Καλησπέρα,
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
Η αναζήτηση βρήκε 63 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ τραγικο σχολιο για ενα παιδι που μια χαρα ενημερωση ειχε στο θεμα Ζαφειρη...ειδικα.οταν βγηκε οτι κ καλα χαλαει...κριμα φιλε..MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο 8μπολ εχω παθει κατι παραπλησιο.danirifle έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:54 εκεί που νομίζω ότι κερνάω σφινάκια και ψήνω μαυροπάνο και ανάβουνε τα φώτα στο κλαμπ και τελικά μιλάω με βολιάκο
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Του Πουέρτας δεν έχει χαλάσει.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι γιατί ότι είπαν βγήκε. Εχουν μπει καμιά 20αρια γρίφοι τους τελευταίους 2 μήνες και δεν έχει έρθει κανείς.MagdiTolba έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 18:41 Είναι τόση η μυστικότητα που σιγήσαν και οι priest, blackzone, porky!!!
- Παρ 29 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ο τοσκίτσης γράφει και ο τοσκίτσης γράφει.. και τι γράφει μάλιστα? ότι κάτι καλό ετοιμάζεται
ο τοσκίτσης προσπαθεί να σας κρατήσει στις σελίδες του, αυτό προσπαθεί να κάνει
ο τοσκίτσης δεν έχει ιδέα, δεν έχει πέσει πουθενά μέσα
ο τοσκίτσης προσπαθεί να σας κρατήσει στις σελίδες του, αυτό προσπαθεί να κάνει
ο τοσκίτσης δεν έχει ιδέα, δεν έχει πέσει πουθενά μέσα
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αιώνιος έφηβος.. 17 χρόνια στο forum στην ηλικία της πρώτης εγγραφής.gika έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:01 Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;
Αστεία πράγματα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;
Αστεία πράγματα.
Ο αιώνιος έφηβος.. 17 χρόνια στο forum στην ηλικία της πρώτης εγγραφής ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic

Μαλακα μου αυτο το ποστ ειναι ανετα στα 3 καλυτερα ποστ του καλοκαιριου!!!!!

Πραγματικα ομως , και πεταγονται καθε φορα ο ενας πισω απο τον αλλο
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά φανταστείτε μια θλάση Γιακουμάκη στα φορ, και μια θλάση Μειτε στα χαφ.
Και δύο παιχνίδια την εβδομάδα.
Να ξεκινάει βασικός σε ντέρμπι Οζντοεφ με τον πιτσιρίκο τον Ιταλό στα χαφ και να αλλάζει ο Μύθου τον Τσάλοφ στο 66’.
Φαντασου να πεσει το αεροπλανο που θα παει να παιξει στην γαλλια ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Έτσι κ. Μυστακίδη μου δεν πάμε πουθενά, όσο παρά και να έχει η τσέπη. Αυτός ο δρόμος που έχεις διαλέξει είναι πολύ μακριά από τον πλανήτη ΠΑΟΚ και ας δηλώνεις οπαδός του.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αν μετρήσει θα το φάνε στα καπάκια. Δεν κάνει το 2-0 ο βαζελος.
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Με αφορμή το σχόλιο σου το γράφω...γελάω πραγματικά όταν μιλάνε με τόση απαξίωση για έναν παίκτη όπως ο μάνταλοςhasio_john έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 17:52 Το βαλε ο μανταλος με το που μπήκε αλλαγή ...
Πφφφφ ο μάνταλος!
Ο μάνταλος ρε πστ μου.