Αναζήτηση για περισσότερες από 1507 εγγραφές
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Θανάση Χατζόπουλε σε ευχαριστώ!!!
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
η απαιτηση πετιμεζα να παραστει στην συνεδριαση για την νεα τουμπα δειχνει οτι ο τυπος τα θελει ολα και τα θελει τωρα αλλιως χαιρετισματα.....και αν φυγει ξαφνικα θα υπαρχουν προβληματα με καυταντζογλειο....
- Τρί 21 Οκτ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυτευτε μάλλον στο τέλος θα πάρεις τα απ'αυτά μου. Οι μπασκετικοί μην περιμένετε μεγαλεία. Το δίδυμο του λεκανοπεδίου δεν σπάει. Για να το σπάσει ς χρειάζεται να έχεις κακαλα. Αλλά όταν βλέπεις τον άλλον να μπαίνει απ'τα παράθυρο, κι όχι από την πόρτα καταλαβαίνεις και τις προθέσεις του και το ποιόν ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φίλε kalamargiannis, ούτε twitter έχω ούτε διαβάζω και πολλά αθλητικά sites. Από εδώ τα περισσότερα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι εδώ και δύο εβδομάδες μας λένε ότι σε 2-3 μέρες τελειώνει. Και όλο δεν τελειώνει. Τα λογιστικά και νομικά θέματα εγώ δεν τα τρώω για δικαιολογία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε τον καημένα τον Τελη..αθωα περιστερα που ο ΑΣ κανει πραγματα που ο τελης δεν τα θελει...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι εάν κάποιοι έχουν όντως αντιληφθεί το τι συμβαίνει στα του ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω δυνατή ΚΑΕ,αλλά ρε σεις να το βράσω αν είναι να μας γμν την ψυχή ένα καλοκαίρι.
Νυσαφι πια μας έχετε κάνει ρδελο.
Νικάει η ομάδα στην μπάλα ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ.
Νικάει η ομαδα στο μπάσκετ ακούμε για το πόσο κακοί είναι οι νυν παίκτες και τι υπερδιαγαλαξιακους ...
Νυσαφι πια μας έχετε κάνει ρδελο.
Νικάει η ομάδα στην μπάλα ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ.
Νικάει η ομαδα στο μπάσκετ ακούμε για το πόσο κακοί είναι οι νυν παίκτες και τι υπερδιαγαλαξιακους ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 01:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς το έλεγε ο άλλος;
Το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθουν…
Το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθουν…
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμένω να δω πόσα εκατομμύρια πρέπει να επενδυθούν ώστε να δούμε πραγματικά καλό μπάσκετ
Γιατί, άσχετα με τα άλλα, γενικώς το μπάσκετ που παίζεται παντού εγώ προσωπικά το χαρακτηρίζω οριακά θλιβερό
Καμία σχέση με την ποιότητα του παρελθόντος
Και την ίδια άποψη έχω από τότε που πλακωθηκαν ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτός αυτού το ελληνικό πρωτάθλημα τότε ήταν νο1 στην Ευρώπη με τα μεγαλύτερα μπατζετ οπότε κάτι αντίστοιχο με εκείνον τον ΠΑΟΚ είναι να τον συγκρίνεις με γαυροβαζελο Ρεάλ Μονακό Φενερ μπαρτσα κλπ
Πχ παιχταρας ο Μπανε , παιχταρας και ο Ναν
Όχι μπανε με ζαρα και σακλεφορντ με μούρ
Πχ παιχταρας ο Μπανε , παιχταρας και ο Ναν
Όχι μπανε με ζαρα και σακλεφορντ με μούρ
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τμήμα δεν είχε ποτέ3 δεκατίες σχεδόν) ιδιαίτερο χώρο όπως και δεν είχε ποτέ και ιδιαίτερη κάλυψη ούτε από αρδ ούτε από κόσμο. Γι αυτό και 25 χρόνια ρεπορτάζ αποκλειστικά μπάσκετ ΠΑΟΚ κάνει ο Κλείτος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα σαιτς του ΠΑΟΚ και τα ράδια δεν έχουν κανέναν μπασκετικό ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.
Δεν τους ...
Δεν τους ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριε Αρίστο, νέε μας Ιδιοκτήτη,
το πρώτο μας παράπονο από σένα είναι προφανές:
γιατί δεν γίναν οι κινήσεις αυτές νωρίτερα, καλοκαιράκι δηλαδή, να στήναμε ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ μια ομαδάρα να σκορπά τον τρόμο;
Και θα ψάχνουμε τώρα Νοέμβριο μήνα , παιχταράδες στο μπάσκετ. Που πως πότε και γιατί; πότε ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνω καθετα περι Βεζυρτζη για 1926 λογους.Συμφωνω για Μπουντουρη και αξιοποιηση κ αλλων παλαιμαχων.
Συμφωνω για διατηρηση Ζντοβς γιατι θα ειναι αδικο να αλλαχτει ενω η ομαδα ρολαρει,οπως κ με την αποκτηση ενος κ μονο Αμερικανου.
Χαιρομαι που διαβαζω για επενδυση στο Παλατακι.Τα υπολοιπα περι ...
Συμφωνω για διατηρηση Ζντοβς γιατι θα ειναι αδικο να αλλαχτει ενω η ομαδα ρολαρει,οπως κ με την αποκτηση ενος κ μονο Αμερικανου.
Χαιρομαι που διαβαζω για επενδυση στο Παλατακι.Τα υπολοιπα περι ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ δεν είναι απλά οι ίδιοι διέδιδαν ότι σε 10 μέρες θα τελείωναν όλα. Από την ημέρα που έχασε το προεδρικό του ας την ψηφοφορία σταματήσαμε να έχουμε νέα. Πριν από αυτό μέχρι και λαιβ μετάδοση από το παλατάκι είχαμε και τους μηχανικούς