Αναζήτηση για περισσότερες από 1268 εγγραφές

Return

από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Και τώρα τι θα απογίνουν χωρίς dna Paok? Που είναι οι αναλυτές που μας έλεγαν για dna Paok σημαίες και λάβαρα
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σε τέτοιο επίπεδο που να διατηρεί κάποιον επειδή απλά γλείφει καλά. Ούτε καν σπίτι δεν κρατάς αν απλά γλείφεις καλά
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Ε αυτό που χρειαζόταν από τα Καπή ο τελης το πήρε. Τωρα τι φανταζόταν δυο 80 χρόνοι σε αε το 2026 δεν το ξέρω. Είναι σαν να είσαι 85 ετών και να στην πέφτει δίμετρη Ρωσίδα μα έκανε 20 χρονών επειδή όταν ήσουν 20 ήσουν κούκλος και δούλευα καλά το εργαλείο. Απίθανο δηλαδή να συμβαίνει ένα από τα δύο ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Του εύχονται και καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Απίθανο τρολαρισμα
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Περαστικά τους.
Για μένα είχανε τελειώσει από το καλοκαίρι, όπως και όλοι οι άλλοι πρώην παράγοντες του ΠΑΟΚ, πλην Χατζόπουλου και κάποιων ελάχιστων, που ΔΕΝ πήραν θέση υπέρ του σωστού και του δίκαιου.
Χρησιμοποιήθηκαν και πετάχτηκαν σα λεμονόκουπες, όπως τους άξιζε.
Αυτοί και μόνο φταίνε, όχι ο ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

jibbie έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 15:37
Taseos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 15:15 Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σε τέτοιο επίπεδο που να διατηρεί κάποιον επειδή απλά γλείφει καλά. Ούτε καν σπίτι δεν κρατάς αν απλά γλείφεις καλά
Ε, σπίτι κρατάς αν γλείφεις όντως καλά 😊
Κάθε μέρα μουσακά φίλε φάε και καμιά συναγρίδα :D
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Σε όλες τις εταιρίες ο ιδιοκτήτης βάζει τους δικούς. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε ο Μυστακίδης να μας φέρει τους βεντεράνους. Ο Βεζυρτζής έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο, θα τον τιμούμε για πάντα, αλλά είναι πλέον μεγάλος σε ηλικία. Για τον Οικονομίδη δεν θα γράψω τίποτα γιατί τον ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Ο ρόλος ήταν να τρυπηθεί ο Σαββιδης μέσω ιστορικών στελεχών που λόγω ηλικίας δε θα έπαιρναν μυρωδιά. Δεν βγήκε το σενάριο , οπότε ήρθε μια ώρα αρχιτερα η αποστρατεία για το καλό της ΚΑΕ. Η ΚΑΕ όσο κι αν θιχτούν κάποιοι χρειάζεται μια Μαρία του τέλη. Που τον έχει ήδη σε άλλες εταιρίες με κύκλο ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Στην περίπτωση που τελικά δεν τα βρουν ο Τέλης με τον ΑΣ και ο Τέλης φτιάξει καινούριο γήπεδο για την ΚΑΕ, αυτό είναι κάτι που το έχει συνυπολογίσει στις απαιτήσεις που θέτει ο ΑΣ;

Θέλει ένα Παλατάκι χωρίς την ομάδα μπασκετ;
Αν φέρει Μυτιληναίο στο βόλεϊ δε νομίζω ότι θα είχε και θέμα με την ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ μπει Ευρωλίγκα και ο Τρινκιέρι κτίσει ομαδάρα με ρόστερ πρωτοκλασάτων θα ενδιαφέρει κανέναν ΠΑΟΚτσή ποιοι είναι τα μέλη της διοίκησης?
Εμείς παικταράδες θέλουμε και ομαδάρες και υψηλούς στόχους σε κάθε άθλημα. Αρκεί να υπάρχουν λεφτά.

Ε αυτό έλειπε να θεωρείται απώλεια το ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που διακρινω πως ο Μυστακιδης ειναι ενας ψυχρος και αποφασιστικος επιχειρηματιας. Ειδε οτι κατι δεν ταιριαζει και δεν υπολογισε ουτε συναισθηματισμους ουτε τιποτα.
Δεν μου κανεις? Φευγεις και ερχεται καποιος που θα κανει. Προφανως αυτη η ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Με τη Γούλα. Είναι νομικός σύμβουλος;

Είναι σίγουρα μέλος του ΔΣ της άλφα σπορτς γκρουπ.

Εδώ να πούμε ότι η πρώτη που πήδηξε από το καράβι της ΚΑΕ ήταν η δικηγόρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που τον Μάρτιο παραιτήθηκε.η κυρία Γιαννακοπούλου Τωρα παραιτήθηκαν και οι άλλοι δύο του δς. Καλά θα πάει αυτό ...
από Taseos
Τρί 12 Μάιος 2026, 05:35
Jump to forum
Jump to topic

Πώς αλλάζει πάλι το κλίμα όμως.

Οι ίδιοι που βριζατε τον Βεζυρτζη για την όλη στάση του κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας και τις δηλώσεις για τους κλεισμένους υποτίθεται παίκτες, για το ύφος του κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Τρινκερι, για τις ερωτήσεις που ΔΕΝ δέχτηκε, οι ίδιοι τώρα ...
από Taseos
Τρί 12 Μάιος 2026, 07:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

MagdiTolba έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 07:19 Aκομα θυμαμαι τον Πόρτερ να κάνει πλάκα με τον βάζελο.
Τέτοιο παίκτη φέρε Τέλη και θα σε λατρέψουν.
Τέτοιον παίκτη μόνο ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ μπορούσε να φέρει!

Αστειεύομαι. Αυτοί οι παίκτες θα μας απασχολήσουν αφού καθιερωθούμε στην euroleague
από Taseos
Τρί 12 Μάιος 2026, 07:29
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτα με εξαίρεση 4-5 παιδιά που καταλαβαίνεις ότι είναι ΠΑΟΚτσηδες άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνείς οι υπόλοιποι είδαν φως και μπήκαν. Το πρωί μπορεί να γράφουν για τον ανδρουλακη και τον μητσοτακη σε άλλο φόρουμ και τις Τετάρτες να αναλύουν το έγκλημα των τεμπων αναλόγως τον εργοδότη. Μην δίνετε και ...