παιδιά δεν έχω διαβάσει παραπάνω τι εχετε πει γιατι τωρα γυρισα απο το γηπεδο, αφου εφαγα κι απο την καντινα στη βροχη.
Απόλαυση.
Και η ΠΑΟΚαρα μας και το σουβλάκι.
Τι ζήσαμε πάλι σήμερα. Καρδιακοί θα γίνουμε... απίστευτα πράγματα.
Μπράβο στον κοουτς για το τελευταίο Play. Masterpiece
Τωρα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1976 εγγραφές
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αυτο το παιχνιδι το αξιζαμε 100% και ειχαμε επι3 περιοδους,συνεχεια διαφορα 10 ποντων..
Καναμε χοντρα λαθη στην 4η περιοδο,αλλα να κανουμε και αναφορα στον τεραστιο πατο
των γερμανων στο 4ο 10λεπτο..
Ρισκαραν σουταροντας 3ποντα απ'τα 9 μετρα και τους βγηκαν ολα !!!
Ειδικα ο Ομπιεσε ανοιξε η κλανα ...
Καναμε χοντρα λαθη στην 4η περιοδο,αλλα να κανουμε και αναφορα στον τεραστιο πατο
των γερμανων στο 4ο 10λεπτο..
Ρισκαραν σουταροντας 3ποντα απ'τα 9 μετρα και τους βγηκαν ολα !!!
Ειδικα ο Ομπιεσε ανοιξε η κλανα ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-BC Prievidza, 10/12, 20:15, EΡΤ2
...και πριν πάρουμε τον Ταϊρί και τους άλλους 2 (;) που περιμένουμε...
ρε σοβαρά τώρα, ο Ταιρί φτάνει λέει βράδυ, κάνει αύριο εργομετρικά και υπογράφει. Δελτίο προλαβαίνει να βγει για το βραδυνό ματσάκι;
ΥΓ επανέρχομαι βραδιάτικα: ρε σεις -ΠΟΛΥ παράξενο θα ναι το παιχνίδι αύριο. 1. φημολογία ...
ρε σοβαρά τώρα, ο Ταιρί φτάνει λέει βράδυ, κάνει αύριο εργομετρικά και υπογράφει. Δελτίο προλαβαίνει να βγει για το βραδυνό ματσάκι;
ΥΓ επανέρχομαι βραδιάτικα: ρε σεις -ΠΟΛΥ παράξενο θα ναι το παιχνίδι αύριο. 1. φημολογία ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-BC Prievidza, 10/12, 20:15, EΡΤ2
Υπαρχει μια counter-productive νηνεμια για το παιχνιδι με τους Σλοβακους. Το ιδιο και με τον Κολοσσο. Βγηκε πολυ ενταση τις εβδομαδες της αλλαγης ιδιοκτησιας που ο κοσμος σαν να... ηρεμησε λιγο με το αγωνιστικο.
Παιδια, εχουμε 4500 διαρκειας, θελουμε να ειμαστε και να παιζουμε ως ενα απο τα φαβορι ...
Παιδια, εχουμε 4500 διαρκειας, θελουμε να ειμαστε και να παιζουμε ως ενα απο τα φαβορι ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ 62-70,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πάει και αυτό!
2/2 και συνεχίζουμε τώρα με το ντέρμπι κορυφής!
2/2 και συνεχίζουμε τώρα με το ντέρμπι κορυφής!
- Παρ 19 Δεκ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
katafraktos μόλις πήρα είδηση το θέμα
εξαιρετικό
και πολύ κατατοπιστικό το εισαγωγικό ποστ.
Ναι η λογική λέει euroleague αρα eurocup για την επόμενη χρονιά
και για λόγους δυνατότητας εξελιξης ενός προτζεκτ
που με αβεβαιους τους ορους του ΝΒΑeurope ειναι δύσκολο να το προυπολογισεις εκει. Απο την ...
εξαιρετικό
που με αβεβαιους τους ορους του ΝΒΑeurope ειναι δύσκολο να το προυπολογισεις εκει. Απο την ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τα ποσά που έχουν αναφερθεί στο τοπικ ισχύουν έστω και στο μισό, δεν νομίζω ότι καμία ελληνική ομάδα μπορεί να συμμετέχει στο nba Europe. Τα χρήματα είναι τρελά και η οικονομία/αγορα της χώρας δεν μπορεί να τα υποστηρίξει.
Στο δικό μου μυαλό, αν ισχύουν αυτά τα νούμερα, το nba Europe εξελίσσεται ...
Στο δικό μου μυαλό, αν ισχύουν αυτά τα νούμερα, το nba Europe εξελίσσεται ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
@katafraktos μόλις πήρα είδηση το θέμα
εξαιρετικό
που με αβεβαιους τους ορους του ΝΒΑeurope ειναι δύσκολο να το προυπολογισεις εκει. Απο ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ με όλα αυτά που ακούγονται για NBA Europe κρατάω και μια πισινή. Δηλαδή θα πάνε στο Μάντσεστερ, θα σκάσουν τόσα εκ £ για μπάτζετ, γήπεδα και από το πουθενά θα περιμένουν να γεμίσει 20.000 γήπεδο ξέρω γω με 100£ το φθηνότερο εισιτήριο. Και είναι αυτό βιώσιμο; Ποιος Άγγλος θα πάει;
Όλα αυτά μου ...
Όλα αυτά μου ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ με όλα αυτά που ακούγονται για NBA Europe κρατάω και μια πισινή. Δηλαδή θα πάνε στο Μάντσεστερ, θα σκάσουν τόσα εκ £ για μπάτζετ, γήπεδα και από το πουθενά θα περιμένουν να γεμίσει 20.000 γήπεδο ξέρω γω με 100£ το φθηνότερο εισιτήριο. Και είναι αυτό βιώσιμο; Ποιος Άγγλος θα πάει;
Όλα αυτά ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να πέτυχει το εγχείρημα του NBA Europe από την πρώτη ημέρα είναι να καταφέρει να βάλει στο νέο προϊόν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δύσκολα προσεγγίζεις αυτές τις δύο χωρίς να κάνεις σκόντο ή χωρίς να θεσπίσεις ένα ειδικό καθεστώς ένταξης ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 06:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνιμες θέσεις και μαλακιες…