Μοναστηρλής : Αριστος, αποφασιστικός, δυνατός. Πολύ καλύτερος από τους άλλους δύο Τ/Φ της ομάδας. Αυτός πρέπει να παίζει
Κένι : Πεθαμένος.
Γιαννούλης : Μέτριος. Θα ανέβει και άλλο. Χρειάζεται να ανέβει.
Χ"διάκος : Σε καλή κατάσταση, καλή εμφάνιση, με 2-3 λάθη και κυριότερο αυτό του γκολ που δεχθήκαμε.
Κόστα : δυνατός και μυαλωμένος, έχει αρχίσει να δένει στην ομάδα.
Σανταμαρία: Καλός για ένα ημίχρονο. Στο 2ο εξαφανίστηκε (αλλά δεν φταίει μόνο αυτός - τα υπόλοιπα στα του Λίσι). Δεν καταλαβαίνω τι προετοιμασία τους έκαναν φέτος και σέρνονται όλοι. Εκτός εάν η ομάδα είναι προγραμματισμένη να ανέβει σε τόπ κατάσταση από Φλεβάρη και μετά.
Γιάκιτς: Είναι ευτύχημα που είναι στην ομάδα. Πολύ καλός για μία ακόμα φορά. Πάνω - κάτω, κουβαλητής, μπουκαδόρος, τεχνίτης, μυαλό. Πολλά καλά στοιχεία και θα πρέπει από τώρα να μείνει στην ομάδα.
Χατσίδης : Τα είπαμε για τον μικρό. Ο καλύτερος παίκτης μας και καλύτερος παίκτης του γηπέδου για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Θύμισε Τζολή και Τάισον μαζί. Αυτός πρέπει να παίζει.
Αντρίγια: παλικάρι, που έχει κουραστεί και τον κουράζει περισσότερο και το άγχος και πάθος του για την ομάδα. Πρέπει να τον στηρίξει και να τον ηρεμίσει η ομάδα.
Σερίφ: ο νέος αγαπημένος "άμπαλος" όλων μας. Περισσότερο μπασκετμπολίστας παρά ποδοσφαιριστής, τον πάμε όλοι γιατί τα δίνει όλα στο γήπεδο, απασχολεί άμυνες, τρέχει παντού. Αυτό το 9άρι έβλεπε στον ύπνο του και ονειρευόταν ο Λουτσέσκου.
Μπάντζα: αποτελεσματικός, καλύτερος τεχνικά από τον Σερίφ (χωρίς να πιάνει και ταβάνι βέβαια). Πρέπει να δέσει με την ομάδα και να βγάλει την δύναμη και αποφασιστικότητα του Σερίφη.
Ζαφείρης: Η αλλαγή που τελείωσε το παιχνίδι του Νίκολιτς στο κέντρο. Επρεπε να έχει μπει νωρίτερα.
Σορετίρε : Πήρε και αυτός την ομάδα επάνω του και εκεί που περιμέναμε ήττα γύρισε όλο το παιχνίδι. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στο 10 και δεν τον βλέπει κανείς, αλλά τον έχει ο ... στο ψυγείο.
Μύθου: τον είδαμε μετά από καιρό. Πάλεψε, ήταν άτυχος σε 1-2 περιπτώσεις. Πρέπει να λιώσει στην ατομική προπόνηση. Εχει πολλά στοιχεία και σωματική διάπλαση που με πολλή δουλειά μπορούν να τον κάνουν τοπ.
Καμαρα: απόδεικνύει ότι η ομάδα έχει πληρέστατο ρόστερ, ειδικά στο κέντρο. Μην τον ξαναδούμε δεκάρι πάντως. Προσβάλλεται το ποδόσφαιρο.
Τέιλορ, τώρα και δεξί εξτρέμ. Ισως θα ήταν χρησιμότερος ως δεξί μπακ, αν μπορούσε την θέση.
Εκανε ένα κόλπο ο Νίκολιτς στο β'. Κατέβασε και 4ο χαφ με αποτέλεσμα να χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια μετά το τυχαίο γκολ που πέτυχαν, αν και ήδη φαινόταν να έχουν πάρει αυτοί τα ηνία του αγώνα.
Ο δικός μας τον ύπνο του δικαίου. Αντί να βγάλει το ένα σέντερ φορ και να αλλάξει άμεσα τον Σ"μαρία που είχε παραδώσει το πνεύμα έκανε αλλαγές στα σέντερ φορ και έβγαλε έξω και τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου (Χατσίδη). Εκεί είχε έναν "διάλογο" με τον γυμναστή βοηθό του που τον είδαμε όλοι στις αντίστοιχες θύρες Προφανώς του έλεγε να ενισχύσει το κέντρο και να αλλάξει σχηματισμό και ευτυχώς το έκανε άμεσα με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από το γήπεδο η ΑΕΚ ... .
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.