Η αναζήτηση βρήκε 103 εγγραφές
- Δευ 06 Απρ 2026, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Τι να κάνουμε; Αυτό το μυαλό έχουμε, αυτά γράφουμε.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Στο σημερινό παιχνίδι δεν μπόρεσα να καταλάβω την τακτική προσέγγιση.
Ξεκινώντας με λοβρεν χωρίς παίκτη που θα παίξει με μακρινή μπαλιά γιατί έπαιξε ο γερεμεγιεφ;
Οι γραμμές ήταν μακριά και ανοίξαμε τους χώρους που ήταν ότι καλύτερο για τα χανουμια.
Μας απομόνωσαν και δεν πήραμε τίποτα απ' όλο ...
Ξεκινώντας με λοβρεν χωρίς παίκτη που θα παίξει με μακρινή μπαλιά γιατί έπαιξε ο γερεμεγιεφ;
Οι γραμμές ήταν μακριά και ανοίξαμε τους χώρους που ήταν ότι καλύτερο για τα χανουμια.
Μας απομόνωσαν και δεν πήραμε τίποτα απ' όλο ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
επίσης κάτι ακόμα
Ο προπονητής μίλησε για την ενέργεια που δεν είχαμε και τη συνέδεσε με τους τραυματισμούς
Βέβαια από τους ποδοσφαιριστές που ξεκινήσανε κανένας δεν αντιμετώπιζε τραυματισμό και προπονούνταν όλοι τους κανονικά.
Το γιατί ήτανε δύο ταχύτητες κάτω από τους αντιπάλους τους που πριν ...
Ο προπονητής μίλησε για την ενέργεια που δεν είχαμε και τη συνέδεσε με τους τραυματισμούς
Βέβαια από τους ποδοσφαιριστές που ξεκινήσανε κανένας δεν αντιμετώπιζε τραυματισμό και προπονούνταν όλοι τους κανονικά.
Το γιατί ήτανε δύο ταχύτητες κάτω από τους αντιπάλους τους που πριν ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατα τη γνωμη μου ο κυκλος σου στην ομαδα εκλεισε. Παρε το κυπελλο και φυγε σαν κυριος. 2 χρονιες η ομαδα χωρις παθος, με παιχτες καμμενους, με συνεχη ιδια λαθη που μας στερησαν σε 5 ματς καρμπον ηττες απο ομαδουλες. Οι παιχτες μονιμα ξενερωμενοι, κουρασμενοι απο τον πρωτο γυρω, με τις ιδιες εμμονες ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και τα λένε οι αριθμοί.
Ο
Λουτσέσκου, από την εποχή του κονφερενς και της σταθερής Ευρωπαικης "στοχοθεσίας" που προφανώς έχει μια μόνο φορά κατάφερε να είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος και να το πάρει.
Πρόπερσυ . Τότε που εφάρμοσε ακραίο rotation, μέχρι και Μουργκ ...
Ο
Λουτσέσκου, από την εποχή του κονφερενς και της σταθερής Ευρωπαικης "στοχοθεσίας" που προφανώς έχει μια μόνο φορά κατάφερε να είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος και να το πάρει.
Πρόπερσυ . Τότε που εφάρμοσε ακραίο rotation, μέχρι και Μουργκ ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτέλους να σταματήσουμε να επικαλουμεθα την κούραση. Πλέον έχουμε στα σπίτια μας, τις οθόνες στα μάτια μας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Για δες τε τις κορυφαίες ομάδες και γράψτε μου τα ροτεησον τους. Ανύπαρκτα. Ναι έτσι όπως τα γράφω.
Αλλά κορμιά, αθλητές όπως μπαμπα, μείτέ, οζντοεφ, γερεμεγιεφ ...
Για δες τε τις κορυφαίες ομάδες και γράψτε μου τα ροτεησον τους. Ανύπαρκτα. Ναι έτσι όπως τα γράφω.
Αλλά κορμιά, αθλητές όπως μπαμπα, μείτέ, οζντοεφ, γερεμεγιεφ ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστά συμπληρώνεις και συμφωνώ μαζί σου.
Ωστόσο αυτή θα έπρεπε να είναι τάση της ομάδας. Κι όχι ασφαλώς να μιλάμε για ανανέωση οζντοεφ όταν δεν έχεις φέρει τον νεότερο και καλύτερο του.
Όπως θα δούμε και με τον μπαμπα, τον μείτέ, Τάισον.
Όπως ρε αδερφέ τα ζήσαμε με καντουρι, αφανα, τους δύο ...
Ωστόσο αυτή θα έπρεπε να είναι τάση της ομάδας. Κι όχι ασφαλώς να μιλάμε για ανανέωση οζντοεφ όταν δεν έχεις φέρει τον νεότερο και καλύτερο του.
Όπως θα δούμε και με τον μπαμπα, τον μείτέ, Τάισον.
Όπως ρε αδερφέ τα ζήσαμε με καντουρι, αφανα, τους δύο ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Η σειρά μου να σε πάρω στο κατόπι...deathmassious έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 20:04 Μήπως να παίξει και κάνας Μπιάνκο και να κάτσει ο Ζαφείρης λίγο στον πάγκο;
Μήπως θα ήταν όμορφο να τους βλέπαμε δυάδα βασικών?
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Αν ισχυριστώ ότι ο Ζαφείρης κι ο Ιταλός έχουν περισσότερες κερδισμένες μπάλες ψηλά από τα άλλα μας χάφ, θα είμαι λάθος?
Δες με τι μπόι, χάφ παίζει η Παρί.
Άντε καλά να φοβηθεις σε ντέρμπι που μοιράζεται η κατοχή αλλά σε ματς διαφορετικά?
Δες με τι μπόι, χάφ παίζει η Παρί.
Άντε καλά να φοβηθεις σε ντέρμπι που μοιράζεται η κατοχή αλλά σε ματς διαφορετικά?
- Δευ 27 Απρ 2026, 06:42
- Jump to forum
- Jump to topic
O Razvan δεν ηταν ποτε κατι ιδιαιτερο σαν προπονητης. Ειχε την ικανοτητα να κρατα τα αποδυτηρια και το καλο κλιμα. Μπορουσε να παιρνει το 100% απο τους παικτες που στηριζε και τον στηριζαν. Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο. Αν καποιοι τον εκαναν θεο δεν φταιει αυτος. Ειδαμε πως εχασε βαθμους ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα που καταλήγουμε;
Όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και οι επιτυχίες τους οφείλονται καθαρά στην τύχη.
Οι δικές μας αποτυχίες είναι καθαρά και μόνο θέμα ατυχίας.
Επίσης, 2 μήνες καλού ποδοσφαίρου (ενώ η σεζόν διαρκεί 10!) είναι αρκετοί για να δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την ομάδα.
Όλα καλά ...
Όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και οι επιτυχίες τους οφείλονται καθαρά στην τύχη.
Οι δικές μας αποτυχίες είναι καθαρά και μόνο θέμα ατυχίας.
Επίσης, 2 μήνες καλού ποδοσφαίρου (ενώ η σεζόν διαρκεί 10!) είναι αρκετοί για να δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την ομάδα.
Όλα καλά ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι κάνετε κριτική στον προπονητή και όχι στον Ιβάν που τον κρατάει να το κοιτάξετε
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν το προβλημα σας παιδια φετος ειναι η μια μεταγραφη που δεν εκανε ο σαββιδης, η αν ο ηλιοπουλος πηρε καποιον βαργκα και τον υπερβαρο γιοβιτς και για αυτο παιρνει το πρωταθλημα, σας εχω ασχημα νεα.
Η ιστορια της φετινης χρονιας δυστυχως ειναι το ποσο ανεπαρκης αποδειχθηκε στα παντα του ο ...
Η ιστορια της φετινης χρονιας δυστυχως ειναι το ποσο ανεπαρκης αποδειχθηκε στα παντα του ο ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έχω καταλάβει μετά από 7 χρόνια, ότι ο Ραζβάν είναι περισσότερο προπονητής διαχειριστής/ψυχολόγος.
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ποδόσφαιρο ...
Φτιάχνει κάθε χρόνο δεμένα/αγαπημένα σύνολα, κρατάει καλά αποδυτήρια, παίκτες που παίζουν για τον προπονητή τους.
Από στρατηγική, κόλπα, προπονητικά τρικς, δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο. Το ποδόσφαιρο ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.
Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...