Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Αν δεν κερδίσουμε τη Λυών, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να περάσουμε τη Σαχτάρ στη βαθμολογία?
Δύσκολα.
Πολύ χοντρικά, αν χάσουμε από τη Λυών, για να περάσουμε τη Σαχτάρ θα πρέπει να φτάσουμε ένα γύρο μακρύτερα από αυτούς (πχ εμείς ημιτελικά και αυτοί να αποκλειστούν στα προημιτελικά), το οποίο ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Όσον αφορά στην κουβέντα για τις κληρώσεις (αλλά και κάθε μορφής αδικία): Η εμμονή με την αδικία είναι ο πρόλογος της αποτυχίας. Ποτέ κανείς δεν κατάφερε τίποτα επαναλαμβάντοντας το πόσο αδικημένος είναι (είτε ισχύει είτε όχι). Και επειδή πιστεύω ότι το κλίμα οπαδικά επηρεάζει όλο τον οργανισμό, η ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι breakdown. Με όλο το σεβασμό, εγώ δε θα αυτομαστιγωθώ. Ξέρω ότι έχω αδικηθεί στις κληρώσεις για εισοδο στο ch.l και ξέρω ότι αυτό δεν έγινε τυχαία, γιατί έγινε πολλές φορές. Ακόμα και τη χρονιά με Κρασνονταρ, ειχα κληρωθει με benfica και besiktas. Και η Μακάμπι ήταν κάποια εποχή που ο προεδρος ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οποίο είναι ένα πολύ καλό σενάριο, γιατί του χρόνου που σβήνονται οι 13 βαθμοί της σεζόν 21-22 (προημιτελικοί με Μαρσέιγ), η θέση μας σε αυτό τον πίνακα θα είναι πολύ χαμηλότερη και δε θα έχουμε και πολλή τύχη να πάρουμε εισιτήριο μέσω rebalancing.
- Τρί 17 Φεβ 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν όψει του μεθαυριανού τεράστιου ματς με τη Θέλτα, δυο στατιστικά στοιχεία, ένα δυσοίωνο κι ένα ευοίωνο.
Ξεκινάω με το δυσοίωνο: είναι η 13η φορά που θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να προκριθεί στους 16 του Ουέφα / Γιουρόπα. Τις προηγούμενες 12 δεν ήταν με το μέρος μας η πρόκριση. Ας ελπίσουμε η 13η να ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστός, το είχα ξεχάσει. Δύσκολο να συγκρίνεις διοργανώσεις με τόσο μεγάλη χρονική απόκλιση, αλλά χοντρικά οι 16 του Γιουρόπα όπως είναι πλέον θα είναι πάνω κάτω εφάμιλλη πορεία με εκείνη.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ένα γενικό σχόλιο μετά και από τα σημερινά ματς, και οι λόγοι που πλέον δηλώνω αισιόδοξος.
ΠΑΟΚ: Μπορεί να είχαμε μεγάλο ταξίδι και δύσκολο ματς πριν 3 μέρες αλλά η ομάδα μου έδωσε μια άισθηση ότι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη άδειασε απαραίτητο χώρο από το κεφάλι μας και πλέον παρά την κούραση στα ...
ΠΑΟΚ: Μπορεί να είχαμε μεγάλο ταξίδι και δύσκολο ματς πριν 3 μέρες αλλά η ομάδα μου έδωσε μια άισθηση ότι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη άδειασε απαραίτητο χώρο από το κεφάλι μας και πλέον παρά την κούραση στα ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης, το να πιάνονται στα χέρια με τους παίχτες του Βόλου στο τέλος είναι μια εικόνα πειραγμένου μυαλού, που γεμίζει απαισιοδοξία τον αντίστοιχο marsanto του kitrinomavro.
- Τετ 11 Μαρ 2026, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Δε βλέπω με καλό μάτι την υποτίμηση της ΑΕΚ, μπορεί να μην παίζει τη μπάλα που παίζουμε εμείς αλλά έχει συγκεκριμένες αρετές σαν ομάδα (στημένα, βάθος από τη μέση και μπροστά, physicality, δε ντρέπεται να κρατήσει το 1-0 σε ματς που δεν της βγαίνουν, και νεύρο/refuse-to-lose για να γυρίσει ματς που ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 00:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως δεν αλλάζουν και πολλά παρά τον αποκλεισμό της Μίντγιουλαντ και της Φερεντσβάρος, αλλά μπορεί ο Ντουμ ή κάποιος τσάκαλος να βάλει τη λίστα με τις υποψήφιες για απευθείας είσοδο στο Τσουλού μέσω rebalancing?
- Παρ 20 Μαρ 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η αεκ περάσει από την φάση των 8 με 1 νίκη και 1 ήττα...
και στους 4 αποκλειστεί με 2 ήττες
τότε η Τσεχία θα είναι 10η με 48,525
και η Ελλάδα 11η με 48,512
0,013 βαθμούς διαφορά...
Υπάρχει πιο σαδιστικό παρά τρίχα σενάριο, να χάσει το πρωτάθλημα η Σαχτάρ, να το πάρουμε εμείς και η ...
- Δευ 30 Μαρ 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
2 Χ την επόμενη και 2 άσους τη μεθεπόμενη και πάμε για φινάλε που θα το γράφει σε 50 χρόνια το σομπρέρο.