Η αναζήτηση βρήκε 207 εγγραφές
- Παρ 31 Οκτ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
έχω την αίσθηση ότι οι ανθρωποι του κ Μυστακίδη, δώσανε το ρεπορταζ ορθά εκεί που έπρεπε: στον Κλείτο.
Τα 2 τελευταία άρθρα του (προχθες και χθες νομίζω) που τα αναπαράξανε εδώ τα παιδιά, δίνουν τις απαντήσεις σε όλα όσα συζητάμε.
Διαβάστε τα πάλι και μετά να μιλήσουμε. Είναι 100% αξιόπιστα. Αν ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ τι άλλο χρειάζεται να γράψει κάποιος για να διαγραφεί οριστικά απ αυτό το φόρουμ
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δώσουμε όλοι όρκο, πως θα στηρίξουμε την νέα διοίκηση
και πως
οτιδήποτε και να γίνει, δεν θα ζητήσουμε από τον Ιβάν Σαββίδη να εμπλακεί με την ΚΑΕ.
Όσο και να μας πονέσει, αν η ΚΑΕ αποτύχει και η ομάδα κινδυνέψει, να μην πιέσουμε τον Σαββίδη να εμπλακεί.
Θεε μου τι αλλη βλακεια θα διαβασω ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
ερχόοοοοοομαστεεεεεεεε μ#%&(*#%:α
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Από αρχές καλοκαιριού αντί να χαιρόμαστε με τον ΠΑΟΚ μας τρώει την ψυχή..δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα γινόταν αν δεν πήγαιναν καλά οι ομάδες...φτάνει με τα σίριαλ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
δυστυχώς ή ευτυχώς το πάνω χέρι το έχει ο υποψήφιος επενδυτής. Ο Χατζόπουλος είναι με την πλάτη στον τοίχο. Μπορεί τώρα να έχει κάνει λιμιτ απ η μετοχή του στην συνείδηση του κόσμου, αλλά όταν αρχίσουν τα στεφάνι και έξω, το πόπολο έχει εύκολο το μπινελίκι. Και αν αυτο συνδυαστεί με την αποτυχία της ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς παράγουμε περισσότερους ραπτόπουλους από όσους μπορούμε να αντέξουμε
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Giorgos Syrigos
@GeoSyrigos
·
3 λ
Όταν συνειδητά πουλάς φούμαρα τύπου Καμ Ρέντις («κοιμόντουσαν στην Ευρωλίγκα, θα σας φέρουμε NBAer, ανώτερο των Ναν-Φουρνιέ») τότε είναι σαφές πως έχουμε μια ακόμα επανάληψη της ιστορίας του μάγου με τα καθρεφτάκια.
Και ξέρουμε καλά πως ακριβώς καταλήγουν αυτές ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς αυτα τα έχουμε στο Β και στο Ψpaok apo epilogi έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:28Για εμενα αντιθετως η ηθικη κ οι αξιες ειναι το Α κ το Ω στη ζωη μου
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κανετε λιγα χρονια υπομονη για να δειτε Νικο Γκικα με τη φανελα της ομαδας... 
Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγαλύτερο δώρο για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτο το γιδι που φωναζε και την ΠΑΕ μετα και την ΠΑΕ πρεπει να ειναι πολυ πονεμενο
τετοια μερα, τετοια λογια
δε γμστε ρε μλκς, παρτε μπουλο απο τον συλλογο εξι μηνες τωρα μας εχετε αρρωστησει
διποδα του κερατα, τον ΠΑΟΚ αγαπατε η να μισητε γενικα και αοριστα θα ηθελα να ηξερα
ασταδιαλα ...
τετοια μερα, τετοια λογια
δε γμστε ρε μλκς, παρτε μπουλο απο τον συλλογο εξι μηνες τωρα μας εχετε αρρωστησει
διποδα του κερατα, τον ΠΑΟΚ αγαπατε η να μισητε γενικα και αοριστα θα ηθελα να ηξερα
ασταδιαλα ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εχει πρόεδρό μακάρι να κάνει ο ΚυρΙός Τέλης τα μισά από ότι εχεί κάνει στο ποδόσφαιρο ο ΙΒΑΝ.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι εύχομαι καλό αφανισμό σε όλους του κομπλεξικούς αυτής της πόλης.icue έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:23 Και εγω γουσταρω να ζησουμε ξανα πρωταθληματα με δυνατους αρη και γριες, κανα πανιωνιο κανα περιστερι. Να θυμηθουμε τα παλια.