Αναζήτηση για περισσότερες από 1278 εγγραφές
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εντάξει βρήκαν βέβαια και τοίχο. Γιατί υπάρχουν και κάποιοι που είναι ταγμένοι στα ιδανικά του ΠΑΟΚ. Κάποιοι που δεν είναι αχάριστοι και κάποιοι που παρά το κόντρα συνδεσμιτικο πρώην και νυν, κλίμα δεν έφαγαν παπά. Και είναι δείγμα του ότι ο γηπεδικος λαός του ΠΑΟΚ πλέον είναι πολύ ώριμος για να ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αυτό που κάποιοι εδώ μέσα νοιάζεστε περισσότερο για τα λογιστικά του Σαββίδη και λέτε για λογικά έξοδα να το κοιτάξετε γιατί καποτε τον οπαδό του Παοκ τον ενδιεφερε η ομάδα και όχι η τσέπη αν γέμισε η άδειασε του προέδρου λες και αν ξοδέψει κάνα φράγκο παραπάνω θα πεινάσει ο Ιβάν.
Δεν θα έπρεπε ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
Δεν μπορεί ο κουλιε να είναι στους πρώην. Ψυχικά είναι εδώ παικτικα θα γυρίσει στο νέο γήπεδο!
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν προκυρηζθηκε καν αύξηση.Nikos 74 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:30 Βγήκε θέμα ότι ούτε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μπήκαν χρήματα. Πολλά μαζεύονται τα περίεργα.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει προκήρυξη αυτό λέμε. Στο θα είμαστε. 17 Δεκέμβρη έγινε αιρετή διοίκηση. Στο γεμη δεν έχει αναρτηθεί ούτε η προκήρυξη ούτε η κάλυψη. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι έγινε ;προς το παρόν έχουμε διαχειριστή. Καθώς η ΚΑΕ όσο μετοχικό κεφάλαιο είχε αυτό έχει και τώρα. Μακάρι να ξυπνήσει ο ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε η ΚΑΕ το ανακοίνωσε ότι μόλις γίνει αιρετή θα κάνει αύξηση με μετρητά. Δεν το ανακοίνωσε το Paokmaniageorge188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:28 Μην μενετε σε τυπικοτητες για ΑΜΚ, οσο μπαινουν λεφτα (που μπαινουν) , ειναι αδιαφορο το ποτε θα προκηρυχθει η ΑΜΚ, ας ειμαστε δικαιοι σ αυτα. Το τελευταιο που απασχολει ειναι η ΑΜΚ
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα του αντικειμενου ειμαι κ εγω και ξερω. Το οποιο δανειο (και στη ΠΑΕ αυτο το τροπο ακολουθει ο ιβαμ, το ιδιο κ ο ηλιοπουλος) μπορει να μετοχοποιηθει οποιαδηποτε στιγμη. Δεν ειναι κατι μη συνηθες, ισα ισα πλεον ακολουθειται αυτη η πρακτικη πολυ συχνα για δικους τους ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
To μεγαλυτερο προβλημα εκει ειναι, οι διαρροες απο τους μεν και τους δε χωρις κατι επισημο, γι αυτο λεω οτι κουρασαν
Εμένα βασικά το θέμα ΚΑΕ ας δεν με ενδιαφέρει. Αν ήταν ουδέτεροι εξαρχής θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν. Προτίμησαν αρχικά να πάνε τυφλά με τον νέο. Ε τώρα δεν με αφορά το θέμα ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Αυτόν τον έχω μπλακ λιστ από το ματς με Μάλμε
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Υπερβολή αν δεν κερδίσει ο γαβρος είσαι πρώτοςМир έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:04 Τέλος η σεζόν για τον παπαναστασιακο, να κοιτάξουμε να αξιοποιούμε τις ευκαριες για πλέον είμαστε σε θεση διεκδίκησης και όχι πρωτοπόρου.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορώ να έχω λιγο τον λογαριασμό και ένα σφηνάκι τελευταίο πριν πληρώσω
- Δευ 09 Φεβ 2026, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαίνει στο δς της ΚΑΕ η πρώην πρόεδρος του καυτανζογλειου κύριε Καλυψώ γούλα τον καιρό της μεγάλης διαφωνία με την διοίκηση του σταδίου αν δεν απατώμαι
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς μάλλον ξετιλυγεται σιγά σιγά το κουβάρι.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τι καρπαζιά μοιράζει το χέρι σου ρε; Δεν σου φαινόταν