Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές

Return

από Jamaican
Πέμ 25 Σεπ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Αγωνιστικά τα είπατε όλα, 2 σχόλια από μένα:

Μόνο περηφάνια για την στάση της Τούμπας χτες απέναντι στους ισραηλινούς. :pano:

Αναρωτιέμαι αν αυτοί που φωνάζαν χτες "βαρια-βαρια", αν έμπαινε του Καμαρα θα φωνάζανε "Πωπω λαος, και τι ομάδα.." :roll:
από Jamaican
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD

Παλληκάρια, κάποιος που ξέρει θα ήθελα να μου πει εάν έχω κάποια δυνατότητα να πάρω και τη 13χρονη μικρή αύριο στο γήπεδο. Μου το ζήτησε τελευταία στιγμή και τώρα βλέπω ότι δεν έχει πια εισιτήρια στην 6 που θα πάω εγώ.Χρειάζεται παιδικό εισιτήριο; Τα παιδικά μήπως τα εκδίδουν μόνο στα εκδοτήρια ...
από Jamaican
Δευ 02 Μαρ 2026, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Σωστος! Εγω τους το εστειλα παντως, να μη λενε οτι δεν ηξεραν.
από Jamaican
Δευ 09 Μαρ 2026, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Εκατσα να δω το ματς με την αελ, να δω τι τους κανουν επιτελους οι διαιτητες και γκρινιαζουν ολο το χρονο.
ο Πολυχρονης τους παιζει ολο το μτς 80-20, τους εχει δωσει ενα σωρο στημενα γυρω απο την περιοχη, 2 μουφα πεναλτυ, δεν αποβαλει Γιοβιτς και κοβει χωρις λογο σοβαρη αντεπιθεση της Λαρισας, ενω ...
από Jamaican
Παρ 03 Απρ 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Αν θυμαμαι καλα, ειναι η φαση που εχουμε κοντρα μπαλα και για το 23-24 και τρωει μπλοκ ο Κολεφ απο Πετρεα.
Εκει για μενα την μλκια την κανει ο Γαλιωτος.
Ο Πετρεας τραβαει χερια για να βγει ψηλα στο μπλοκ, και κανει μπαμ πριν παει η μπαλα στον Γαλιωτο οτι θα πηδηξει στο κεντρο. Εκει επρεπε να ...