Όταν έδειξε ο Pat το σήμα, γυρνά ο φίλος μου και με λέει "Σας παραδέχομαι σε αυτό! Όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ, γίνονται μετά από λίγο ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω τι τους κάνετε, κατήχηση, φροντιστήριο, κρυφό σχολειό, αλλά το καταφέρνετε!"
Η αναζήτηση βρήκε 935 εγγραφές
- Τετ 15 Απρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
Είδα τον αγώνα με αρειανό, σπίτι μου.
Όταν έδειξε ο Pat το σήμα, γυρνά ο φίλος μου και με λέει "Σας παραδέχομαι σε αυτό! Όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ, γίνονται μετά από λίγο ΠΑΟΚ! Δεν ξέρω τι τους κάνετε, κατήχηση, φροντιστήριο, κρυφό σχολειό, αλλά το καταφέρνετε!"

- Τετ 15 Απρ 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήγαινε γράψου σε έναν σύνδεσμο Πατ, με λίγη τύχη μπορεί να βρεις και εισιτήριο για τον Βόλο
- Τετ 22 Απρ 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παντελής Μπούτσκος
Ολα τα εχουμε πει, για την υπερβαση αυτη που κανεις μεχρι σημερα, την θεληση μας να εχουμε την τιμη να βρισκεσαι στον παγκο μας του χρονου σε ρολο οχι 1ου κοουτς.
ΑΛΛΑ
απο σημερα, απο το τελευταιο ταιμ αουτ του αγωνα, 2.2 δευτερα πριν το τελος,
εισαι ο κοουτς της σεζον στην Ελλαδα για το 2025 ...
ΑΛΛΑ
απο σημερα, απο το τελευταιο ταιμ αουτ του αγωνα, 2.2 δευτερα πριν το τελος,
εισαι ο κοουτς της σεζον στην Ελλαδα για το 2025 ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Το mind game που κάνει ακατάπαυστα στον αντίπαλο σε κάθε διακοπή είναι για σεμινάριο.
Εδώ στον Γιαβόρσκι (ή όπως τον λένε) πριν τις βολές πέρασε 3 φορές μπροστά του και κάτι του έλεγε μασημένα και κλεφτά και ο άλλος φαινόταν να σφίγγεται με αυτά που άκουγε.
Και ο θεούλης λίγο πριν βαρέσει την πρώτη ...
Εδώ στον Γιαβόρσκι (ή όπως τον λένε) πριν τις βολές πέρασε 3 φορές μπροστά του και κάτι του έλεγε μασημένα και κλεφτά και ο άλλος φαινόταν να σφίγγεται με αυτά που άκουγε.
Και ο θεούλης λίγο πριν βαρέσει την πρώτη ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 02:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά στο σημαντικότερο (μέχρι το επόμενο) ματς της σεζόν, έκανε και το καλύτερο παιχνίδι του. Εκεί που όλοι ήταν <<χεσμένοι>> και η μπάλα έκαιγε αυτός κουβαλούσε. Τελικά παίζουν και η εμπειρία και οι παραστάσεις ρόλο..
- Πέμ 23 Απρ 2026, 07:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παντελής Μπούτσκος
Απλώς φάνηκε ότι ο ζντοβς σαν να «αρνιοταν» να δουλέψει την καινούργια ομάδα
Αυτή η ομάδα δεν είναι δουλεμένη. Αποδεχόμενοι αυτό, παίζουμε 2-3 συγκεκριμένα plays σε όλο το παιχνίδι κυρίως με isolations. Από εκεί και πέρα στηριζόμαστε στην αυταπάρνηση της άμυνας, η οποία είναι και η μεγάλη ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Το mind game που κάνει ακατάπαυστα στον αντίπαλο σε κάθε διακοπή είναι για σεμινάριο.
Και ο θεούλης λίγο πριν βαρέσει την ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηγέτης.
- Τετ 06 Μάιος 2026, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 0. Timmy Allen
Δεν ήταν κακός , για την ακρίβεια τον τελευταίο καιρό έχει βρει έναν ρόλο που του δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα. Καμία σχέση βέβαια με τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το όνομά του. Πάντως βοηθάει σε άλλους τομείς, δεν υπάρχει μόνο το σκοράρισμα στο μπάσκετ.
Έχει όμως και αυτός ο ...
Έχει όμως και αυτός ο ...
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 0. Timmy Allen
έχει τόσο όμορφη μηχανική στο σουτ όταν παίζει με πλάτη κοντά στο καλάθι και το τρίποντό του είναι τόσο μα τόσο άσχημο.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
Επισης τωρα διαβασα και την συνεντευξη του και ανεβηκε ακομη παραπανω στην εκτιμηση μου.
Κυριος ηρθε κυριος φευγει.
Αυτα που λεει βεβαια πρεπει να μας προβληματιζουν(οχι οτι δεν τα ξεραμε).
Κυριος ηρθε κυριος φευγει.
Αυτα που λεει βεβαια πρεπει να μας προβληματιζουν(οχι οτι δεν τα ξεραμε).
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ben Alexander Moore
Παμε ρε παικταρα!!!
Εξαιρετικη κινηση...Παικτης οικονομια..Μηχανη ριμπαουντς
Δεν βρικσεις ευκολα ψηλους με τετοια νουμερα....
Εξαιρετικη κινηση...Παικτης οικονομια..Μηχανη ριμπαουντς
Δεν βρικσεις ευκολα ψηλους με τετοια νουμερα....
- Παρ 15 Μάιος 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ben Alexander Moore
Χάρηκα πολύ με την ανανέωση γιατί αγαπάμε Μπεν αλλά και γιατί υπάρχει αναγνώριση της αγωνιστικής προσφοράς του παίκτη. Άξιζε 100% την παραμονή του στην ομάδα.
- Παρ 26 Σεπ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά μπάσκετ 2025-2026
Νομίζω θέλουν σάκους του μποξ να νιώσουν λίγο καλύτερα 
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά μπάσκετ 2025-2026
Δεν μπορούμε να βρούμε ομάδες από Βαλκάνια για φιλικά;