Μετά
ΟΦΗ–ΠΑΟΚ
Κυριακή 25/10, 20:00εκτός
Super League
Στη Ρόδο για τη τρίτη νίκη στη Stoiximan GBLΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ Β – Απόλλων ΚαλαμαριάςPaok b · πριν 5 ώρ.
Πίσω στο σκορ στα 8 από τα 14 παιχνίδια - Τα γκολ πριν την ανάπαυλαΠοδόσφαιρο · πριν 7 ώρ.
Το… πέρυσι και το φέτος του ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Δεν είναι ένα απλό ματς για τον ΜοναστηρλήΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Έμφαση στην αμυντική τακτική - Εκτός προπόνησης ο ΠέλκαςΠροπόνηση · πριν 8 ώρ.
Στην τελική ευθεία για το ευρωπαϊκό ραντεβού ο ΠΑΟΚΕυρώπη · πριν 8 ώρ.
Αποφασισμένες για το “διπλό” με ΑΕΚΓυναίκες · πριν 8 ώρ.
Στην τελική ευθεία για τον Παναθλητικό ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 8 ώρ.
Ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΟΚ εν όψει ΗρακλήΠροπόνηση · πριν 9 ώρ.
Κεραμυδά: «Κοινός στόχος η βαθμολογική άνοδος και η δυναμική παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις»Συνεντεύξεις · πριν 23 ώρ.
Με το μυαλό στο απόλυτο (18/10, 16:00)Γυναίκες · πριν 23 ώρ.Zaxoulias · 16/10/2026, 19:46aivas19 · 16/10/2026, 19:30Zaxoulias · 16/10/2026, 18:57Δε βγαζει κανενα νοημα ή ουσια να ποσταρεις καθε 15 για τα χρεη απο "ανησυχια". Ολοι εχουν σταματησει να μιλανε για αυτα γιατι προφανως εχουν ενημερωθει για το ποτε θα πληρωθουν. Τωρα γιατι το συντηρεις, εσυ μονο γνωριζεις. Ηρθε ο Σαββιδης, εριξε ενα καρο χρημα, πληρωσε τα χρεη οποτε και να τα πληρωσε και ολα πηγαν καλα. Το ιδιο κανει και ο Τελης, εσυ καθε 15 του μηνα τα ιδια.
Γιατι δεν έχει; Μια χαρά έχει νόημα. Θέλει να πληρωθούν τα χρέη της ΚΑΕ. Το περίεργο είναι ότι οι υπόλοιποι ζορίζεστε. Θα πρέπει και εσείς να θέλατε το ίδιο, γιατί οχι; Όπως γράφει ο καθένας για την πώληση του Άκπομ έτσι (και περισσότερο) έχει κάθε δικαίωμα να γράφει ο Μπάρκα κάθε μέρα και κάθε ώρα για τα χρέη
Το θεμα ειναι ο λογος που γινεται, οχι τα χρεη. Ενα pattern αρχιζει και φαινεται ολο και πιο εντονα....
Zaxoulias · 16/10/2026, 19:25Απορω με αυτους που ενω ο Ιβαν με την ησυχια του και το πλανο του πληρωσε τα χρεη, ζητανε απο τον Τελη να το κανει εδω και τωρα γιατι δε μπορουν να κανουν αλλη υπομονη. Αυτη η "αθωα "ανησυχια παντως
Μπαρκαρούτσος · 16/10/2026, 20:33Zaxoulias · 16/10/2026, 19:25Απορω με αυτους που ενω ο Ιβαν με την ησυχια του και το πλανο του πληρωσε τα χρεη, ζητανε απο τον Τελη να το κανει εδω και τωρα γιατι δε μπορουν να κανουν αλλη υπομονη. Αυτη η "αθωα "ανησυχια παντως
Απαντήθηκε ήδη, αλλά δεν με διαβάζεις.
Μπηχτές όμως για την αθωότητά μου ξέρεις να ρίχνεις.
Δικηγόρο έχεις;
aivas19 · 16/10/2026, 19:30Zaxoulias · 16/10/2026, 18:57Μπαρκαρούτσος · 16/10/2026, 18:47@joshua Επειδή έχουν καιρό να βγουν στα ΜΜΕ να μιλήσουν για τα χρέη της ΚΑΕ, πιστεύεις ότι δεν ασχολούνται; Ξέροντας το Χατζόπουλο, όσο τον ξέρουμε, εγώ πιστεύω ότι δεν θα το αφήσει να πέσει κάτω ποτέ και καλά θα κάνει. Είναι εγγυητής, έβαλε το κεφάλι του στον τορβά για αυτά τα χρέη, έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του.
Επίσης, ξέροντας εμένα, όσο με ξέρεις, τι από τα δύο πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει; Να συντηρώ κακό κλίμα, ή τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ;
Δε βγαζει κανενα νοημα ή ουσια να ποσταρεις καθε 15 για τα χρεη απο "ανησυχια". Ολοι εχουν σταματησει να μιλανε για αυτα γιατι προφανως εχουν ενημερωθει για το ποτε θα πληρωθουν. Τωρα γιατι το συντηρεις, εσυ μονο γνωριζεις. Ηρθε ο Σαββιδης, εριξε ενα καρο χρημα, πληρωσε τα χρεη οποτε και να τα πληρωσε και ολα πηγαν καλα. Το ιδιο κανει και ο Τελης, εσυ καθε 15 του μηνα τα ιδια.
Γιατι δεν έχει; Μια χαρά έχει νόημα. Θέλει να πληρωθούν τα χρέη της ΚΑΕ. Το περίεργο είναι ότι οι υπόλοιποι ζορίζεστε. Θα πρέπει και εσείς να θέλατε το ίδιο, γιατί οχι; Όπως γράφει ο καθένας για την πώληση του Άκπομ έτσι (και περισσότερο) έχει κάθε δικαίωμα να γράφει ο Μπάρκα κάθε μέρα και κάθε ώρα για τα χρέη
Ιάσονας · 16/10/2026, 19:49Δεν ταυτίζομαι πλέον με το φόρουμ σε μία σειρά θεμάτων γράφει ο άλλος,που αλλού στο φόρουμ που δεν ταυτίζεται, λες και είναι υτποχρεωμένος να είναι μέλος, να γράφει ή να διαβάζει.
Razvan_dog · 16/10/2026, 22:22aivas19 · 16/10/2026, 19:30Zaxoulias · 16/10/2026, 18:57Δε βγαζει κανενα νοημα ή ουσια να ποσταρεις καθε 15 για τα χρεη απο "ανησυχια". Ολοι εχουν σταματησει να μιλανε για αυτα γιατι προφανως εχουν ενημερωθει για το ποτε θα πληρωθουν. Τωρα γιατι το συντηρεις, εσυ μονο γνωριζεις. Ηρθε ο Σαββιδης, εριξε ενα καρο χρημα, πληρωσε τα χρεη οποτε και να τα πληρωσε και ολα πηγαν καλα. Το ιδιο κανει και ο Τελης, εσυ καθε 15 του μηνα τα ιδια.
Γιατι δεν έχει; Μια χαρά έχει νόημα. Θέλει να πληρωθούν τα χρέη της ΚΑΕ. Το περίεργο είναι ότι οι υπόλοιποι ζορίζεστε. Θα πρέπει και εσείς να θέλατε το ίδιο, γιατί οχι; Όπως γράφει ο καθένας για την πώληση του Άκπομ έτσι (και περισσότερο) έχει κάθε δικαίωμα να γράφει ο Μπάρκα κάθε μέρα και κάθε ώρα για τα χρέη
Καλό θα ήταν επίσης να θυμόμαστε ότι τα λεφτά αυτά παρουσιάστηκαν αρχικά ως "δωρεά" μετά είδαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία του "δανείου μη απαιτητού" και τώρα πάμε στο απλό δάνειο.
Εγώ αν ήμουν Μυστακίδης θα τα έδινα απλά και μόνο για να σταματήσετε να γράφετε ανοησίες και να πρήζετε μπάλες για μία υπόθεση χρέους δύο εκατομμυρίων ανάμεσα σε δύο δισεκατομμυριούχους.
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.