Η αναζήτηση βρήκε 163 εγγραφές

Return

από bane1980
Κυρ 26 Απρ 2026, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Maklaz
Νομίζω κάποια στιγμή είχες γράψει (και διόρθωσε με εάν θυμάμαι λαθος) ότι εάν δεν βγει ΤΣΛ ο ΠΑΟΚ, η πώληση Ντελια είναι μονόδρομος για να βγει η χρονιά.
Πριν λίγες μέρες άλλος χρήστης με γνώση/ κατανόηση των οικονομικών της ομάδας, αν όχι και περισσότερων, ανέφερε ότι στην ουσία είμαστε σε ...
από bane1980
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Ok, ευχαριστώ.
Αρα όντως είμαστε στο όριο.

Εάν πουληθεί ο Ντέλιας εγώ πάντως θα απασφαλιζω όπου σταθώ και όπου βρεθώ.
από bane1980
Τρί 28 Απρ 2026, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Χρήσιμο ποστ και πληροφορίες.
Ο Σαββίδης προφανώς και βάζει λεφτά. Δεν μπορούμε να πούμε οτι δεν βάζει όταν καλύπτει τέτοιες ΑΜΚ.
Το εάν είναι αρκετά ή όχι, είναι άλλη κουβέντα, η οποία θα γυρίσει και στο "πόσα του επιτρέπεται" να βάλει.
Βάζει 19μ για να καλύψει την τρύπα συν κάποια διαθέσιμα ...
από bane1980
Τρί 28 Απρ 2026, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις προηγούμενες ΠΑΕ ο κύριος ποια στρατηγική ακολούθησε; Με τι αποτελέσματα;

ΥΓ. Στο σημείο που βρισκόμαστε και στην κατάσταση που ζούμε, η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ και του ιδιοκτήτη είναι αυτή. Τσάμπα γκρινιάζουμε και τσάμπα ασχολούμαστε νομίζω.
από bane1980
Τετ 29 Απρ 2026, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals

Νιώθω μια αισιοδοξία παρόλο που ξέρω οτι θα μας περάσουν πριονοκορδέλα και δεν ξέρω πως θα αντέξει η ομάδα και την πίεση των "Ισπανών" και τα κοράκια που μπορούν με 5 φάσεις να σε βγάλουν εκτός.
Τα τρίποντα τους να είναι όλα υπό πίεση και έστω ένα 60-40 από τα κοράκια και θα είμαστε καλά.
Μέλβιν και ...
από bane1980
Τετ 29 Απρ 2026, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μη μασατε, μια χαρά θα αντέξετε.
Εδώ αντέχουμε εμείς που έχει περάσει από πάνω μας ο προδότης με το Ρικυ Μπράουν, ο Ραγκατσι και ο Αρλαουκας.

Σκατά στα μούτρα τους όλων!

Σήμερα κλείνουμε το σπίτι στους υπεροπτες!
Να δούνε όλοι τι έρχεται σιγά σιγά...
από bane1980
Τετ 29 Απρ 2026, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μπανε πάντως σχετικά με αυτό που γράφεις έχω αναφέρει και παλαιότερα ότι αν ζούσα λαιβ εκείνη την περίοδο και ήμουν σε μια ηλικία να νιώθω , σίγουρα θα ήμουν πολύ διαφορετικός άνθρωπος από ότι είμαι σήμερα .
Και άντε για τα ευρωπαϊκά νομίζω είναι πίκρα μαζί με περηφανια αλλά εγχώρια ,αυτά που ...
από bane1980
Πέμ 30 Απρ 2026, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ

Δεν πειράζει, τα καλύτερα έρχονται.

Παίξανε πολύ πιεστική άμυνα με την ανοχή των διαιτητών, ειδικά πάνω στον Ταιρί. Ξύλο για να μην πάρει καν τη μπάλα, ενώ οι άλλοι κάθε σουτ που δεν πήγαινε μέσα, το σφύριζαν φάουλ ειδικά στο πατζάρι.

Ναι ο Μελβιν δεν κατέβηκε στους τελικούς
Ναι έχουν περιφέρεια ...
από bane1980
Πέμ 30 Απρ 2026, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Boss χθες κατάλαβες το upgrade που χρειάζεται και σίγουρα θα γίνει, δεν έχω αμφιβολία.
Πιο σημαντικό είναι να κατάλαβες οτι εάν δεν τρίξουν δοντάκια, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη θα αποφεύγεις τις ομορφιές.
Είμαι αισιόδοξος.
από bane1980
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Κατεβατό ολόκληρο έχω στο μυαλό μου, αλλά θα γράψω το πιο σημαντικό για εμένα για αρχή:

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΤΕΛΙΑ :evil:

2-3 παίκτες έχει η ομάδα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Επειδή ήδη έχει αρχίσει η καραμέλα περί πώλησης λόγω "επένδυσης" που έγινε για τον τίτλο, ο οποίος δεν ...
από bane1980
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε και για τα υπόλοιπα.

Στήσε οργανισμό που να ξέρει μπάλα. Τα σόγια κλπ ΔΕΝ ξέρουν μπάλα. Κράτα τα μέσα προφανώς επειδή δεν εμπιστεύεσαι κανένα, και στο κάτω κάτω των παιδιών σου (θα) είναι η ΠΑΕ, ιδιοκτήτες είναι, πρέπει να είναι παρόντες και να είναι όλοι σούζα όταν εμφανίζονται.

Αλλά τις ...
από bane1980
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Ακούω και διαβάζω πολλούς ΠΑΟΚτσηδες σήμερα, που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η 2η θέση..!! Σιγά ρε απλες! Σιγά ρε στραβοστομηδες που συνηθίσατε στα τρόπαια και δεν θέλετε να πάρετε τη 2η θέση! Ε τότε καθίστε και χάσετε από την Χάρτινη και τον Μουλωχτο, να βγει Τσαμπιονς Λιγκ ο Gayρος, για ...
από bane1980
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε και για τα υπόλοιπα.

Στήσε οργανισμό που να ξέρει μπάλα. Τα σόγια κλπ ΔΕΝ ξέρουν μπάλα. Κράτα τα μέσα προφανώς επειδή δεν εμπιστεύεσαι κανένα, και στο κάτω κάτω των παιδιών σου (θα) είναι η ΠΑΕ, ιδιοκτήτες είναι, πρέπει να είναι παρόντες και να είναι όλοι σούζα όταν εμφανίζονται.

Αλλά τις ...