Αναζήτηση για περισσότερες από 1453 εγγραφές

Return

από van rooy
Τρί 11 Νοέμ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Αν ο Κωνσταντέλιας πριν τραυματιστεί είχε πετύχει τρια γκολάκια και είχε φέρει τούμπα το ματς ....οι βάζελοι θα τον χειροκροτούσαν?

Διαβάζω σιώπης και <μαραβέγιας-τσιριβέγια > έκαναν κουδούνια τα χαφ μας...

Ο Σιώπης έσβησε τον κωνσταντέλια κτλ....που δεν μπορούσαν 3 μαύροι να τον προλάβουν ...
από navigator11
Τρί 11 Νοέμ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Με ειλικρίνεια, γνώμη μου εννοείται, δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός οποιασδήποτε άλλης "ομάδας" που να γουστάρει και να αποδέχεται τον Κωνσταντέλια. Αυτός ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός και η ντεμέκ ανωτερότητα είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Κατανοώ πού αποσκοπεί η προσπάθεια να ...
από Franky
Τετ 12 Νοέμ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

H εικόνα και τα στατιστικά του ΠΑΟΚ με και χωρίς τον Κωνσταντέλια είναι ενδεικτικά του τι σημαίνει η απουσία του.

Ας ελπίσουμε η ορμή και η φόρμα της ομάδας να καλύψει τα επόμενα παιχνίδια την απουσία του Κωνσταντέλια. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσουν πάλι τα φταίει ο Σαββίδης που δεν πήρε 5ο ...
από kokoblokos
Τετ 12 Νοέμ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

100 % ευθύνη στο κοράκι για τρεις στο όριο της κόκκινης φασεις στο πρώτο ημίχρονο.
1) κλωτσιά στο κεφάλι του κεντζιορα
2) τάκλιν στην φτέρνα στον Κωνσταντελια
3) σουτ στο κεφάλι του Κωνσταντελια.
Για ολα αυτά, εδωσε μια κίτρινη.
Και μετά τι είδαμε. Το καλό παιδί Σιωπη να παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ με το ιδιο ...
από navigator11
Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είμαι περίεργος τι σπαζοπούτσι περί Γκα²τσοεπο κλπ θα τρώγαμε για τις επόμενες 2 βδομάδες το λιγότερο σε περίπτωση που δικός μας στο 5ο λεπτό έριχνε καρατιά α λα τζουρισιτς σε βαζελίνο και τη γλίτωνε με απλή κίτρινη. Ειδικά αν έχανε κι ο κατά φαντασίαν ... πρεσβύωψ

:lol: :lol:
από PAOK DreXleR
Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Ότι κ να λέμε, για τον κ. Λανουά μάθατε τίποτα; Είναι καλά ο άνθρωπος έτσι; Γιατί νομίζω μας τρολάρει άσχημα, μπορεί να είναι κ η ιδέα μου. Όλα τα βαζέλια πάντως λένε πως τους δικαίωσε, περαστικά μας. Κ κερατάς λοιπόν κ δαρμένος, ε ξοδέψαμε & το 1ο ημίχρονο, περίφημα. Προβλέπω να επαναλαμβάνετε το ...
από navigator11
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε οι κωλόγαυροι είχαν ονειρώξεις ότι θα αποκτούσαν κάποια στιγμή τον Βιεϊρίνια. Όσο συνέβη αυτό άλλο τόσο, επί εποχής Σαββίδη τουλάχιστον, κάποιος από τους βρυκόλακες θα "φλερτάρει" έστω με τον Ντελια. Για καλή τους τύχη, όταν τους πηδάει, τουλάχιστον θα είναι πιο συναισθηματικός στη ...
από sn0ufel4
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Κακή ενδεκάδα αλλά σωστές αλλαγές μετά την ισοφάριση και καλή διαχείριση

Διπλό από αυτά που τα γουστάρεις φρόντισε να το αξιοποιήσεις
από sn0ufel4
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Κάτι @@ ΝΑ

Μόνοι τους το πήραν με το Ταισον
από Cylon-4
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Το 99% των προπονητων παγκοσμιως, θα εβγαζε τον Ταισον και οχι τον Ντεσποτοφ, μετα την αποβολη Μειτε.
Εισαι τεραστιος Ρασβαν.......
από Мир
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λεω σπίτι δίχως Γιάννη προκοπή δεν κάνει, ο ένας είναι τραυματίας άσε τον άλλο εντεκάδα :D
από Nassos
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Η αλλαγή στην αλλαγή είναι παράδειγμα οτι επηρεάζει το παιχνιδι στη διάρκεια του και δεν είναι τροχονόμος στον πάγκο όπως λένε κάποιοι.

Βέβαια αυτό θα έπρεπε να το έχουμε κατανοήσει, όταν μετα την τιμωρία του πέρσι, ολοι οι παίχτες έλεγαν πόσο κομβική ήταν η απουσία του.
από leomatos88
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Σε όλα τα γήπεδα αυτής της αχαρακτήριστης χώρας σε βλέπουν στον ύπνο τους. Ξυπνάνε μεσάνυχτα κι αναρωτιούνται αν είναι ο σκούφος μαγικός, άμα υπάρχει ο Κόμης Δράκουλας, πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ γ@μάε!...
από MrSam1926apc
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

201 Νίκες…
Εσύ δεν ξέρεις… ξέρουν οι προπονητές του καναπέ.
από Γερασίμου
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δεν είναι γρήγορος, πάσχει μεσοαμυντικά και στο αμυντικό μας transition είναι πρόβλημα, αλλά στην αντίπαλη περιοχή κάνει πράγματα που δεν κάνει ούτε σέντερ φορ.