ΟΦΗ–ΠΑΟΚ
Κυριακή 25/10, 20:00εκτός
Super League
Θα οριστεί
Στροφή στον ΟΦΗΠροπόνηση · πριν 3′
Η μεικτή ζώνη του ΑΕΚ - ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 4′
Ισόπαλος στο ΟΑΚΑ με… ηρωίδα την Τσικνάκη!Γυναίκες · πριν 6′
Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη με Βασίλη Παπαμαργαρίτη στον Στίβο!Μεταγραφές · πριν 7′
Γιάκιτς: «Τρεις πολύτιμοι βαθμοί - Δεν τα παρατάμε ποτέ» (pic)Πρωτάθλημα · πριν 8′
Μήνυμα στα ελληνικά από τον Ούγκρεσιτς: «Δεν ήταν το ιδανικό παιχνίδι, συνεχίζουμε» (pic)Πρωτάθλημα · πριν 9′
Εντιαγέ: «Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να το αποφασίσουμε εμείς» (pic)Πρωτάθλημα · πριν 10′
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΠΑΟΚ και Δήμου Θεσσαλονίκης για τη Νέα Τούμπα – «Κάθε φορά κάνουμε ένα νέο βήμα»Διοικητικά · πριν 11′
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ - ΠΟΤ ΗρακλήςΠρωτάθλημα · πριν 13′
Νίκη «ανάσα» για τον ΠΑΟΚ Β απέναντι στον Απόλλωνα ΚαλαμαριάςPaok b · πριν 1 ώρ.
Ανακοίνωση Α.Σ. ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Καλάθης ο εγκέφαλος, Οσμαν ο σταρ και Ταϊρί ο game changerΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.Ριαν_Καπαγιαννιδης · 19/10/2026, 10:00@geobila δυστυχώς ο κόσμος διχάζεται όπως βλέπεις κι εδώ. Κάποιοι γράφουν για ρόστερ πρωταθλητισμού πχ, κι όσο κι αν απορώ που το βλέπουν, δεν μπορώ παρά να το δεχτώ ως άποψη. Άλλοι πιστεύουν ότι με τους παίκτες αυτούς ο Λουτσέσκου θα έβγαινε πάνω από 4ος. Εγώ φοβάμαι ότι αν έρθει άλλος, θα καεί κι εκείνος. Τα λάθη του Βάζελου πρέπει να τα αποφύγουμε. Όσα στραβά κι αν έχει ο Σαββίδης, που για μένα έχει πολλά, το ότι δεν απολύει με το παραμικρό είναι ανάμεσα στα καλά του. Για να παίξει μπάλα αυτό το ρόστερ θέλει 4 μεταγραφές στοχευμένες. Ως τότε είμαι μαζί σου στο ότι θα επισημαίνω τις μικροβελτιώσεις και θα τις θεωρώ πρόοδο. Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν μια χαρά, χαλούσε στις λεπτομέρειες η δουλειά. Το δεύτερο το είδα αποσπασματικά και δεν έχω εικόνα, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με το γκολ στην πρώτη τελική του αντιπάλου. Θέλεις μια δυναμική παρουσία στ'αποδυτήρια και ούτε ο Λίσι ούτε ο Βιεϊρίνια φαίνεται να είναι τέτοιες. Για τον Ζίφκοβιτς δεν το ανοίγω καν, κι είμαι κι απ'αυτούς που θέλουν να μείνει για πάντα σε μας, σκέψου...
Ριαν_Καπαγιαννιδης · 19/10/2026, 17:32Σκέψου και τον Μπενίτεθ με το βιογραφικό αυτό στον Βάζελο αντί για τον Νίστρουπ.
Επίσης με τα xG να είναι 2-0,8, αν αυτοί έπρεπε να βάλουν 5 γκολ εμείς έπρεπε να τους βάλουμε 12. Τίποτα δεν έκανε ο Ηρακλής χτες, απολύτως τίποτα. Ούτε τακτικά, ούτε σε ατομικό επίπεδο. Με προαποφασισμένα συμπεράσματα δεν γίνεται να κάνουμε συζήτηση.
Revision · 19/10/2026, 16:24Για να μην γράφουμε ό,τι θέλουμε:
Α. Το ρόστερ που ξεκίνησε προετοιμασία δεν ήταν β' εθνικής αλλά ήταν αυτό που μέχρι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας ήταν φαβορί για το πρωτάθλημα και ήταν στον τελικό του κυπέλου. Η ομάδα εάν κέρδιζε τον Βόλο θα ξεκινούσε πρώτη με διαφορά τα play off.
Στην προετοιμασία έλειπαν κάποιοι στο μουντιάλ, όπως σε όλες τις ομάδες της τετράδας.
Ελειπαν αυτοί που δεν συνέχισαν (Οζντόεφ, Κεντζίορα που δεν τους θέλατε, Γιακουμάκης, Γκόμεζ που δεν έπαιξε και πολύ στην ομάδα μας) και οι από πριν τραυματίες Ντεσπότοφ, Μειτέ.
Αντίθετα υπήρχαν ο Ντέλιας, οι δανεικοί που γύρισαν, οι πρώτες καλές μεταγραφές. δηλαδή μία ομάδα καλύτερη από αυτή της προηγούμενης χρονιάς και όχι ομάδα Β' εθνικής.
Β. Στην ώρα τους ήλθαν και οι διεθνείς και άρχισαν να ξεχωρίζουν κάποια ταλέντα απο τα πρώτα φιλικά. Από τα πρώτα φιλικά όμως (και αυτό τελικά δεν είναι τυχαίο) άρχισαν οι σοβαροί τραυματισμοί παικτών, οι οποίοι συνεχίζονται μέχρι σήμερα). Φαινόμενο διαρκές και επαναλαμβανόμενο είναι προφανώς αποτέλεσμα τεράστιου λάθους ή λαθών στην προετοιμασία.
Γ. Η Ομάδα άρχισε σταδιακά να διολισθαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ξεκίνησε τα φιλικά με στόφα και αέρα μεγάλης ομάδας και έχει γίνει του κλώτσου και του μπάτσου. Μπορεί η πώληση Ντέλια να είναι έγκλημα για την ποιότητα της ομάδας, αλλά η ίδια σχεδόν ομάδα χωρίς σειρά παικτών που ήλθαν, διεκδικούσε πρωτάθλημα, κύπελλο και ήταν στο Europa, όπου προκρίθηκε στα play off.
Δ. Η ομάδα κατάντησε να χάνει από τους νεοφώτιστους στην έδρα της (γιατί και με τις γριές σαν ήττα ήταν) να παίζει άθλιο ποδόσφαιρο. Δικαιολογίες ότι είναι νέα ομάδα κλπ. και θα στρώσει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ πλέον.
Και ο γηραιός νέα ομάδα είναι, με νέο προπονητή και έχει να δει α' εθνική 10 χρόνια. Τα ίδια ισχύουν για Βάζελο, Γαύρο, οΑρη, Καλαμάτα και σχεδόν τις μισές ομάδες της superleague. Οι περισσότερες μάλιστα έχουν καινούργιο προπονητή, αλλά δεν παίζουν κλωτσοσκούφι.
Κυρίες και κύριοι αυτό που βλέπω από την ομάδα μας είναι απόδοση υποβιβασμού, με την ψυχή στο στόμα και την τύχη να κάνουμε νίκη με μισό μηδέν. Αν είχαμε χάσει χθες από τον Ηρακλή θα πηγαίναμε ολοταχώς για φούντο.
Ο προπονητής αυτός δεν έπρεπε καν να περάσει τις θύρες του γηπέδου μας, τουλάχιστον ως πρώτος. Ας έμενε βοηθός όπως ήταν σε όλη σχεδόν την καριέρα του.
Ειναι ντροπή να συζητάμε για το τι θα δείξει. Οι ομόλογοί του (και παραδόξως έχουν απολυθεί ελάχιστοι) με πολύ λιγότερα παιχνίδια, με προετοιμασία που άρχισε 1 μήνα και βάλε μετά από εμάς, δείχνουν αποτελέσματα και καλύτερο ποδόσφαιρο.
Μέχρι πέρυσι υπερηφανευόμασταν ότι η ομάδα μας έπαιζε κατά μεγάλες περιόδους το καλύτερο ποδόσφαιρο (και ας ήταν και "λουτσόσφαιρο"), πλέον παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο και από φόβητρο για όλους έχει γίνει σάκος του μποξ.
Ντροπή Ιβαν Σαββίδη. Εγινε το λάθος που τον έφερες . Τώρα τι τον κρατάς ?
Και δεν μου λέτε ? τι καλύτερο είδατε από την προηγούμενη εβδομάδα ? έπαιξε μάλιστα 4-3-3 όπως του γράφατε και τους είχε χωρίς ρόλους. Είδατε κάποια βελτίωση ? σε τι ?
Τα στημένα που είναι άμεσο χρονικά κριτήριο εργασίας του προπονητή τα είδατε ?
Αρκετά, καμία στήριξη στα ακραία λάθη. Αλλαγή προπονητή ΑΜΕΣΩΣ (και υπάρχει και Μεντιλίμπαρ που ξέρει την κατηγορία πολύ καλά).
Υ.Γ. Μην ξαναγράψει κανένας άμπαλος να διώξουμε τον Λουσέ ... .
geobila · 19/10/2026, 16:32aivas19 · 19/10/2026, 16:29Neiros4 · 19/10/2026, 15:47Με ποιο απ τα 3 ροστερ περιμενες εσυ βελτιωση; Με αυτο που ξεκινησε τη προετοιμασια που ειναι παικτες β εθνικης; Με αυτο που επαιξε τα ευρωπαικα και τα πρωτα παιχνιδια του Πρωταθληματος; Οπου τον πουλησαν τον Ντελια. Με αυτο που φτιαχτηκε 15 σεπτεμβριου και δουλευεται τωρα; Το οποιο δεν δουλεψε σχεδον καθολου μαζι γιατι στη διακοπη για εθνικες ελειπε το 60%.
Η ομαδα χθες δεν ηταν κακη, κατι επαιξε. Πισω ειναι το ζητημα που ακομη και με 10 δεχεσαι φασεις. Κατι προσπαθει να βγαλει μεσα στο γηπεδο ο προπονητης. Το θεμα ειναι να του επιτραπει να το βγαλει στο 100% και οχι να δεχεται παρεμβασεις απο καποιους.
Η κριτικη δεν πρεπει να γινεται σ αυτον. Η κριτικη να γινει στα ανωτερα κλιμακια που καταφεραν να τον βαζουν τρικλοποδιες καθε 3 βδομαδες.
Κριτική όση θέλεις στα γνωστά κακώς κείμενα, που ο Μπάνζα πχ είναι ακόμα ανέτοιμος.
Όπως γραφει ο Revision, η Καλαμάτα και ο ηρακλάκος δεν έχουν νέο ρόστερ; Που διώξανε Αμανατίδη τον Ιούλιο; Επειδή δεν έχουν διεθνείς κάναν καλύτερη προετοιμασία; Βρε παίξαμε χτες μια χαρά και μέχρι το γκολ είχαν μια φάση οι άλλοι. Τα ίδια με Παναιτωλικό, τους έσβησες στο πρώτο και μόλις τρως γκολ έρχεται άτακτη υποχώρηση. Δηλαδή ένας πανικός. Χτες με 10 παίκτες σου βγάζουν φάση. Αυτό δεν πρέπει να το διορθώσει ο προπονητής; Θέλει τον Ντέλια για να το φτιάξει;
παντως αυτος ο πανικος υπαρχει απο περσι οταν τρωγαμε γκολ η οταν δεν εμπαινε με τιποτα
Maklaz · 19/10/2026, 10:43Apeiroelaxistos · 18/10/2026, 23:42Maklaz · 18/10/2026, 23:32Ναι, πάσχει σε αυτό το κομμάτι και δεν υπάρχει σήμερα παίκτης που μπορεί να στο δώσει εκτός ίσως από τον Λουσέ. Και αυτό το κάνει πάρα πολύ σοβαρό.
Σαφώς υπάρχει πρόβλημα σε αυτά που αναφέρεις, αλλά αυτά με δουλειά διορθώνονται.
Αυτό που δεν διορθώνεται είναι η δημιουργία.
Το έχω γράψει πολλές φορές, για αυτό δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός.
Επειδή δεν έχω διαβάσει τι έχεις γράψει, άμα θες παράθεσε το εδώ, θα με ενδιέφερε
Καλημέρα φίλε μου, δεν σε αμέλησα!
Το σημαντικότερο πρόβλημα του σημερινού ΠΑΟΚ είναι ότι δεν υπάρχει παίκτης - σημείο αναφοράς δημιουργικά στο σημερινό ρόστερ.
Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα "πατήσει" η ομάδα πάνω του.
Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα κατέβει μέτρα να πάρει την μπάλα και να τραβήξει την ομάδα μπροστά μαζί του.
Δεν υπάρχει ο παίκτης στον οποίο ο αντίπαλος προπονητής θα σπάσει το μυαλό του στο πώς να τον σταματήσει.
Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα πάει στο ένας με έναν, να κάνει μια ντρίμπλα να τραβήξει 2 και 3 παίκτες πάνω του, να σπάσει την μπάλα έξω από την περιοχή και να πάρει σωστή θέση για να την πάρει πάλι.
Σου κλείνουν τον Ζαφείρη και τον Γιακιτς και αντίο ζωή, αυτό ήταν. Πάει το κέντρο, το οποίο για εμένα είναι το Α και το Ω.
Αυτό ορίζει τον ρυθμο του παιχνιδιού, αυτό "προστατεύει" τους αμυντικούς σου, αυτό προωθεί την μπάλα και φτιάχνει το παιχνίδι.
Ο μόνος παίκτης που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα κάποια μέτρα και να πάει στο ένας με έναν, είναι ο Αλί στον οποίο έχει πέσει η κατάρα του Φαραώ.
Επίσης καλό είναι να μην ξεχνάμε. Και τι εννοώ με αυτό ?
Η ομάδα δεν βλέπεται από τον Φεβρουάριο και μετά.
Ο μόνος που λείπει από την περσινή άμυνα είναι ο Κετζιόρα.
Από το κέντρο? Ο Μειτέ. Δηλαδή έχεις 4/6 ίδια που για εμένα είναι 5/6 γιατί δεν θεωρώ τον περσινό Κετζιορα απώλεια στο σήμερα.
Δεν πίστευα ότι θα το πω, αλλά η απώλεια του Μειτε έχει δημιουργήσει τεράστια ζημιά. Δεν υπάρχει κάποιος που να ρυθμοθετήσει το παιχνίδι. Αναρχία όλοι και άσκοπα τρεξίματα.
Στα του Λίσι τώρα.
Μπρος - Πίσω αγαπητέ Λίσι. Συμφωνώ με τον ρένε 1000% που είπε πως αν είναι να πέσει, τουλάχιστον να το κάνει για τις δικές του ιδέες.
Που είναι οι θέσεις και τον στήσιμο της ομάδας όπως στο μάτς με τον Λεβαδειακό; Έλειπε ο Λουσέ, οκ αποδεκτό, αλλά περιμένω να το δω πάλι επιτακτικά.
Μη αποδεκτή η χθεσινή αλλαγή συστήματος με 2 επιθετικούς την ώρα που χάνει η ομάδα 0-1 και προς το τέλος το γυρνάει πάλι βγάζοντας τον 1 επιθετικό.
Δηλαδή, κάθε φορά που χάνουμε 0-1 θα μου το γυρνάει σε 442 για να ισοφαρίσει ή και να μπει μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια ΑΝ κάτσει θα το γυρνάει ξανά σε έναν επιθετικό;
Καμία αρχή - μέση - και τέλος.
Ευθύνες υπάρχουν πολλές, όχι μόνο στον Λίσι.
Η διοίκηση αν δεν κάνω λάθος, για πρώτη φορά, έδειξε αντανακλαστικά και την τελευταία στιγμή έφερε παίκτες - διορθωτικές κινήσεις, αλλά δεν έφερε παίκτη ή ρόλο όπως θέλεις πες το, ο οποίος θα κάνει όλα αυτά που αναφέρω παραπάνω.
Υπήρχαν 2 ονόματα. Ο Ermin Mahmic ο οποίος πήγε στην τουρκική κορουμ το καλοκαίρι και ο Toni Fruk που βρίσκεται στην Ριέκα, δεν πήρε μεταγραφή και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 27.
Αν θέλετε να στηρίξετε τον προπονητή φέρτε τον Ιανουάριο παίκτη ή παίκτες, αν δεν θέλετε, διώξτε τον και φέρτε κάποιον που θα παίζει κλειστά και ματς που χτυπάνε συνέχεια αντερ.
Αυτά καλέ μου φίλε.
Φυσικά εγώ ούτε περισσότερες γνώσεις έχω από αυτούς που είναι στο τιμόνι του αγωνιστικού τμήματος και από άλλα παιδιά εδώ μέσα, ούτε κάποια ιδιέταιρη προσωπικότητα είμαι.
Απλά την άποψη μου εκφράζω.
Συγγνώμη αν κουράζω.
Ριαν_Καπαγιαννιδης · 19/10/2026, 18:28@aivas19 μην το λες, κατά μέσο όρο έχουμε 3-4 νέους παίκτες στην 11αδα. Χτες έτυχε να έχει επιστρέψει ο Γιαννούλης και να λείπει ο Πέλκας, αλλά με Καλαμάτα αν δεν με απατάει η μνήμη μου είχαμε μόνο Κόστα, Γιάκιτς, και Ντιάγ, που τυχαίνει να είναι σταθερά οι 3 πιο αποφασισμένοι παίκτες μας σε κάθε ματς. Τα μυαλά των παικτών είναι χαλασμένα και πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει αυτό.
aivas19 · 19/10/2026, 18:56Ριαν_Καπαγιαννιδης · 19/10/2026, 18:28@aivas19 μην το λες, κατά μέσο όρο έχουμε 3-4 νέους παίκτες στην 11αδα. Χτες έτυχε να έχει επιστρέψει ο Γιαννούλης και να λείπει ο Πέλκας, αλλά με Καλαμάτα αν δεν με απατάει η μνήμη μου είχαμε μόνο Κόστα, Γιάκιτς, και Ντιάγ, που τυχαίνει να είναι σταθερά οι 3 πιο αποφασισμένοι παίκτες μας σε κάθε ματς. Τα μυαλά των παικτών είναι χαλασμένα και πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει αυτό.
Συμφωνώ, το λέει και ο Ρένε. αλλάξαμε στελέχη παικτες προπονητή. Συμφωνώ εν μέρη αλλά έφυγαν Κετζιόρα Οζντόεφ Φορ Μειτέ κτλ κτλ δηλαδή βασικοι που πέρσι κλάταραν και φαίνεται ότι το πνευματικό ριστάρτ δεν έγινε ποτέ. Δηλαδή τι να κάνουμε να τους διώξουμε όλους; Εφόσον δεν κούμπωσε ο προπονητής πως να αλλάξει;
renegade · 19/10/2026, 17:56Ριαν_Καπαγιαννιδης · 19/10/2026, 10:00@geobila δυστυχώς ο κόσμος διχάζεται όπως βλέπεις κι εδώ. Κάποιοι γράφουν για ρόστερ πρωταθλητισμού πχ, κι όσο κι αν απορώ που το βλέπουν, δεν μπορώ παρά να το δεχτώ ως άποψη. Άλλοι πιστεύουν ότι με τους παίκτες αυτούς ο Λουτσέσκου θα έβγαινε πάνω από 4ος. Εγώ φοβάμαι ότι αν έρθει άλλος, θα καεί κι εκείνος. Τα λάθη του Βάζελου πρέπει να τα αποφύγουμε. Όσα στραβά κι αν έχει ο Σαββίδης, που για μένα έχει πολλά, το ότι δεν απολύει με το παραμικρό είναι ανάμεσα στα καλά του. Για να παίξει μπάλα αυτό το ρόστερ θέλει 4 μεταγραφές στοχευμένες. Ως τότε είμαι μαζί σου στο ότι θα επισημαίνω τις μικροβελτιώσεις και θα τις θεωρώ πρόοδο. Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν μια χαρά, χαλούσε στις λεπτομέρειες η δουλειά. Το δεύτερο το είδα αποσπασματικά και δεν έχω εικόνα, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με το γκολ στην πρώτη τελική του αντιπάλου. Θέλεις μια δυναμική παρουσία στ'αποδυτήρια και ούτε ο Λίσι ούτε ο Βιεϊρίνια φαίνεται να είναι τέτοιες. Για τον Ζίφκοβιτς δεν το ανοίγω καν, κι είμαι κι απ'αυτούς που θέλουν να μείνει για πάντα σε μας, σκέψου...
Αυτά που αναφέρεις είναι τα φυσιολογικά σε μια καινούργια ομάδα και μου κάνει εντύπωση πως η πλειοψηφία δεν μπορεί να τα καταλάβει.
Αυτό που βλέπουμε είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα, με μηδέν σταθερές η οποία δημιουργήθηκε από το μηδέν.
Είναι λογικό να υπάρχουνε ανορθογραφίες και ελλείψεις.
Για να καταλάβουμε πώς μία μικρή αλλαγή/προσθήκη μπορεί να αλλ άξει σε τεράστιο βαθμό την συνολική εικόνα, ας δούμε απλά πως η ενεργοποίηση ενός κατά τα άλλα μέτρου ποδοσφαιριστή όπως ο πέλκας συντέλεσε στην τεράστια βελτίωση της ομάδας στον πρώτο χρόνο της πρώτης θητείας του λουτσέσκου.
Για μένα το πιο σημαντικό πρόβλημα και έλλειμμα της ομάδας δεν είναι ούτε ότι προπονητής δεν έχει κερδίσει μεγάλη ημερίδα των ποδοσφαιριστών ( οι άνθρωποι πάντα θα αντιδρούν συνειδητά ή και όχι στις μεγάλες και απότομες αλλαγές) ούτε και τα αμιγώς ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά των παικτών μας.
Για μένα το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν παίκτες με συγκεκριμένα πνευματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά.
Δηλαδή λείπει η νοοτροπία ενός Κονσεϊσάο
Λείπει η ποδοσφαιρικη ευφυΐα και ηρεμία ενός κρέσπο.
Αυτά για μένα προς το παρόν είναι πιο σημαντικά από την έλλειψη κάποιας ατομικής ενέργειας.
DRINGING 
-keeper- · 19/10/2026, 18:46Maklaz · 19/10/2026, 10:43Apeiroelaxistos · 18/10/2026, 23:42Επειδή δεν έχω διαβάσει τι έχεις γράψει, άμα θες παράθεσε το εδώ, θα με ενδιέφερε
Καλημέρα φίλε μου, δεν σε αμέλησα!
Το σημαντικότερο πρόβλημα του σημερινού ΠΑΟΚ είναι ότι δεν υπάρχει παίκτης - σημείο αναφοράς δημιουργικά στο σημερινό ρόστερ.
Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα "πατήσει" η ομάδα πάνω του.
Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα κατέβει μέτρα να πάρει την μπάλα και να τραβήξει την ομάδα μπροστά μαζί του.
Δεν υπάρχει ο παίκτης στον οποίο ο αντίπαλος προπονητής θα σπάσει το μυαλό του στο πώς να τον σταματήσει.
Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα πάει στο ένας με έναν, να κάνει μια ντρίμπλα να τραβήξει 2 και 3 παίκτες πάνω του, να σπάσει την μπάλα έξω από την περιοχή και να πάρει σωστή θέση για να την πάρει πάλι.
Σου κλείνουν τον Ζαφείρη και τον Γιακιτς και αντίο ζωή, αυτό ήταν. Πάει το κέντρο, το οποίο για εμένα είναι το Α και το Ω.
Αυτό ορίζει τον ρυθμο του παιχνιδιού, αυτό "προστατεύει" τους αμυντικούς σου, αυτό προωθεί την μπάλα και φτιάχνει το παιχνίδι.
Ο μόνος παίκτης που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα κάποια μέτρα και να πάει στο ένας με έναν, είναι ο Αλί στον οποίο έχει πέσει η κατάρα του Φαραώ.
Επίσης καλό είναι να μην ξεχνάμε. Και τι εννοώ με αυτό ?
Η ομάδα δεν βλέπεται από τον Φεβρουάριο και μετά.
Ο μόνος που λείπει από την περσινή άμυνα είναι ο Κετζιόρα.
Από το κέντρο? Ο Μειτέ. Δηλαδή έχεις 4/6 ίδια που για εμένα είναι 5/6 γιατί δεν θεωρώ τον περσινό Κετζιορα απώλεια στο σήμερα.
Δεν πίστευα ότι θα το πω, αλλά η απώλεια του Μειτε έχει δημιουργήσει τεράστια ζημιά. Δεν υπάρχει κάποιος που να ρυθμοθετήσει το παιχνίδι. Αναρχία όλοι και άσκοπα τρεξίματα.
Στα του Λίσι τώρα.
Μπρος - Πίσω αγαπητέ Λίσι. Συμφωνώ με τον ρένε 1000% που είπε πως αν είναι να πέσει, τουλάχιστον να το κάνει για τις δικές του ιδέες.
Που είναι οι θέσεις και τον στήσιμο της ομάδας όπως στο μάτς με τον Λεβαδειακό; Έλειπε ο Λουσέ, οκ αποδεκτό, αλλά περιμένω να το δω πάλι επιτακτικά.
Μη αποδεκτή η χθεσινή αλλαγή συστήματος με 2 επιθετικούς την ώρα που χάνει η ομάδα 0-1 και προς το τέλος το γυρνάει πάλι βγάζοντας τον 1 επιθετικό.
Δηλαδή, κάθε φορά που χάνουμε 0-1 θα μου το γυρνάει σε 442 για να ισοφαρίσει ή και να μπει μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια ΑΝ κάτσει θα το γυρνάει ξανά σε έναν επιθετικό;
Καμία αρχή - μέση - και τέλος.
Ευθύνες υπάρχουν πολλές, όχι μόνο στον Λίσι.
Η διοίκηση αν δεν κάνω λάθος, για πρώτη φορά, έδειξε αντανακλαστικά και την τελευταία στιγμή έφερε παίκτες - διορθωτικές κινήσεις, αλλά δεν έφερε παίκτη ή ρόλο όπως θέλεις πες το, ο οποίος θα κάνει όλα αυτά που αναφέρω παραπάνω.
Υπήρχαν 2 ονόματα. Ο Ermin Mahmic ο οποίος πήγε στην τουρκική κορουμ το καλοκαίρι και ο Toni Fruk που βρίσκεται στην Ριέκα, δεν πήρε μεταγραφή και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 27.
Αν θέλετε να στηρίξετε τον προπονητή φέρτε τον Ιανουάριο παίκτη ή παίκτες, αν δεν θέλετε, διώξτε τον και φέρτε κάποιον που θα παίζει κλειστά και ματς που χτυπάνε συνέχεια αντερ.
Αυτά καλέ μου φίλε.
Φυσικά εγώ ούτε περισσότερες γνώσεις έχω από αυτούς που είναι στο τιμόνι του αγωνιστικού τμήματος και από άλλα παιδιά εδώ μέσα, ούτε κάποια ιδιέταιρη προσωπικότητα είμαι.
Απλά την άποψη μου εκφράζω.
Συγγνώμη αν κουράζω.
Αδερφέ μου ,
Στο είπα και πριν ότι διαφωνώ και ενω σου έθεσα κάποια ερωτήματα, εμμένεις στο αρχικό σου σενάριο.
Με την Άντερλεχτ είχες αυτόν τον παίκτη που αναφέρεις αλλά δεν άλλαξε το γεγονός ότι σου πήρε άνετα μια πρόκριση μια νέα επίσης ομάδα με νέο προπονητή με υποδεέστερο μπατζετ …
Ακόμα περιμένω απάντηση στο ερώτημα που αφορά το 3ο γκολ χθες το οποίο είναι καρμπόν με το γκολ που φάγαμε από την Καλαμάτα αλλά και άλλες ομάδες ..
Πόσες φορές ακόμα πρέπει να το φάμε ώστε να σταματήσει ο προπονητής αυτό το ερασιτεχνικού επιπέδου μεσοαμυντικό κενό στο κέντρο ;;
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.