ρε κοντέ
αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε
τι καθεσαι και περιμενεις?
εκει που εισαι δεν θα παιξεις
ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα
αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
και που ΄σαι,στο συστημα του Λουτσου
μια χαρα ...
Η αναζήτηση βρήκε 26 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο neal mitrowaite.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα παιδιά
Επειδή ήμουν βραδυνό ωράριο και μόλις τώρα ξύπνησα
Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποια είναι τα δεδομένα αυτή την στιγμή . Συνεχίζουμε με τον ανάσα;
Περιμένουμε κάποια απάντηση
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν δεν υπάρξει απάντηση θα συνεχίσω από εκεί που έμεινα χτες ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Η ΠΑΟΚΑΡΑ έχει ένα πλήρες ρόστερ πλην 2ου επιθετικού που μπορεί κ να έρθει αργότερα κ έναν πολύ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω. Δε βλέπω να σηκώνουμε Europa League, μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πως την πατήσαμε και δεν γίναμε αεκαρα τότε ρε συ. Και καταλήξαμε ΠΑΟΚ που δεν σκορπάει εκατομμύρια δεξιά και αριστερά. Ώρες ώρες τα βάζω με τον εαυτό μου για τις επιλογές μου
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Κόλκας από που και ως που (ΚΑΙ ΩΣ ΤΙ!) έχει γνώμη για οτιδήποτε ποδοσφαιρικό (ακόμα και μεταγραφικό) και τον αναφέρουμε εδώ μέσα;
- Παρ 06 Φεβ 2026, 02:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIIIπ
Θυμάμαι έναν τελικό κυπέλλου με την χαρτοσακούλα από το 1983, 5-0 έπρεπε να τους κερδίσουμε και χάσαμε 2-0 επειδή έτσι τού κάπνισε τού διαιτητή. Υπήρχε και βίντεο στο YouTube για να σας δείξω τι σημαίνει πραγματική σφαγή και όχι χαρτομπούρδες αλλά ο αδερφός έκλεισε τον λογαριασμό του.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 02:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Με Θεσσαλονικιο διαιτητή.....Τον πατέρα του Βασσάρα....
Να τα λέμε κι αυτά....
Να τα λέμε κι αυτά....
- Παρ 06 Φεβ 2026, 03:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIIIπ
Θυμάμαι έναν τελικό κυπέλλου με την χαρτοσακούλα από το 1983, 5-0 έπρεπε να τους κερδίσουμε και χάσαμε 2-0 επειδή έτσι τού κάπνισε τού διαιτητή. Υπήρχε και βίντεο στο YouTube για να σας δείξω τι σημαίνει πραγματική σφαγή και όχι χαρτομπούρδες αλλά ο αδερφός έκλεισε τον λογαριασμό του.
Ήμουν ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μολις γυρισα απ τον ΝΑΟ και νομιζω οτι σημερα καταλαβα οτι η ομάδα πραγματικά αλλαξε επιπεδο. Πριν ελαχιστα χρονια θα λεγαμε αντε να κοιμηθει ο Θεος να το κλεψουμε. Σημερα αυτοι παρακαλουσαν να κοιμηθει ο Θεος να χασει καμια μονομαχια ο Κενι
Τεραστιοι Ιβαν και Ραζβαν
Τεραστιοι Ιβαν και Ραζβαν