Αμφισβητώ ευθέως οτι "θα ξεμπλοκάρει"
Και επιτέλους αφού ανανεώθηκε και έφυγε και αυτός ο νταλκάς, μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά χωρίς να κατηγορούμαστε οτι μας έβαλε ο Σαββίδης να δημιουργούμε κλίμα για πώλησή του
Το παιδί έχω πει εκατο φορές, έχει υψηλό ταβάνι, αλλά είναι ακόμα σχεδόν στο πάτωμα ...
Η αναζήτηση βρήκε 295 εγγραφές
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Όσο κι αν θέλουμε να υποστηρίξουμε τον καθ' ομολογία τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ αυτό που είδαμε χτες ειδικά αυτή η μηδενική παραγωγή ποδοσφαίρου μας προβλημάτισε
Δεν έχω ειλικρινά καμιά αμφιβολία ποιος θα περάσει την επόμενη Πέμπτη
Αλλά φέτος και το είπα και χτες το βράδυ ...
Δεν έχω ειλικρινά καμιά αμφιβολία ποιος θα περάσει την επόμενη Πέμπτη
Αλλά φέτος και το είπα και χτες το βράδυ ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ωραιοτερη γυναικα του κοσμου να παντρευτεις μετα απο 6-7 χρονια την ψιλόβαριεσαι .Καπου εκει νομιζω εφτασα κι εγω χθες.Κυριολεκτικα μπουχτησα χθες μ αυτο που εβλεπα στο β ημιχρονο.Σε σημειο που αλλαξα καναλι και ψιλοεβλεπα μια ταινια με ζάπινγκ .Ουτε διαθεση για σχολια ουτε τιποτε.Με πηρε ο ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
1 μιση λεπτο χρειαστηκε για να τους δειξει πως γινεται.

- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Αυτό που μου άρεσε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του είναι πως αναζητά την επαφή με τους αντιπάλους και ξέρει να τοποθετείται. Αυτά δηλαδή που λείπουν από τον Chalov. Πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Οτι λεει ο ρενε και ακομα παραπανω...Δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει αυτος ο παικτης στον ΠΑΟΚ 100 χρονια να το παλευουμε. Ειναι τοσο κοντρα ρολος αυτο που του ζηταμε που του εχει μαμησει τη ψυχολογια σε αφορητο βαθμο κατι που κανει μπαμ στη γλωσσα του σωματος του και στο παιχνιδι του. Υπαρχει μια ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Στο μεταξύ στην Πράγα το κλίμα είναι άκρως εχθρικό εναντίον του παίκτης, οι οπαδοί ζητούν να τον καρφώσουν στη Β ομάδα και δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί εις βάρος του. Αυτό το εξάμηνο πως θα προστατέψουμε τον παίκτη από δολιοφθορές σε βάρος του που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά για τον ίδιο ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Μόλις δύο χρόνια πήρε στον Λουτσέσκου.Ettien26 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:01 Εχω γράψει πολλές φορές ότι όταν βρεθεί τρόπος να παίζουν μαζί στην εντεκάδα Ντέσπο και Ζιφκο θα δούμε ωραία πράγματα.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Κλασικά κανείς δε θα γράψει εδώ αλλά τακτικά κάνει ακόμα ένα απίθανο παιχνίδι
- Παρ 29 Αύγ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανύπαρκτος και χθες.
Ελπίζω να βρεθεί ομάδα έστω και στο 90+
Ελπίζω να βρεθεί ομάδα έστω και στο 90+
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι παραπανω κανει ο Ρωσος που δεν θα μπορουσε να το κανει ο Μυθου; Μπηκε σημερα παλι εκανε 1-2 φασεις κατι περιεργα πασαρε πισω ή εκανε χορευτικα στη περιοχη και χαλουσε η επιθεση. Εκανε και μια καλη κεφαλια στο κεντρο του γηπεδου και κρατησαμε κατοχη για ωρα τοτε. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ωραίος
Αρκετά ώριμο παιχνίδι
Εξαιρετικός με το σώμα
Κινητικός
Καλή τεχνική σε κοντρόλ και πάσες (εκτός από τη μια φορά που του δόθηκε η μπάλα στην περιοχη...)
Συμφωνώ απόλυτα, και το έχω πει κατ επανάληψη, το πρόβλημα με τους φορ στον ΠΑΟΚ δεν είναι ατομικό αλλά... συστημικό.
Σε κάθε ...
Αρκετά ώριμο παιχνίδι
Εξαιρετικός με το σώμα
Κινητικός
Καλή τεχνική σε κοντρόλ και πάσες (εκτός από τη μια φορά που του δόθηκε η μπάλα στην περιοχη...)
Συμφωνώ απόλυτα, και το έχω πει κατ επανάληψη, το πρόβλημα με τους φορ στον ΠΑΟΚ δεν είναι ατομικό αλλά... συστημικό.
Σε κάθε ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπες οτι αφησες πισω τα περσινα(αρνητικοτητα,νευρα κλπ) και σημερα κατεβασες αυτη την ενδεκαδα?Γιατι?
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικά όταν ένας προπονητής λέει αναλαμβάνει την ευθύνη μιας εξευτελιστικης ήττας τι ακριβώς εννοεί;
Και στα ποσά "αναλαμβάνω την ευθύνη" έχουμε πραγματική ανάληψη ευθύνης;
Και στα ποσά "αναλαμβάνω την ευθύνη" έχουμε πραγματική ανάληψη ευθύνης;
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Καπετάνιο το πλοίο έμπαζε νερά σήμερα κι εμείς προσπαθούσαμε με τους κουβάδες να το σώσουμε απ'το να βυθιστεί. Ελπίζω το σημερινό να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ και να δούμε άλλη νοοτροπία, αλλιώς τα σύννεφα θα πυκνώσουν επικίνδυνα. Δεν είναι ότι απλά χάσαμε ένα παιχνίδι, είναι η τραγική νοοτροπία με ...