Με λίγη σοβαρότητα, το κύπελο είναι δικό μας. Όπως και να έχει όμως, ένα μεγάλο RESPECT σε παίχτες, προπονητή και τον λαό μας στις κερκίδες (και όπου αλλού ήταν και στήριζε από απόσταση)!
Η αναζήτηση βρήκε 225 εγγραφές
- Τετ 22 Απρ 2026, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1
Με τέτοιο αντίπαλο και τέτοια Π@ΥΤΑΝΑ διαιτησία ...... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ μας για το αποτέλεσμα!
Με λίγη σοβαρότητα, το κύπελο είναι δικό μας. Όπως και να έχει όμως, ένα μεγάλο RESPECT σε παίχτες, προπονητή και τον λαό μας στις κερκίδες (και όπου αλλού ήταν και στήριζε από απόσταση)!
- Σάβ 25 Απρ 2026, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Ν' αφιερώσουν σήμερα το κύπελο (ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ) στον μικρό Γιωργάκη που χάθηκε πριν προλάβει να δει τη νίκη μας ...
Βέβαια είναι και τόσο μεγάλη η λίστα φέτος όλων των ανθρώπων μας που χάθηκαν έτσι άδικα, που πραγματικά θες 2 μέρες αφιερώσεων!
Ας πεισμώσουν οι παίχτες μας και να πετάξουν φωτιές ...
Βέβαια είναι και τόσο μεγάλη η λίστα φέτος όλων των ανθρώπων μας που χάθηκαν έτσι άδικα, που πραγματικά θες 2 μέρες αφιερώσεων!
Ας πεισμώσουν οι παίχτες μας και να πετάξουν φωτιές ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Επιτέλους η σωστή 11δα ...
Δεν το χάνεις το κύπελο με αυτούς!

Δεν το χάνεις το κύπελο με αυτούς!
- Σάβ 25 Απρ 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω και λίγο να μπει ο Πέλκας σήμερα...., σε κάτι τέτοια ματς σεληνιάζεται!!
- Σάβ 25 Απρ 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μαρουσι Chery, 25/04, 18:15, ΕΡΤSports 4
Χαρούμενες φατσούλες, οικογένειες αγαπημένες, όμορφες εικόνες από το γήπεδο μέσα...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ!!
- Σάβ 25 Απρ 2026, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μαρουσι Chery, 25/04, 18:15, ΕΡΤSports 4
10 πόντους μπροστά ο γάβρος, 1.39 πριν το τέλος!
Την καπακώσαμε την 3η θέση.
Πάμε και για το Ευρωπαικό!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ....
Την καπακώσαμε την 3η θέση.
Πάμε και για το Ευρωπαικό!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ....
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην γυρισετε πίσω ρε μαλακες.... Κάνεις σας!
Παίχτες και προπονητή, δρόμο όλοι.
Τελειώσατε από την ομάδα.
Παίχτες και προπονητή, δρόμο όλοι.
Τελειώσατε από την ομάδα.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρασβαν, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά μόλις σου έκλεψε το κύπελο ο Κόντης και σε έδιωξε και από τον ΠΑΟΚ!
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τους βρίσουμε όλους λοιπόν γιατί χάσαμε από ομάδα τσίρκο που από το 50 ήταν κάθε 2 λεπτά κάτω, με 1 ευκαιρία από το 50 και μετά. Εντάξει πίκρα, στενοχώρια, ντροπή αλλά τον μπούλο όλοι; Και ο πρόεδρος και ο Ραζβάν και οι παίχτες και οι γιατροί και οι γυμναστές; Και ποιος να μείνει;
Έχουμε ζήσει ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ είναι τόσο μεγάλη η πίκρα και το μπέρδεμα που νιώθουμε όλοι μας, που ούτε καν οι διαχειριστές έχουν την όρεξη/δύναμη/διαύγεια να κάνουν άρθρο στην κεντρική σελίδα με άρθρο-σχόλιο γι' αυτό που βιώσαμε! Νομίζω τόσα χρόνια που είμαι εδώ στο PAOKmania δεν το έχω δει ξανά αυτό και το ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Τωρα στα χειροτερα σου , τωρα που ολοι θα σε φανε για οτι εγινε , τωρα που ακομα εχεις πενθος βαρυ εγω θα πω πρωτος οτι σε πιστευω ακομα!
Μαυρη μερα οπως μαυρο ειναι το 2026 για την ομαδα αλλα σε στηριζω γιατι ξερω οτι μπορεις να φτιαξεις την ομαδα. Αλλα και εσυ ασε λιγο τα περιεργα σου στην ακρη ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Εντωμεταξύ τι φάση εκεί στο πέναλτι και το σκάψιμο που προσπαθούσε επίμονα να κάνει!!?
Να σας πω την αλήθεια ένιωσα λίγο άβολα, δεν θέλω τέτοιες μαλακίες να κάνουμε λες και είμαστε καμιά ομαδούλα.
Δεν περιμένεις τέτοια συμπεριφορά από παίχτη των 12 εκατομμυρίων, τον θες κορώνα στην ομάδα, ηγέτη ...
Να σας πω την αλήθεια ένιωσα λίγο άβολα, δεν θέλω τέτοιες μαλακίες να κάνουμε λες και είμαστε καμιά ομαδούλα.
Δεν περιμένεις τέτοια συμπεριφορά από παίχτη των 12 εκατομμυρίων, τον θες κορώνα στην ομάδα, ηγέτη ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Λοιπόν τώρα που ηρέμησα μετά από καμιά ώρα ύπνου (και αν) μέχρι τώρα και με καθαρότερο μυαλό και ηρεμία...
Θέλω να πω με απόλυτη διαύγεια πως δεν θέλω να σε ξαναδώ στον πάγκο, πραγματικά λυπάμαι που γράφω κάτι τέτοιο στην φάση που είσαι και έχεις χάσει τον πατέρα σου, αλλά άλλο η προσωπική ζωή και ...
Θέλω να πω με απόλυτη διαύγεια πως δεν θέλω να σε ξαναδώ στον πάγκο, πραγματικά λυπάμαι που γράφω κάτι τέτοιο στην φάση που είσαι και έχεις χάσει τον πατέρα σου, αλλά άλλο η προσωπική ζωή και ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Πήγα βόλτα από τα χαράματα, γύρισα πίσω, πήγα άλλη μια έχω γυρίσει όλη την πόλη και τα περίχωρα, έκανα κάτι μερεμέτια στο σπίτι .... είπα μπας και ξεχαστώ λίγο! Δεν μου φεύγει από το μυαλό, ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να μου φύγει πως χάσαμε αυτό το κύπελο από μια ομαδούλα! (σε συνάρτηση φυσικά με το πως ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Εντωμεταξύ ... αυτός που σκηνοθέτησε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάμε φέτος, έβαλε και τον Τσάλωφ να σκοράρει έτσι για να μας πικάρει βαθύτερα!!!