Αναζήτηση για περισσότερες από 1507 εγγραφές

Return

από kokoblokos
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Περίεργο ματς. Νωθρή η ομάδα στο α' ημίχρονο, ούτε κατάλαβαμε πως τρωγαμε 2 γκολ (μπορεί να ηταν και πιο πολλα) απο τον θες κυνικό , θες κωλοφαρδο, θες αποτελεσματικό βαζελο.
Ναι, τον σάπισαν στην κλωτσιά στον Ντελια, αλλα ήταν μόνος του. Οι υπόλοιποι ακινδυνοι . Ας ηταν απλά μέτριοι προς το καλό ο ...
από Jean Valjean
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Σας έχω πρήξει, το ξέρω.
Θέτω ένα ερώτημα κι ας κάνει όποιες σκέψεις θέλει ο καθένας σας. Αν θέλει.

Όλοι μας γνωρίζουμε την ατάκα του Αλέκου Αλεξανδρή για το ταβλι με τον γιό του αλλά και εκείνη για τον διαιτητή που λέει περιπου "εγώ έκανα θέατρο, εσύ γιατί το έδωσες".
Η κεντρική ιδέα πίσω από ...
από nunies4
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Αντε να δεχτω οτι του Τζουρισιτς επιδεχεται ερμηνεια (λεμε τωρα) αλλα του Σιωπη ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας. Ειναι το παραδειγμα που δεινει ο κανονισμος. Ο Σιωπης κυνηγαει το χτυπημα. Επι τουτου. Η μπαλα ειναι εκτος πεδιου δρασης του και σημαδευει στεγνα το ποδι χαμηλα.
Ειναι ξεφτιλικι οτι ...
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Αντε να δεχτω οτι του Τζουρισιτς επιδεχεται ερμηνεια (λεμε τωρα) αλλα του Σιωπη ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας. Ειναι το παραδειγμα που δεινει ο κανονισμος. Ο Σιωπης κυνηγαει το χτυπημα. Επι τουτου. Η μπαλα ειναι εκτος πεδιου δρασης του και σημαδευει στεγνα το ποδι χαμηλα.
Ειναι ξεφτιλικι οτι ...
από icue
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Καταλαβαινεις ποσο εχεις μεγαλωσει ή εχουν μικρυνει οι αλλοι,οταν μπαινεις στις ιστοσελιδες και νομιζεις οτι ο βαζελος σηκωσε τσουλου εχθες.

Δεν την φοβαμαι την ομαδα...Το μονο πιυ θελω ειναι να ειμαστε κοντα στην κορυφη μεχρι τα χριστουγεννα.

Μετα θα δουνε ολοι τους...

Ο βαζελος έχει ...
από Psaras
Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Η δική μου οπτική:

Αγωνιστικός χώρος άθλιος, που ευνοούσε ομάδες που παίζουν με τη δύναμη. Νομίζω πως επίτηδες ήταν σε αυτήν την κατάσταση το γήπεδο.

Διαιτητής υπέρ του δέοντος εδράκιας. Αυστηρός με εμάς και επιεικής με τον βάζελο. Αν έβγαζε κόκκινη στο δρεπάνι στον Σιώπη, σήμερα κανείς (ούτε ...
από PAOKevolution
Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μια απορία έχω. Από τη στιγμή που ο διαιτητής δίνει φάουλ κατά του Σιώπη σε εκείνη τη φάση, πάει να πει ότι είδε το πάτημα στον αχίλλειο. Γιατί κάτι άλλο μεμπτό για φάουλ ο Σιώπης δεν κάνει. Για πες μας ρεφ, αφού δίνεις το φάουλ (που σημαίνει είδες τι έκανε) την κάρτα που στο διάολο την έβαλες ...
από marsantos
Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Σφραγίδα Μπενίτεθ, υπογραφή Μπενίτεθ. Ο πάο δεν έπαιξε διαφορετικά με τον οσφπ. Κι εκεί μπήκε, πρέσαρε και κλώτσησε σε όλο το γήπεδο. Άντεξε 60 λεπτά και μετά υποχώρησε. Το ίδιο έγινε και χθες. Εγώ πάντως στέκομαι στα 2 γκολ που φάγαμε. Όσο ξύλο και να φάγαμε, όσο αποδοτικά κι αν μας μπλοκάρανε, το ...
από Taseos
Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζεις σχόλια Βάζελων και είναι για λύπηση. Πως κατάντησε έτσι ο βαζελος ρε.
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Σφραγίδα Μπενίτεθ, υπογραφή Μπενίτεθ. Ο πάο δεν έπαιξε διαφορετικά με τον οσφπ. Κι εκεί μπήκε, πρέσαρε και κλώτσησε σε όλο το γήπεδο. Άντεξε 60 λεπτά και μετά υποχώρησε. Το ίδιο έγινε και χθες. Εγώ πάντως στέκομαι στα 2 γκολ που φάγαμε. Όσο ξύλο και να φάγαμε, όσο αποδοτικά κι αν μας μπλοκάρανε ...
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:58 Διαβάζεις σχόλια Βάζελων και είναι για λύπηση. Πως κατάντησε έτσι ο βαζελος ρε.
Πάντα αυτοί ήταν, απλά έχουν να πάρουν πρωτάθλημα 15 χρόνια. Βγήκε η ψείρα στο γιακά του 2026.
από Γερασίμου
Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία η μπάλα που παίζουμε, πολύ ωραίες οι εναλλαγές σε μικρό χώρο και την Πέμπτη είδαμε το δεξί μπακ να βγάζει ασίστ στο αριστερό, αλλά να το καταλάβουν όλοι-προπονητής και παίκτες-ότι σε κάποιους αγώνες θα πρέπει να παίξουμε και ξύλο. Δεν βρέθηκε ένας να βάλει μια γερή κόντρα στον Τσιριβέγια και ...
από Franky
Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω γιατί ειρωνεύεστε τις αναφορές για την Τακτική του Μπενίτεθ.

Είναι απο τους προπονητές που διεθνώς έχουν συζητηθεί περισσότερο τα τελευταία 25 χρόνια απο πλευράς τακτικής και μόνον. Όχι απο πλευράς εξέλιξης παικτών, ποιοτικού ποδοσφαίρου, ανάπτυξης ακαδημιών, διαχείρισης προσωπικών ...
από Amsterdamer_87
Δευ 10 Νοέμ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Το ειχα γραψει πριν τον αγωνα,οτι το ματς αυτο ειναι Υπουλο..
Να τα αποτελεσματα..
Λες και δεν τους ξερουμε..
Ρεμαλια και παρταλια κλασσικα..
Εκανε παπαρια ο Ιβαν που δεν τους εστειλε ατην Β Εθνικη τοτε..
από marsantos
Δευ 10 Νοέμ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

...
Για μένα η μοναδική φάση που σηκώνει διερεύνησης είναι στο πρώτο ημίχρονο αν το χέρι που κάνει ο παίκτης του πάο είναι εντός ή εκτός περιοχής πριν το σουτ του Γιακουμάκη μετά την εφόρμηση του Ντέλια. Δεν τη βρίσκω στα highlights άρα πρέπει να βάλω το replay.

Έβαλα και το είδα στο replay tv ...