Η αναζήτηση βρήκε 853 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Οπωσδηποτε ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ εκτος (σιγουρη νικη) Και όχι Νοτιγχαμ Το τι θ' ακουσθεί απο τους συμπολιτες , ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ουτε που μπορει να φανταστει κάποιος
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Θελω Ρομα εκτος ,
Rangers γιατι ειναι χαλια
Σελτικ γιατι επισης δεν με τρελαινουν
Μακαμπι ή Φενετσβαρος
Λουντογκορετς & Μιτιλαντ; Αδιαφορο ολο το pot οποια θελει ας ερθει
Ουτρεχτη που μας στηριξαν με πανο «Γαμηστε τα σκουληκια» περυσι στο 1-2 (Δεν εχω ιδεα γιατι αλλα οκ ευχαριστουμε)
Και τελος ...
Rangers γιατι ειναι χαλια
Σελτικ γιατι επισης δεν με τρελαινουν
Μακαμπι ή Φενετσβαρος
Λουντογκορετς & Μιτιλαντ; Αδιαφορο ολο το pot οποια θελει ας ερθει
Ουτρεχτη που μας στηριξαν με πανο «Γαμηστε τα σκουληκια» περυσι στο 1-2 (Δεν εχω ιδεα γιατι αλλα οκ ευχαριστουμε)
Και τελος ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τι υπεροχη βραδια θεε μου.
Μαζι με το γιοκα μου που βαφτιστικε για πρωτη φορα στην Τουμπα.
Να δειτε τις εκφρασεις του κυριολεκτικα εκστασιασμενος.
Πρωτη κουβεντα με το που τελειωσε.
Μπαμπα ποτε θα ξαναρθουμε.
Μπραβο στην Ομαδαρα μας και σε ολους τους συντελεστες.
Προπονητη βοηθοι μασερ ολοι , μπραβο ...
Μαζι με το γιοκα μου που βαφτιστικε για πρωτη φορα στην Τουμπα.
Να δειτε τις εκφρασεις του κυριολεκτικα εκστασιασμενος.
Πρωτη κουβεντα με το που τελειωσε.
Μπαμπα ποτε θα ξαναρθουμε.
Μπραβο στην Ομαδαρα μας και σε ολους τους συντελεστες.
Προπονητη βοηθοι μασερ ολοι , μπραβο ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα σχόλιο για την νοοτροπία της ομάδας και το κλίμα που υπάρχει στο group φέτος.
Δείτε στο video τους πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Τσάλοφ, πως φωνάζει ο Ντεσπότοφ τους υπόλοιπους να πάνε να πανηγυρίσουν μαζί με τον Ρώσο.
Λεπτομέρειες, που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην διάρκεια της σεζόν ...
Δείτε στο video τους πανηγυρισμούς μετά το γκολ του Τσάλοφ, πως φωνάζει ο Ντεσπότοφ τους υπόλοιπους να πάνε να πανηγυρίσουν μαζί με τον Ρώσο.
Λεπτομέρειες, που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην διάρκεια της σεζόν ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα με τα σπαθιά πάνω είμαστε απο χθες, καυλωτική βραδιά. Ήμουν σίγουρος για την νίκη (3-0 πρόβλεψη στο σχετικό τόπικ) αλλά δεν περίμενα τέτοια ισοπέδωση. Μβπ και για μένα Μειτέ. Συνεχίζουμε 

- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
" ΗΤούμπα επιβεβαίωσε ξανά τη φήμη της ως το μεγαλύτερο σύγχρονο σφαγείο του κροατικού ποδοσφαίρου στη νότια Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές μας «χάνουν τα κεφάλια τους» πριν καν πατήσουν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σαν να είναι γραμμένο στη συλλογική μνήμη, άσχετα με τα χρώματα της φανέλας ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πούμε κι ένα μεγάλο εύγε στον Αλεξη Σπυροπουλο. Από τον Γιαννη Λογοθέτη στο ραδιόφωνο έχουμε ν' ακούσουμε ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ για τον ΠΑΟΚ σε μετάδοση
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Βραδιά χαράς και απόλυτης ικανοποιησης για τον ΠΑΟΚ! Δε βλέπουμε και πολύ συχνά τάληρα σε ευρωπαικά ματς!
Αρκετά καλή κι η κερκίδα, παρασύρθηκε από την ασταμάτητη ομαδάρα μας!
Μειτέ - κωνσταντέλιας γάζωσαν. Σε ένα τέτοιο μάτς όμως κανένας δε μπορεί να θεωρηθεί ότι υστέρησε. Γκολάρες Ντελια και ...
Αρκετά καλή κι η κερκίδα, παρασύρθηκε από την ασταμάτητη ομαδάρα μας!
Μειτέ - κωνσταντέλιας γάζωσαν. Σε ένα τέτοιο μάτς όμως κανένας δε μπορεί να θεωρηθεί ότι υστέρησε. Γκολάρες Ντελια και ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω δει να κάνει η ομάδα
Απίστευτο ομαδικό pressing:
Σε πολλά προηγούμενα παιχνίδια ένας-δυο παίκτες πήγαιναν να πιέσουν τον αντίπαλο που έχει τη μπάλα, δίχως αλληλοκαλύψεις από την υπόλοιπη ομάδα, με την πίεση να σπάει εύκολα με δυο μπαλιές.
Με τη Ριέκα πίεζαν ...
Απίστευτο ομαδικό pressing:
Σε πολλά προηγούμενα παιχνίδια ένας-δυο παίκτες πήγαιναν να πιέσουν τον αντίπαλο που έχει τη μπάλα, δίχως αλληλοκαλύψεις από την υπόλοιπη ομάδα, με την πίεση να σπάει εύκολα με δυο μπαλιές.
Με τη Ριέκα πίεζαν ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα ακόμη θετικό είναι πως περιμένω πώς και πώς να δω ΠΑΟΚ με ατρόμητο στην Τούμπα και στην εντεκάδα παίκτες όπως οι Σάστρε, Τέιλορ, Λόβρεν, Καμαρά, Ιβάνουσετς, Πέλκας, Τάισον, Γιακουμάκης.
Με ερχομό Πουέρτα και Βολιάκο η δύο εντεκάδες θα είναι πλέον δεδομένες και θα ξανά σκορπάμε 4άρες και 5άρες!!
Με ερχομό Πουέρτα και Βολιάκο η δύο εντεκάδες θα είναι πλέον δεδομένες και θα ξανά σκορπάμε 4άρες και 5άρες!!
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αληθεια ειναι οτι το rotation στους μεσοεπιθετικούς θα ξεχειλίζει ποιότητα
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβερή βραδιά χθες, ήμουν με τον γιό μου στο γήπεδο και το χαρήκαμε πάρα πολύ. Παθιασμένη όλη η ομάδα με πίεση απο το πρώτο λεπτό. Ντέλιας και Μειτέ εξαιρετικοί! 

- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές που έχω ζήσει μέσα στο γήπεδο. Η απόλαυση, η ευφορία, η πίστη και η αγάπη προς την ομάδα ξεχείλιζαν χθες στις κερκίδες. Στο χορτάρι κρατάω τα εξής: Πάθος και μάτια που γιάλιζαν απ' όλους τους παίκτες. Απίστευτη ενέργεια, τρέξιμο και αυταπάρνηση απ' όλους τους ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντεσποτοφ μου εκλεψε τη καρδια. Παντα αγαπουσαμε Κρητη. Μεϊτε καλος ΠΑΟΚ καλος. Ειμαστε τυχεροι να βλέπουμε Ντελια. Ευχαριστούμε Ιβαν.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Οζντόεφ έδωσε πολλή ορμή στα χαφ.
Πολύ καλός.
Πολύ καλός.