Αναζήτηση για περισσότερες από 1494 εγγραφές

Return

από st4this
Δευ 01 Δεκ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ανοιξα και νικησαμε, 1-1 το σκορ αφου τη πρωτη φορα φεραμε 3-3 στη Τριπολη...Ακομα ενα εκτος που βλεπω νικη :opaokara:, στη Τουμπα αγνοειται αυτο το συναισθημα ακομα αλλα που θα παει :oops:
από Equalizer
Δευ 01 Δεκ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν το καταλάβαττε αλλά η νίκη στη Λιβαδειά ηταν δήλωση.

Οχι, το λέω επειδή δεν το έγραψαν αρκετά ΜΜΕ. Μόνο όλα.
από Equalizer
Δευ 01 Δεκ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Πολλές ομάδες θαυμάστηκαν και αυτο-θαυμάστηκαν, όταν έκαναν παροδικά "καριέρα" παίζοντας με αντεπιθέσεις

Βεβαίως, είναι λογικό μια ομάδα μικρού μεγέθους να παίρνει ευσημα όταν κάνει καλό σερί αποτελεσμάτων

Όσο όμως στηρίζεται μόνο σε αντεπιθέσεις, ποτέ δεν θα έχει πραγματικό σεβασμό, ούτε ...
από navigator11
Δευ 01 Δεκ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Βλέποντας την παρακάμερα από χθες, ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να κατανοήσω πώς δε δόθηκε το πέναλτι υπέρ μας. Δηλαδή παπάρια δυσκολεύομαι αλλά έτσι για την έμφαση :lol:
από eorptol1
Δευ 01 Δεκ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

παιζει και ο αντιπαλος που φετος με οσους επαιξε τους εβαλε πολυ δυσκολα τι και αν λεγετε λεβαδειακος ειναι καλη ομαδα μεχρι τωρα....δεν παιζουμε μονοι μας.....περναει βαζελο ρουλη μεχρι τωρα....
από marsantos
Δευ 01 Δεκ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos
η θεωρία σου για "ναυτία" της Λιβαδειάς, αποδείχθηκε λάθος ή νομίζεις ότι τελικά αυτό μας έδωσε τη νίκη;

η γνώμη μου είναι ότι η συνθήκη 10 εναντίον 11 μας έδωσε περισσότερα όπλα, από όσα μας αφαίρεσε.
Παίξαμε ένα στυλ που το γνωρίζουμε, υποφέροντας από την πίεση του αντιπάλου και ...
από obanebane
Τρί 16 Σεπ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
από obanebane
Τρί 16 Σεπ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Γαμάτη πόλη η Μαλαγα ,εχει λίγο ζέστη και την σχετική υγρασία αλλα νορμάλ, θα είμαι ενα 10ημερο Ανδαλουσία θα περάσω απο πολλές πόλεις.
Θα τα λέμε,θα σας γράψω και για την Μπετουλα εντυπώσεις.
Συγνώμη για το off topic.
από wickerman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Βρε αχαρακτήριστοι, τα καθίσματα του γηπέδου του Λεβαδειακού τι σας πείραξαν και σπάσατε 20 από αυτά; Τι στον πούτσο έγινε και είχατε νευράκια; Σας αδίκησε κανένας διαιτητής; Χλωμό. Δηλαδή έτσι διαχειρίζεστε την ήττα στον αθλητισμό; Σπάζοντας καθίσματα; Τις δέκα χήνες πρόστιμο θα τις πληρώσετε εσείς ...
από marsantos
Τρί 02 Δεκ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 OTESPORT 1

... με όση διαφορά τερμάτων θα πετύχει η ΑΕΚ στην Κρήτη ...

Tolare καλημέρα.
Η άεκ παίζει εντός.

Μας συμφέρει αλλά σαφώς άδικο για τους υπόλοιπους, σκατά τα έκανε η ΕΠΟ στο κύπελλο.
Η τελευταία αγωνιστική έπρεπε να γίνεται την ίδια μέρα για όλους. Ημερομηνίες υπήρχαν. Και τελευταία εβδομάδα ...
από van rooy
Τρί 02 Δεκ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

<<<<<marsantos : Από τα 8 ch.l. που δίνουν, τα 6 του ελληνικού πριν από τα ευρωπαϊκά είναι εντός. Και ούτε ένα ντέρμπι πριν από ευρωπαϊκό. Τι τύχη είναι αυτή στις ηλεκτρονικές κληρώσεις;>>>>>>>>

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ!!!
από sn0ufel4
Τρί 02 Δεκ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Παντελώς αδιάφορο για μας παιχνίδι.

Ένα πράγμα θέλω από την ομάδα. Να τους τρέξει όσο γίνεται ενόψει Κυριακής.

Τα σκουλήκια έχουν τραγική φυσική κατάσταση και βγάζουν συνεχώς προβλήματα τραυματισμών.

Τρέξτε τους. Δεύτερες μπάλες θα είναι μόνιμη κατοχή θα είναι σκίστε τους να τους βγει η γλώσσα ...
από Ettien26
Τρί 02 Δεκ 2025, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Αδιάφορος αγώνας για μένα, αφού μετά παίζουμε στην Τούμπα με το Μαρκό. Δεν μπορούμε να μπούμε τετράδα, ακολουθούν δύο ματς φωτιά που είναι must win και τα δύο.

Ραζβαν βάλε ο,τι δεύτερο εχεις, ξεκούρασε βασικά γρανάζια και πάμε να τους ξεπ@τωσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα

Εντάξει και μένα αν μου ...
από DonnieMcGrath
Τρί 02 Δεκ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD

Ρε παιδιά αν έχετε το Θεό σας.
Όλοι κατά καιρούς γινόμαστε λίγο συνομωσιολογοι και βλέπουμε πίσω από όλα τους ΠΟΚιτες.
Αλλά έχουμε και ένα όριο.
Διαβάστε τι άκουσα σε κίτρινη (εκ Θεσσαλονίκης ορμωμενη) διαδικτυακή εκπομπή.

Γράφει ένας σε μήνυμα.
Ο οσφπ τα έχει κανονίσει να δώσει το πρωτάθλημα ...
από PAOKevolution
Τετ 03 Δεκ 2025, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD

Τα σκουλίκια το θέλουν το ματς για να είναι στην 4αδα. Θα το χτυπήσουν με λύσσα και για τους προφανείς λόγους. Εμένα άλλο με ανησυχεί. Παιδάκια να συνοδεύουν τους παίκτες μας θα έχουν; Η να ψάξουμε να βρούμε;