Μετά
ΟΦΗ–ΠΑΟΚ
Κυριακή 25/10, 20:00εκτός
Super League
Πίσω στο σκορ στα 8 από τα 14 παιχνίδια - Τα γκολ πριν την ανάπαυλαΠοδόσφαιρο · μόλις τώρα
Το… πέρυσι και το φέτος του ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · μόλις τώρα
Δεν είναι ένα απλό ματς για τον ΜοναστηρλήΠρωτάθλημα · μόλις τώρα
Έμφαση στην αμυντική τακτική - Εκτός προπόνησης ο ΠέλκαςΠροπόνηση · μόλις τώρα
Στην τελική ευθεία για το ευρωπαϊκό ραντεβού ο ΠΑΟΚΕυρώπη · μόλις τώρα
Αποφασισμένες για το “διπλό” με ΑΕΚΓυναίκες · μόλις τώρα
Στην τελική ευθεία για τον Παναθλητικό ο ΠΑΟΚΓυναίκες · μόλις τώρα
Ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΟΚ εν όψει ΗρακλήΠροπόνηση · πριν 44′
Κεραμυδά: «Κοινός στόχος η βαθμολογική άνοδος και η δυναμική παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις»Συνεντεύξεις · πριν 15 ώρ.
Με το μυαλό στο απόλυτο (18/10, 16:00)Γυναίκες · πριν 15 ώρ.
Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 15 ώρ.
Η τηλεοπτική μετάδοση του Κολοσσός – ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 15 ώρ.PAOKevolution · 14/10/2026, 07:54Καλημέρα!
Χθες, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λιετκαμπελις, έγινε από μέρους μου μια αναφορά σε ένα σχόλιο «ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΛ***», το οποίο αναφερόταν στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Μου ήρθε ειδοποίηση πως το αίτημά μου απορρίφθηκε.
Ρωτάω τη συντονιστική ομάδα λοιπόν, δεν τιμωρήσατε έναν τύπο που αποκαλεί μαλ*** τον προπονητή του ΠΑΟΚ; Αν δεν εξηγηθεί ο λόγος, έχω φύγει χθες.
Έχει καιρό που κάθε μου αναφορά σε προσβλητικά σχόλια σε παράγοντες, αθλητές και διοικητικούς του ΠΑΟΚ, πέφτει στο κενό.
Έχω κουραστεί να διαβάζω προσβλητικά σχόλια για την ομάδα μου στο βωμό της ελεύθερης γνώμης.
Περιμένω.
nikten · 16/10/2026, 12:26την πρωτη φορα καπου εκει στον Αυγουστο μια εβδομαδα μπαν, ενω γινοταν χαμος με πολυ χειροτερα σχολια τα οποια φυσικα εμεναν ατιμωρητα.
Πριν 20 μερες δευτερο μπαν εικοσι ημερων.
Εστειλα πανω απο δεκα μειλ για να μαθω τον λογο. Καμια απαντηση φυσικα.
απο φορουμ που χρησιμοποιει το ονομα της ομαδας μου περιμενω πολυ περισσοτερα πραγματα ειδικα τους πονηρους καιρους που διανυουμε.
PAOKevolution · 16/10/2026, 09:28@Equalizer είναι λογικό στον χαμό που γίνεται να μην δείτε και να μην παρατηρήσετε κάποιον που γράφει κάτι τέτοιο.
Αλλά! Όταν σας διευκολύνουμε το έργο, αντι να ξεκινήσω να τον καντηλιάζω επί προσωπικού, θα πρέπει να κρίνετε λογικά!
Ειδάλλως τι τις έχετε τις αναφορές; Για ένα περαιτέρω κουμπί;
Ή μήπως μου κάβλωσε εμένα να κάνω αναφορές σαν ρουφιάνος; Το κάνω για να μην μπω σε έντονη αντιπαράθεση με το κάθε βλήμα που προσβάλλει μέλη του ΠΑΟΚ.
Ότι απορρίφθηκε η αναφορά μου σημαίνει ότι, ελέγχθηκε το σχόλιο που ανέφερα, αλλά δε γαμιέται δεν είπε και κάτι.
Αυτό με πείραξε.
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.