Αναζήτηση για περισσότερες από 1268 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 08 Απρ 2026, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Ναι θα ήταν νορμαλ ας πούμε να πουν τι ωραία εκδρομή 60.000 ΠΑΟΚτσηδες στην Αθήνα. Στρατός ολόκληρος . Ποιος θα πάρει την ευθύνη δε μας λέτε βέβαια εκτός από Ευχολόγια και υπέροχες ιστορίες για τον λαό. Μιας και δεν έχουμε δώσει δικαιώματα πουθενά
από Taseos
Τετ 08 Απρ 2026, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Σε βλέπω δακρυσμένο και σπάω στρατηγέ μου. Τι δύσκολη στιγμή για κάθε άνθρωπο. ΠΟΤΕ δεν είσαι έτοιμος. ΠΟΤΕ. Η κατάρα το σίγουρο τέλος της ζωής.της γλυκιάς ζωής
από Taseos
Τετ 08 Απρ 2026, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ, 08/04, 21:30, FEC SF - Game 2, ΕΡΤ2

8 δεύτερα κρατάς μπάλα ας κάνουν φάουλ
από Taseos
Τετ 08 Απρ 2026, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ταίρι λένε το μπαμπά σας γαμω την Ισπανία σας μουνοπανα
από Taseos
Τετ 08 Απρ 2026, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)

Μακάρι να είνα απλά η αρχή της ασπρόμαυρης αυτοκρατορίας που θα πάρουν εκδίκηση τα όνειρα μας. Άσπρισαν τα μαλλιά μας γαμιοληδες
από Taseos
Παρ 10 Απρ 2026, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας
από Taseos
Σάβ 11 Απρ 2026, 07:31
Jump to forum
Jump to topic

Mirko έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 22:03
Taseos έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 20:47 Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας
Τραγικο σχολιο απο οπου κι αν το δεις. Ο Ρασβαν ειναι μελος της οικογενειας μας και το εχουμε δειξει εδω και πολλα χρονια, η απαξιωση της πλευρας ΠΑΟΚ ειναι αστεια.
Αν είσαι 18 ή είδες φως και μπήκες πιθανώς το συμπέρασμα σου να είναι σωστό.
από Taseos
Σάβ 11 Απρ 2026, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Σε θυμάμαι να λες παραμονή του αγώνα στο ράδιομέσα στο Βέλγιο τοι είδες όνειρο ότι θα βάλεις γκολ στο τότε μεγαθήριο μάλιν . Και το έβαλες στέφανα ρε μου!! Αθάνατος!
από Taseos
Κυρ 12 Απρ 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Το καταστατικό έχει ως ημερομηνία εορτής την 12η Απριλίου, ΠΑΕ κ ΚΑΕ γιορτάζουν την 20η, που εγκρίθηκε η ίδρυση από το πρωτοδικείο. Τεράστιο λάθος που ούτε φέτος έγιναν κινήσεις να διορθωθεί και γινόμαστε για ακόμα μια χρονιά ρεζίλι.

Αλλιώς ξεκίνησε η εορταστική χρονιά και αλλιώς εξελίσσεται ...
από Taseos
Δευ 13 Απρ 2026, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Σήμα μπάσκετ

Εμένα παιδιά μαρεσουν όλα τα σήματα του ΠΑΟΚ. Από το τετράφυλλο μέχρι και αυτό. Οκ είναι δεν εινα απλο το σήμα καθώς πλέον το design έχει ξεφύγει αλλά τίτλους να πάρω και από σήματα γιομάτη η αγορά.
από Taseos
Δευ 13 Απρ 2026, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2

Αδιάφορο ματς για μένα. Αν κάτι έχει ενδιαφέρον είναι ο τίτλος ο ευρωπαϊκός. Με αυτούς πιθανώς δεν θα ξαναλογαριαστουμε. Θα εινα όπως την μπάλα. Απλά το μπάσκετ δεν έχει χι στην τούμπα. Αυτή θα είναι και η μπασκετική σχέση πλέον . Μηδενική δηλαδή. Θα αφορά το ματς αυτό τους εντός ανατολικής ...