Η αναζήτηση βρήκε 859 εγγραφές

Return

από van rooy
Δευ 29 Σεπ 2025, 07:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η στεναχώρια και η πικρία είναι δεδομένη για ένα ματς που στράβωσε απο την αρχή, καταφέραμε να το γυρίσουμε και να έχουμε και προβάδισμα 2 γκολ και τελικά ήρθαμε ισόπαλοι.

Σε αντίθεση με πολλούς θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι ο Λουτσέσκου φέρνει την μικρότερη ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Θυμάμαι να ...
από sourmenetes
Δευ 29 Σεπ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Είσαι στο 1 3 και θέλει 2 λεπτά για να βγαλεις το ημίχρονο.
Και δεν μπορείς να κρατήσεις ψυχραιμα την μπάλα. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και γυρίσαμε τη δική μας βλακεια του 1-0.

Και ενώ το φέρνεις εκεί που πρέπει αντί να μείνουμε ψύχραιμοι να μαζευτούμε λίγο να βγει το ημίχρονο αφήνουμε τον ...
από Panx Romana
Δευ 29 Σεπ 2025, 08:34
Jump to forum
Jump to topic

Βγήκε χθες ο Γιακουμάκης και έκανε δηλώσεις ότι δεν είναι έτοιμος 100% ακόμη να παίζει κάθε τρεις μέρες .
Νομίζω ότι ισχύει αυτό που είπε ο παίκτης
Η ερώτηση είναι η εξής
Όλο το καλοκαίρι που μαλώναμε σαν τα σκυλιά στα μεταγραφικά για τον φορ δεν μας είπαν ότι τελικά θα επενδύσουν στον Μύθου σαν ...
από Sardan
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς μεγάλωσα και πλέον τη γλιτώνουν οι τηλεοράσεις (πριν κάποια χρόνια μία πήγε άκλαφτη)....Αυτή η έλλειψη καθαρού μυαλού πραγματικά με ξεπερνάει. Φαίνεται σε όλες τις γραμμές του ΠΑΟΚ. Οι αμυντικοί πριν μπει το γκολ της ισοφάρισης έκαναν 2-3 καψώνια στον Παβλένκα...Οι μέσοι στα δυο μέτρα ...
από geobila
Δευ 29 Σεπ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Τα μπατζετ δεν παίζουν ρόλο γιατί είναι πολύ κοντά. Ξέρεις πότε έπαιζε; οταν η χαρτινη σου το έκλεψε και ειχε το 1/3 του μπατζετ με βασικούς των 80,000 όταν εσύ ειχες Ματος κλπ. Ναι, σε έκλεψε, αλλά έπρεπε να την είχες πολύ πιο πίσω σου για να μην μπορεί να σε κλέψει. Ξες ποιος πρέπει να κλαίγεται ...
από DonnieMcGrath
Δευ 29 Σεπ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 14:03 Η Θέλτα τί λέει; Εχουμε εικόνα;
Μπορχα Ιγκλέσιας, θα είναι μεγάλο κρας τεστ για την άμυνα μας. Πιστεύω (ελπίζω?) ότι θα πάμε προετοιμασμενοι για τον συγκεκριμένο
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 29 Σεπ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Δεν την έχω δει, αλλά 6η είναι στη La Liga μετά από 7 παιχνίδια... Από Κομπότη, Αγρίνιο και Τρίπολη 2-3 ταχύτητες πάνω τους κόβω... :D

Μήπως κοιτούσες την περσινή σεζόν ή την Μπέτις που θα παίξουμε πιο μετά? 0 νίκες σε 7 ματς έχει φέτος η Θέλτα, είναι πολύ χαμηλά.

Ευχομαι μονο,να μην ...
από theodorsalonika
Δευ 29 Σεπ 2025, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Θα κάνουνε διπλό στην Θέλτα,θα κερδίσουμε τον γαύρο..και θα λέμε τι ομαδάρα έχουμε.

Αφού είμαστε αλλοπροσαλλοι..τώρα θα μας μάθουμε;
από st4this
Δευ 29 Σεπ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

geobila έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:59 Το 4ο γκολ της Μαλμε ειναι ιδιο λαθος με ολα τα φετινα παιχνιδια -Ετσι νοσταλγικα εβαλα να το δω
Αν ενα παιχνιδι δεν θελω να το δω ΠΟΤΕ ξανα ειναι αυτο. 3 γκολαρες και χασαμε τη προκριση.. Ποια προκριση δηλαδη, ολη η χρονια χαλασε και ηταν ακομα Αυγουστος
από marsantos
Τρί 30 Σεπ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τη Μάλμε δεν νομίζω πως θα ποτέ. Η στενοχώρια μου είναι πως δε θα ξαναδώ το γκολ του Κουλιεράκη. Το είχα δει μόνο την ώρα του αγώνα και ποτέ άλλοτε.
Για να πειράξω και το φίλο μου τον @Miles ο Μαντί μας το στέρησε κι αυτό.
από makispaspartou
Τρί 30 Σεπ 2025, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Ένας Ζαφείρης ... θα φέρει την Άνοιξη στον ΠΑΟΚ...
Κόντρα στο ρεύμα και στην απαισιοδοξία εγώ βλέπω μία ομάδα με πολλές δυνατότητες που όμως πατάει φρένο γιατί της λείπει το γρανάζι που ακριβοπλήρωσε στη φετινή μεταγραφική περίοδο.
Κάνω εικόνα τον Μπάμπα να πασάρει στον Ντέλια και να παίρνει την ...
από obanebane
Τρί 16 Σεπ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
από obanebane
Τρί 16 Σεπ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Γαμάτη πόλη η Μαλαγα ,εχει λίγο ζέστη και την σχετική υγρασία αλλα νορμάλ, θα είμαι ενα 10ημερο Ανδαλουσία θα περάσω απο πολλές πόλεις.
Θα τα λέμε,θα σας γράψω και για την Μπετουλα εντυπώσεις.
Συγνώμη για το off topic.
από marsantos
Τρί 05 Αύγ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Γιατρέ καλημέρα.
Η ομάδα για να μπορέσει να πετύχει πράγματα πρέπει να πετύχει καλύτερες αμυντικές επιδόσεις συνολικά, ανά παιχνίδι και σε συγκεκριμένες φάσεις παιχνιδιού.
Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι που πλήγωσε την περυσινή χρονιά.
Όσο κι αν αλλάζει το ποδόσφαιρο, σπανίως το 4-3 θα αποτελέσει ...