Η αναζήτηση βρήκε 11 εγγραφές

Return

από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μην πάμε στο άκρο άωτον. Η είδηση του ενδιαφέροντος του Τέλη για την ΚΑΕ είναι κοσμοϊστορική για τον σύλλογο. Όπως κοσμοϊστορική ήταν και η έλευση του Ιβάν στην ΠΑΕ...βέβαια με πολύ περισσότερα αγκάθια στον δρόμο (τεραστία χρέη).

Η ΠΑΕ είναι του Ιβάν και μόνο ο Ιβάν έχει το μαχαίρι και το καρπούζι ...
από flash4
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή από τη μια του τη λέμε "γιατί δεν πήρε το μπάσκετ τόσα χρόνια" και τώρα του λέμε"ε σιγά λίγα τα λεφτά στο μπάσκετ". Το "γιατί δεν πλήρωσε 11 εκατομμύρια ένα τσάι πριν 13 χρόνια" συγγνώμη αλλά δεν είναι άποψη. Αποφασίστε αν θέλετε δυνατό ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα ή ένα μεγαλομέτοχο από τον ...
από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;

Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.

Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;

Εγώ φυσικά ...
από icue
Πέμ 11 Σεπ 2025, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Εμεις ειμαστε κιμπαρηδες. Τα πληρωνουμε ολα απο την τσεπη μας γιατι αν παρουμε κανα ψιχουλο σε σχεση με τους κατω δεν θα μπορουμε να κυκλοφορουμε στην πολη και δεν θα εχουμε μουτρα να παμε στις δουλειες μας.
από Tolaros
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Και στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις τσουλου, τραγικό είναι το επίπεδο και φάνηκε μέσα στο Βίγκο με την 15 της Ισπανίας που σε έκανε πλάκα. Αλλά κερδίζουμε συνήθως τις Κυριακές οπότε δε μας πειράζει.
Τα σχόλια που ΑΠΑΙΤΟΥΝ συμμετοχη σε Ευρωλίγκα είναι άκρως κακοπροαίρετα.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι για όλους τους νεότερους και όχι μόνο. Στο μπάσκετ ζήσαμε και το ζήσαμε, από τη στιγμή που ξεκινησε να δείχνει ότι υπάρχει (στην προ Γκάλη εποχή) το 1985, στο πάλε με Μπίλι Βαρνερ, Ντιλεινι Ραντ και αδελφούς Κατσούλη, Μάτζικ, Κουματσιωτη, κλπ, ως την άνοδο με Μπάνε Κόρφα, Λίβινγκστον, Μπέρυ ...
από Ettien26
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο φυσιολογικός δρόμος για την μεταβίβαση μιας αθλητικής εταιρείας είναι κατ' αρχήν η αγορά των μετοχών, η δημιουργία νέας διοίκησης και στην συνέχεια η αποπληρωμή των χρεών η οποία ασφαλώς μπορεί να γίνει σταδιακά και όχι άμεσα με το καλημέρα. Τα χρέη άλλωστε βαραίνουν την ΚΑΕ η οποία αναγκαστικά θα ...
από shogoon
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς κανένας να ξέρει τις λεπτομέρειες θεωρώ ότι το μόνο δεδομένο και συμφωνημένο είναι το ύψος των χρεών. Αν και αυτό μετά από τόσους μήνες δεν είναι συμφωνημένο τότε μιλάμε για μπακάλικο. Από εκεί και πέρα πρώτα παίρνεις την ΚΑΕ και μετά ξεχρεωνεις σε λογαριασμούς των πραγματικών νόμιμων ...
από kostasff
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο στρατός των τρολ του Μυστα στο twitter κάνει πάρτυ και είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται για αγανακτησμενους οπαδούς αλλά για οργανωμένο σχέδιο

Θεωρούμε κι εγώ τρολ που είμαι τρέλα αγανακτισμένος με τον χατζοπουλο;; Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε με τρικλοποδιές με ...
από joshua
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Βρε έχετε ξαναδεί τη μέρα που ΕΕΑ εγκρίνει φάκελο ο πωλητής να βγαζει ανακοινωση του στυλ και του περιεχομένου που έβγαλε η ΚΑΕ; Σας εμοιαζε αυτή ανακοινωση ανθρωπων που θέλουν διακαώς να δώσουν την ΚΑΕ; Οποισδηποτε άλλος θα καλούσε το τιμ Μυστακιδη σε συνάντηση για ολοκλήρωση χωρίς σάλια.
από chrisg4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάλι όσο παράλογος και υποτιμητικός για τον Ιβάν μου φάνηκε ο τρόπος που προσπάθησε να μπει ο Μυστακιδης στην ΠΑΕ τον Ιούνιο, άλλο τόσο παράλογο μου φαίνεται και αυτό που γίνετε αυτή την στιγμή με την ΚΑΕ.

Τον εκτιμώ τον Χατζόπουλο και τον ευχαριστώ που κράτησε την ομάδα σε αξιοπρεπή επίπεδα ...