Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

Special 4 · 11/10/2026, 13:34@SCIFO
Αυτό με το κόψιμο των παραθέσεων, είτε με αναδίπλωση, είτε με τον περιορισμό μετά την δευτεροτρίτη παράθεση επί παράθεσης, είναι πάρα πολύ καλό και έλειπε από το φόρουμ.
Είναι καλό και για λόγους αισθητικής και για λόγους χρηστικούς. Κουράζουν οι παραθέσεις επί παραθέσεων. Είναι δυσλειτουργικές και οδηγούν σε ατέρμονο σκρολάρισμα για να τις αποφύγεις.
Αν κάποιος θέλει να δει ένα ολόκληρο αρχικό μήνυμα υπάρχει το βελάκι για να πάνε να το διαβάσουν.
Πολλά μέλη έχουν το κακό συνήθειο, αντί να βάλουν ένα παπάκι και να απαντήσουν σε ένα άλλο μέλος, όπως κάνω εγώ τώρα και θα σου έρθει και ειδοποίηση, αντ' αυτού μπορεί να κάνουν παράθεση ένα ολόκληρο μακρυνάρι σεντονιού, μόνο και μόνο για να γράψουν δύο λέξεις ή μία πρόταση του στυλ ''μπράβο μεγάλε, τα λες τέλεια, είσαι όαση'' ή ''αυτό που λες δεν ισχύει, είναι δικές σου εικασίες'', συνθήκη που είναι πολύ κουραστική και δυσχεραίνει την αναγνωσιμότητα.

paokkerkir · 11/10/2026, 13:31Έχμ, σήμερα προσπαθώ να μπω στο σάιτ (χωρις VPN, με την κανονική μου σύνδεση) και έχω ένα error που λέει:
CrowdSec Access Forbidden
You are unable to visit the website.
Αναγκαστικά μπαίνω με VPN τώρα για να ανοίξει.
katafraktos · 11/10/2026, 13:39Special 4 · 11/10/2026, 13:34@SCIFO
Αυτό με το κόψιμο των παραθέσεων, είτε με αναδίπλωση, είτε με τον περιορισμό μετά την δευτεροτρίτη παράθεση επί παράθεσης, είναι πάρα πολύ καλό και έλειπε από το φόρουμ.
Είναι καλό και για λόγους αισθητικής και για λόγους χρηστικούς. Κουράζουν οι παραθέσεις επί παραθέσεων. Είναι δυσλειτουργικές και οδηγούν σε ατέρμονο σκρολάρισμα για να τις αποφύγεις.
Αν κάποιος θέλει να δει ένα ολόκληρο αρχικό μήνυμα υπάρχει το βελάκι για να πάνε να το διαβάσουν.
Πολλά μέλη έχουν το κακό συνήθειο, αντί να βάλουν ένα παπάκι και να απαντήσουν σε ένα άλλο μέλος, όπως κάνω εγώ τώρα και θα σου έρθει και ειδοποίηση, αντ' αυτού μπορεί να κάνουν παράθεση ένα ολόκληρο μακρυνάρι σεντονιού, μόνο και μόνο για να γράψουν δύο λέξεις ή μία πρόταση του στυλ ''μπράβο μεγάλε, τα λες τέλεια, είσαι όαση'' ή ''αυτό που λες δεν ισχύει, είναι δικές σου εικασίες'', συνθήκη που είναι πολύ κουραστική και δυσχεραίνει την αναγνωσιμότητα.
μπράβο μεγάλε, τα λες τέλεια, είσαι όαση

Special 4 · 11/10/2026, 13:45paokkerkir · 11/10/2026, 13:31Έχμ, σήμερα προσπαθώ να μπω στο σάιτ (χωρις VPN, με την κανονική μου σύνδεση) και έχω ένα error που λέει:
CrowdSec Access Forbidden
You are unable to visit the website.
Αναγκαστικά μπαίνω με VPN τώρα για να ανοίξει.
Κάποιο πρόβλημα με τον DNS server που μπαίνεις μου μυρίζει.
Θα εικάσω ότι έχεις πέσει σε κάποιο αυτοματοποιημένο εργαλείο από την πλευρά του site που σε κόβει.
Γι' αυτό και μπαίνοντας με άλλο DNS server, μέσω VPN δεν έχεις πρόβλημα.
Γι' αυτό και το δοκίμασες φαντάζομαι, εκτός αν το έκανες στην τύχη, αλλά έκανες την σωστή κίνηση.
Λογικά θα είναι κάτι εύκολο να ρυθμιστεί.

Special 4 · 11/10/2026, 13:34@SCIFO

Equalizer · 11/10/2026, 12:20Κύριοι, και κυρίες, συνεχίστε τις αναφορές σε προβλήματα, λάθη κλπ. Να τα βελτιώνουμε
Έχουν γίνει αλλαγές με βάση τα σχόλιά σας, τι άλλο δεν πάει καλά / δεν φαίνεται ωραία;;

Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.