Επειδή ακούω κάτι αστεία για μη εφικτή αναβολή, η ΚΑΕ να απαιτήσει να αναβληθεί το ενδιάμεσο ματς με Μαρούσι, όπως αναβάλλεται κάθε χρόνο το πρωτάθλημα για να παίξουν τελικούς οι βρικόλακες.
Άντε για να κόβονται οι εξυπνάδες σιγά σιγά.
Η αναζήτηση βρήκε 944 εγγραφές
- Πέμ 09 Απρ 2026, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
Μπορεί μετά τον αρη να είσαι αδιάφορος οπότε δεν αγχώνομαι ας κατεβάσει εφηβικό με γριά και μαρουσι
- Πέμ 09 Απρ 2026, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
Δεκαετια 90 στην Αθήνα ήταν ο μοναδικος τρόπος επιβίωσης :D
Θυμάμαι τι έκανα τη στιγμή που πήραμε η πρωτη νίκη με το μωρό του ελαφιού. Είχαμε ένα πατάρι που από μικρός έκανα άλματα για να το φτάσω. Μόλις τελείωνε ο αγώνας, παίρνω φόρα τρελαμένος και το έφτασα μισή παλάμη. Εκείνα τα χρόνια είναι ...
Θυμάμαι τι έκανα τη στιγμή που πήραμε η πρωτη νίκη με το μωρό του ελαφιού. Είχαμε ένα πατάρι που από μικρός έκανα άλματα για να το φτάσω. Μόλις τελείωνε ο αγώνας, παίρνω φόρα τρελαμένος και το έφτασα μισή παλάμη. Εκείνα τα χρόνια είναι ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα μας έχει συνηθίσει πλέον να διαχειρίζεται τον πρώτο αγώνα στην έδρα της. Με Περιστέρι και Μούρθια. Δεν με φοβίζει καθόλου αυτό!
- Πέμ 09 Απρ 2026, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στην ομάδα! Κυρίως τα rebound (29-46), η άμυνα και οι επιθετικές δυνατότητες του Tyree (29pts, 42% FG) φέρανε την πρόκριση. Ο Moore έκανε τεράστιο ματς με 15pts και 9 rebounds (πολλά δύσκολα), αλλά και Beverley με κρύο αίμα στο τέλος και 6 rebounds. Επίσης, 8 rebounds ο Cliff (και 10pts), 6 ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 09 Απρ 2026, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν χθες η ομάδα είχε εφαρμόσει εναντίον των ταγαροϊσπανών μόνο το 30 τοις εκατό του ξύλου, που έφαγε - από όσο κατάλαβα - από το πρώτο δευτερόλεπτο, δε θα είχε κατορθώσει να τελειώσει το παιχνίδι με πεντάδα. Έχοντας δει μόνο το 80% του δευτέρου ημιχρόνου, ακόμα δυσκολεύομαι να χωνέψω όσα είδαν τα ...
- Παρ 10 Απρ 2026, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως εγώ ακόμη δεν το έχω βάλει καλά στο μυαλό μου ότι πήραμε εμείς την πρόκριση.. :o
Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι διαιτητές είχαν καταπιεί την σφυρίχτρα τους. Σε 5 ή 6 δικές μας επιθέσεις δεν έδωσαν καθαρά φάουλ σε μπασιματα, σουτ, τράβηγμα στο σορτσάκι κλπ. Σε Ταϊρι, Μελβιν..
Σκέφτηκα ...
Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι διαιτητές είχαν καταπιεί την σφυρίχτρα τους. Σε 5 ή 6 δικές μας επιθέσεις δεν έδωσαν καθαρά φάουλ σε μπασιματα, σουτ, τράβηγμα στο σορτσάκι κλπ. Σε Ταϊρι, Μελβιν..
Σκέφτηκα ...
- Σάβ 11 Απρ 2026, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ. Ετοιμάζεται ο σκύλοςfreemind έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 23:57 με Μπιλμπάο πάντως έχει κάνει το καλύτερο του ματς φέτος με τον ΠΑΟΚ ο Άλλεν
- Δευ 13 Απρ 2026, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τόμας Ντίμσα και η παράδοση στη Bilbao Arena
Ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο δίνει επιπλέον ελπίδες στον ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό τελικό. Ο Τόμας Ντίμσα γνωρίζει άριστα το ισπανικό πρωτάθλημα ACB. Ο Λιθουανός γκαρντ αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Γκραν Κανάρια και τη Σαραγόσα. Η προϊστορία του ...
Ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο δίνει επιπλέον ελπίδες στον ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό τελικό. Ο Τόμας Ντίμσα γνωρίζει άριστα το ισπανικό πρωτάθλημα ACB. Ο Λιθουανός γκαρντ αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Γκραν Κανάρια και τη Σαραγόσα. Η προϊστορία του ...
- Τρί 14 Απρ 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Σιγα μην εβαζαν και αλλες ομαδες και εχαναν κομματι απο την πιτα οι μετοχοι της Ευρωλιγκας.Εγω δεν ενθουσιαζομαι με την προοπτικη να παιξουμε στις διοργανωσεις της Ευρωλιγκας.Εχουν στησει ενα μαγαζι στα προτυπα της...μαφιας με τις ομαδες μετοχους να αποφασιζουν οτι θελουν.Δεν αποφασιζω βεβαια εγω ...
- Πέμ 16 Απρ 2026, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Στα παπάρια μου αν πάμε στην ευρωλίγδα. Εγώ το ίδιο θα αγαπώ τον ΠΑΟΚ, είτε στο ΝΒΑ, είτε στην ΕΚΑΣΘ.
Στα μάτια μου, η ευρωλίγδα είναι το πρωτάθλημα με τις ακριβότερες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη, τίποτα περισσότερο. Ούτε απαραίτητα η καλύτερη λίγκα, ΣΙΓΟΥΡΑ όχι η πιο αξιοκρατική. Έχουμε δει (ή έστω ...
Στα μάτια μου, η ευρωλίγδα είναι το πρωτάθλημα με τις ακριβότερες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη, τίποτα περισσότερο. Ούτε απαραίτητα η καλύτερη λίγκα, ΣΙΓΟΥΡΑ όχι η πιο αξιοκρατική. Έχουμε δει (ή έστω ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κουβέντα για τα εισιτήρια δεν τελειώνει ποτέ. Σε κάθε μεγάλο ματς ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, τα ίδια προβλήματα. Ακόμα κι αν το 100% των εισιτηρίων βγει online, όποιος μείνει απ’ έξω θα μιλά για συνδεσμίτικα ή γούνες. Στην τελική, η μόνη ηθική υποχρέωση της ΚΑΕ είναι να εξασφαλίζει τους κατόχους ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα χάλι η Μπιλμπάο σήμερα, δείχνει επηρεασμένη από την απουσία του Χιλιαρντ. Μόνο Φρει και παντζαρ ακολουθούν, τρομερά άστοχος ο γιαβορσκι
- Σάβ 18 Απρ 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να μείνει έξω ο Χίλιαρντ, επιτέλους να είμαστε και εμείς λίγο τυχεροίpaok-porter1337 έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 18:58 Ένα χάλι η Μπιλμπάο σήμερα, δείχνει επηρεασμένη από την απουσία του Χιλιαρντ. Μόνο Φρει και παντζαρ ακολουθούν, τρομερά άστοχος ο γιαβορσκι