Η αναζήτηση βρήκε 592 εγγραφές
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Καλημέρα σας καλημέρα σας.σαφεστετα κύριοι και θα βγάλει λεφτά ο μεγαλομέτοχος Νίκος σαββιδης από το εμπορικό πέριξ του γηπέδου. Για την ακρίβεια αυτός που επίσημα έβαλε 200 εκ ευρώ στην ΠΑΕ πρέπει κάποια στιγμή να έχει και τα έσοδα. Οταν ο τελης βάλει ένα ανάλογο ποσό στην ΚΑΕ ας φτιάξει το νέο ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Γιατί Josh πρώτον δεν υπάρχει αλλαγή σελίδας ακόμη. Δεύτερον οι δημοσιογράφοι που είναι δίπλα στην ΠΑΕ 13 χρόνια θα έγραφαν πολλά παραπάνω αν δεν είχε υπάρξει αυτή η επίθεση μέσω σοσιαλ μίντια και αρδ εκτός φορτζα. Δεν βγήκε ποτέ η πλευρά σαββιδη να στολίσει κανέναν με επίθετα όπως Τσετσένος. Αν ο ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι, 25/10, 16:00, ΕΡΤ
Γνωστός τραμπούκος μπασκετικός ναυτικός ενημερώνει πως κάθε διαρκείας έχει όριο 10 μεταβιβάσεων. Οπότε μεταβιβαζουμε με αίσθημα ευθύνης
:opaokara:
Δεν καταλαβαινω αν το εννοεις ή οχι γιατι μολις ξυπνησα, αλλα στο σαιτ της ΚΑΕ δεν υπαρχει καποιο οριο, μακαρι δηλαδη γιατι ηδη το εδωσα σε ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τμήμα δεν είχε ποτέ3 δεκατίες σχεδόν) ιδιαίτερο χώρο όπως και δεν είχε ποτέ και ιδιαίτερη κάλυψη ούτε από αρδ ούτε από κόσμο. Γι αυτό και 25 χρόνια ρεπορτάζ αποκλειστικά μπάσκετ ΠΑΟΚ κάνει ο Κλείτος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα σαιτς του ΠΑΟΚ και τα ράδια δεν έχουν κανέναν μπασκετικό ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Όποιος μπορεί να αποδείξει ότι ο ιβαν είχε θέμα ρευστότητας αλλά πήρε την επο 2 φορές και η διοίκηση του είναι μάπα με τα όποια λάθη και όποια σωστά εδώ είμαστε να το συζητήσουμε αναλυτικά. Προσοχή όμως δεν θέλω μπακάλικα. Θέλω σοβαρ επιχειρήματα. Οχι τι γράφουν οι αρδ και το πιστεύουν. Νούμερα κια ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω να προσάψω τίποτα σε κανέναν οπαδό του ΠΑΟΚ. Ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε εμείς ούτε αυτοί είναι διοίκηση στον ας. ΟΛΟΙ δικαιούνται να έχουν άποψη. Δεν τα έχω με κανέναν οπαδό που θέλει τέλη ή ιβαν. Το δίλημμα δεν είναι αυτό. Εμένα με νοιάζει τι κάνει ο ας και πως κινείται.οπως δε θα δεχτώ να ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι φοβερό ότι δεν μπορούμε να διαβάσουμε πουθενά το καταστατικό του ΠΑΟΚ. Απίστευτο
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Πάει για φούντο
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά! ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! 
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν έκατσε κάνα χι. ΝΑ έχουμε καμία 150 σελίδες. Φτουυυ.
- Δευ 27 Οκτ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά καλημέρα σας και καλή εβδομάδα
- Δευ 27 Οκτ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μπει πρόεδρος ο ίδιος ο επενδυτής. Και να ασχοληθεί με προσκήνιο και παρασκήνιο. Ούτως ή άλλως Θεσσαλονικευς είναι. Εδώ μένει
- Δευ 27 Οκτ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD
Οι άνθρωποι που έβαλαν έναν αγώνα κυπέλου που δεν είναι διπλός νοκ αουτ με την ΑΕλ 21.30 είναι επικίνδυνα βλαμμενοι
- Δευ 27 Οκτ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει κάνα νέο; Σταμάτησε και η καθημερινή ενημέρωση για την αγοροπωλησία τα επόμενα σχέδια - τους κλεισμένους παίκτες. Χάλασε;
- Δευ 27 Οκτ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω μπήκα στο συγκρότημα δε βλέπω κανένα νέο. Ψάχνω τον κυρ μιμη ούτε αυτός. Μπαίνω στο δίδυμο, ούτε αυτοι. Πώς θα μάθουμε τι περιμένουμε από δω και πέρα; Κατατέθηκε η αίτηση στην ΕΕΑ;