Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα του αντικειμενου ειμαι κ εγω και ξερω. Το οποιο δανειο (και στη ΠΑΕ αυτο το τροπο ακολουθει ο ιβαμ, το ιδιο κ ο ηλιοπουλος) μπορει να μετοχοποιηθει οποιαδηποτε στιγμη. Δεν ειναι κατι μη συνηθες, ισα ισα πλεον ακολουθειται αυτη η πρακτικη πολυ συχνα για δικους τους ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
To μεγαλυτερο προβλημα εκει ειναι, οι διαρροες απο τους μεν και τους δε χωρις κατι επισημο, γι αυτο λεω οτι κουρασαν
Εμένα βασικά το θέμα ΚΑΕ ας δεν με ενδιαφέρει. Αν ήταν ουδέτεροι εξαρχής θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν. Προτίμησαν αρχικά να πάνε τυφλά με τον νέο. Ε τώρα δεν με αφορά το θέμα ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Αυτόν τον έχω μπλακ λιστ από το ματς με Μάλμε
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Υπερβολή αν δεν κερδίσει ο γαβρος είσαι πρώτοςМир έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:04 Τέλος η σεζόν για τον παπαναστασιακο, να κοιτάξουμε να αξιοποιούμε τις ευκαριες για πλέον είμαστε σε θεση διεκδίκησης και όχι πρωτοπόρου.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ηταν και στην ΚΑΕ η δικηγόρος ; Ωιμε
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορώ να έχω λιγο τον λογαριασμό και ένα σφηνάκι τελευταίο πριν πληρώσω
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το νέο αφήγημα είναι μην ασχολείστε με δύο δισεκατομμυριούχους που τσακώνονται. Μέχρι χθες ήταν ένας μπατίρης και ένας δισεκατομμυριούχος παγκόσμιος Θεσσαλονικευς. Παίζει ούτε οι ίδιοι να μην πιστεύουν αυτά που λένε πλέον.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τηλέφωνο από χατζοπουλοοοο
https://youtu.be/JFkjK3Yi8g8?feature=shared
Ο Θανάσης Χατζόπουλος ξεκαθάρισε πως προτίθεται να απαντήσει με εξώδικο, καταθέτοντας όλα τα έγγραφα που, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν για την τοποθέτηση του cube.
«Εγώ θα στείλω πίσω εξώδικη απάντηση, όπως μου έστειλαν, με την ...
https://youtu.be/JFkjK3Yi8g8?feature=shared
Ο Θανάσης Χατζόπουλος ξεκαθάρισε πως προτίθεται να απαντήσει με εξώδικο, καταθέτοντας όλα τα έγγραφα που, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν για την τοποθέτηση του cube.
«Εγώ θα στείλω πίσω εξώδικη απάντηση, όπως μου έστειλαν, με την ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Συν 41 εκ ευρώ υπέρ το άρτιο για σχηματισμό αποθεματικών φίλε μου
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
οπότε ο κόσμος έχει ξσηκωθεί για να μην πάρει με εξευτελιστικούς όρους την Πυλαία ο Μυστακίδης?
Να γίνει δημόσιο κάλεσμα σε επενδυτές που μπορούν να δώσουν χρήματα σοβαρά και να ανακαινίσουν το παλάτι. Μπορεί να ενδιαφέρεται και κανας άλλος επιχειρηματίας από Αμερική πχ ή από Ολλανδία . Εξάλλου ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαίνει στο δς της ΚΑΕ η πρώην πρόεδρος του καυτανζογλειου κύριε Καλυψώ γούλα τον καιρό της μεγάλης διαφωνία με την διοίκηση του σταδίου αν δεν απατώμαι
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς μάλλον ξετιλυγεται σιγά σιγά το κουβάρι.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τι καρπαζιά μοιράζει το χέρι σου ρε; Δεν σου φαινόταν
- Δευ 09 Φεβ 2026, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι αναρτάται στο γεμη δημοσιότητα είναι ελεύθερη πληροφορία. Δεν χρειάζεται σβήσιμο.