Η αναζήτηση βρήκε 125 εγγραφές

Return

από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 18 Οκτ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προμηθέας-ΠΑΟΚ 73-75 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είδα τα τελευταία 4 λεπτά. Μπορείτε κύριε σπικερ να μας πείτε πόσα δίποντα, τρίποντα και εύστοχες βολές έβαλε η ομάδα που έπαιζε εκτός έδρας; Γιατί η ελληνική άκουσα ίσα με πέντε φορές τι έχασε. Η άλλη μάλλον ήταν του εξωτερικού. Σιχαμα ε σιχαμα.
από navigator11
Τρί 09 Ιουν 2026, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Maklaz έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 18:22
trianta76 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 17:56 Κολκας ειπε οτι οι πιθανότητες να παραμείνει ο Λουτσεσκου ειναι απειροελαχιστες και οτι ο αντικαταστατης δεν ειναι ο Κονσεισαο
Άρα μένει; :mrgreen:
Αυξημένες πολύ οι πιθανότητες πλέον
από Kabamaru11
Τρί 09 Ιουν 2026, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Καλα και περυσι κατα 99.9% φευγατος ηταν,αλλα εμεινε.Και ο Γιαννουλης χθες γραφανε πως κατα 90% κλεινει στον γαυρο και σημερα αποσυρθηκε.

Γενικα δημοσιογραφια γτπ καβαλα,σερρες και δραμα μαζι.
από george188
Τρί 09 Ιουν 2026, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι πολύ διχασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως φοβάμαι ότι η ζωή χωρίς ραζβαν, τον λατρεύω. Από την άλλη ίσως όντως έφτασε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Όποτε να γίνει η αλλαγή, είτε φέτος είτε του χρόνου πάλι προκριματικά θα έχεις κ πάλι η επιλογή θα έχει ρίσκο. Αυτό που δεν Μ αρέσει είναι που ...
από Michael Scott
Τρί 09 Ιουν 2026, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι πολύ διχασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως φοβάμαι ότι η ζωή χωρίς ραζβαν, τον λατρεύω. Από την άλλη ίσως όντως έφτασε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Όποτε να γίνει η αλλαγή, είτε φέτος είτε του χρόνου πάλι προκριματικά θα έχεις κ πάλι η επιλογή θα έχει ρίσκο. Αυτό που δεν Μ αρέσει είναι ...