Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Η χειρότερη περίοδος είναι τώρα
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χρήση και μόνον της λέξης "Τσετσένος" αρκεί για να δηλώσει επακριβώς τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται η εμετική προπαγάνδα εναντίον του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη προσωπικά. Αρκεί επίσης για να δηλώσει και το είδος της σκέψης και της νοοτροπίας όσων την ενστερνίζονται.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ησαιάδης, Πατρίδας, Μπεκιάρης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Καρούσης και Μελισσοπουλος.
Εγραψαν τα ονοματα τους στα καταστιχα με τους εχθρους του συλλογου.
Παραιτηθητε αμεσα. Δεν εχετε θεση στο αυριο του ΠΑΟΚ.
Κυρία Γιαννακοπούλου, εγινε τελικα ψηφοφορια?
Ελπιζω να αναγνωριζετε την διεξαγωγη της και το ...
Εγραψαν τα ονοματα τους στα καταστιχα με τους εχθρους του συλλογου.
Παραιτηθητε αμεσα. Δεν εχετε θεση στο αυριο του ΠΑΟΚ.
Κυρία Γιαννακοπούλου, εγινε τελικα ψηφοφορια?
Ελπιζω να αναγνωριζετε την διεξαγωγη της και το ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Κωνσταντινουπολη-Θεσσαλονικη-Παντου!
Συντριβανι-Τουμπα-Οπουδηποτε!
Ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερος απο ολους μας!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
Συντριβανι-Τουμπα-Οπουδηποτε!
Ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερος απο ολους μας!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπή και μόνο ντροπή. Σε όλες τις ομάδες ο ερασιτέχνης είναι η μάνα του συλλόγου, ο θεματοφύλακας των ιδεών που πρεσβεύει κάθε ομάδα, το ανάχωμα σε κάθε περίεργο επενδυτή που θα ασχοληθεί με ΠΑΕ, ΚΑΕ.
Σε μας συμβαίνει το αντίθετο.
Και σε μας μάνα είναι, απλά είναι κράμα Πισπιριγκου ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
απο το inpaok
Χαλασμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα οι μη λογικές απαιτήσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ στο μνημόνιο συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα που παραδόθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η σελίδα του Ερασιτέχνη στο Facebook γέμισε με επικριτικά σχόλια για τα όσα ...
Χαλασμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα οι μη λογικές απαιτήσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ στο μνημόνιο συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα που παραδόθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η σελίδα του Ερασιτέχνη στο Facebook γέμισε με επικριτικά σχόλια για τα όσα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι ονειρεύονται μαγαζάκια για τα παιδιά τους, ένα γυραδικο, ένα προπο, ένα μανικιούρ πεντικιούρ για το κορίτσι, όλο και κάποιος θα θέλει πριν από ένα ματς μια περιποίηση. Άλλοι μπορεί να θέλουν δίπλα στον σύνδεσμο να έχει κι ένα καφέ, δικό μου σου του κλπ... Επενδυτικά μυαλά...