Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 42′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 54′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 58′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.
Taseos · 11/10/2026, 15:53Άλλη μια τραγική εμφάνιση. Μετράει η νίκη. Δεν είναι είδα τίποτα ελπιδοφόρο. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει ολόκληρη χρονιά απλά με οσμαν και καλαθη. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο. Οι δε υπόλοιποι στην περιφέρεια είναι απλά μέτρια παικτακια που πιθανώς θα κάνουν κάποια καλά ματσάκια. Δνε ξέρω βέβαια να φταίνε οι παίκτες η υπερβολική μου προσδοκία στον τρινκιερι.

Kostas_FI · 11/10/2026, 11:46πολύς κόσμος κυρίως ποδοσφαιρικός, ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα άρχισε να ασχολείται τώρα, με αποτέλεσμα πολύ επιφανειακή κριτική και γκρίνια.
paok-porter1337 · 11/10/2026, 16:03Οπως
Taseos · 11/10/2026, 15:53Άλλη μια τραγική εμφάνιση. Μετράει η νίκη. Δεν είναι είδα τίποτα ελπιδοφόρο. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει ολόκληρη χρονιά απλά με οσμαν και καλαθη. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο. Οι δε υπόλοιποι στην περιφέρεια είναι απλά μέτρια παικτακια που πιθανώς θα κάνουν κάποια καλά ματσάκια. Δνε ξέρω βέβαια να φταίνε οι παίκτες η υπερβολική μου προσδοκία στον τρινκιερι.
Δεν συμφωνώ καθόλου να ξέρεις, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Χωρίς αυτούς τους δύο και η διαφορά ήταν στο +18 και μετά μπήκε ο Φιλλιος και έπεσε η διαφορα