Αναζήτηση για περισσότερες από 1268 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το φετινό ήταν μια μεγάλη ήττα για τον Ιβάν Σαββίδη.
Ναι υπάρχουμε και εμείς που το λέμε αυτό ξεκάθαρα χωρίς αστερίσκους, αλλά και χωρίς υπονοούμενα, και ιδίως χωρίς να βάζουμε το δίκιο ή το σωστό ή την υποστήριξη της άποψής μας ίσα κι όμοια με το βάρος του ΠΑΟΚ.
Ναι το φετινό ήταν μια μεγάλη ήττα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Πέρασαν 2 μέρες και τα καμάρια μας κρύφτηκαν στα λαγούμια τους
Τόσοι αρχηγοί , ένας δεν βγήκε να μιλήσει να ζητήσει μια συγγνώμη από τον κόσμο για την αισχρή εμφάνιση τους
Καλά από την διοίκηση και το γραφείο τύπου, στη ζώνη του λυκόφωτος
Στα ζόρια πάλι ο προπονητής μπροστάρης και μόνος του ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας φέρει και την Μαρία Αντουανέτα. Αρκεί να στήσει ομάδα του χρόνου που θα πάρει το πρωτάθλημα.
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
13.30 η ώρα συνέντευξη τύπου. Ελπίζω να μάθουμε τι φταίει και 10 βασικοί έλειπαν 2 μήνες που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις ήταν μη σημαντικοί τραυματισμοί
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά δεν έχω χρόνο να σηκώσω την συγκριτική ανάλυση ΠΑΟΚ ολυμπιακού. Εκεί θα τρομάζαμε.
Το είχα κάνει όταν είχα χρόνο και επιπλέον έβαλα ότι πηγή μπορούσα να βρω.
Εύκολα γίνεται κατανοητό γιατί ο γαύρος ήθελε σαν τρελός το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο με όποιον θεμιτό και αθέμιτο τρόπο ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί κάποιος μοντ να σβήσει την ανάλυση μου; Τζάμπα έφαγα τον χρόνο μου.και τα ποστ μου το έχουν quote?
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι σαν το πολυτεχνείο. Που όλοι ήταν εκεί. Σαν τη φιέστα του Νταμπλ που πρέπει να είχε μέσα τουλάχιστον 250 χιλ κόσμο . Γενικά ο έλληνας είναι ο ίδιος σε όλους τους τομείς
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ ο μόνος που πλήρωσε το κυνηγητό της νέας δημοκρατίας μέσα στη βουλή, ο μόνος που σύνδεσε αν με πλοία στην Κρήτη, ο μόνος που βρέθηκε απέναντι από τον υπουργό τότε με την Ξάνθη , ο μόνος που δεν του ενεκριναν 3 χρόνια το masterplan στην τούμπα, ήταν ο Σαββιδης. Αλλά έχουν θιχτεί άσχετοι ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "σύμβουλος" που αναφέρεται δίπλα στον.. κύριο, καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείται με τρόπο που δείχνει πως θα συμβουλεύει την ΠΑΕ τι χρώμα πλακάκια να βάλουν στις τουαλέτες. Έχει εμπλακεί στο αγωνιστικό πολύ περισσότερο απ' όσο λέγεται.
Και επειδή στο τέλος όλα βγαίνουν στη φόρα, προτείνω ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Καλή επιτυχία με το γήπεδο. Θα χρειαστείτε υπομονή. Ελπίζω και δύο παιδιά από την εταιρία σας να ασχοληθούν με τα σοσιαλ ειδικά όταν θα υπάρχει από τον Γενάρη ταυτοποίηση πληρωμή μέσω gov
- Τρί 28 Απρ 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Αχρείαστη συνέντευξη. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Παπαμιμίκος ούτε κανένας. Με ενδιαφέρει να κάνουν το 4 στα 4 και το καλοκαίρι να αναλάβει διευθυντής και κουμάντο ο βιερινια
Με προπονητή τον λουτσε ή κάποιον άλλον . Σίγουρα νέο ιατρικό τιμ και γυμναστές άλλοι έμπειροι εκτός Ελλάδος. Και να ...
Με προπονητή τον λουτσε ή κάποιον άλλον . Σίγουρα νέο ιατρικό τιμ και γυμναστές άλλοι έμπειροι εκτός Ελλάδος. Και να ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Πιστολιοπουλος 
- Τρί 28 Απρ 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε εσυ πες ότι είναι αριστεροί στο πέταλο. Εγω θα σου αλλάξω γνώμη ;
- Τρί 28 Απρ 2026, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ διαφωνείς. Εγω λέω ότι το συνδεσμιακά σου πέταλο είναι δεξιοί με εξαίρεση τον σύνδεσμο της 4 και τον πανελλήνιο
- Τρί 28 Απρ 2026, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι είναι αριστεροί και στη Νεάπολη. lol ημαρτον ρε. Έχεις δίκιο. Στα δυτικά μόνο Αρης Βελουχιώτης και black block attack