Η αναζήτηση βρήκε 72 εγγραφές

Return

από aivas19
Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο ...
από aivas19
Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Κουλάρετε ορισμένοι οταν μιλατε για " ήρα και στάρι" και μην ταυτίζετε τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Όποιος υποστήριξε τον Μυστακιδη ,δε σημαίνει πως είναι λιγότερο ΠΑΟΚτσής από σένα.

Δηλαδή ο καλός ΠΑΟΚτσής είναι με τον Σαββίδη και ο κακός ΠΑΟΚτσής είναι οποιος δεν τον λιβανίζει όλη μέρα, ασκεί ...
από Franky
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.

150 άτομα πρέπει ...
από danirifle
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
από Montrealiotis
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε γαμωτο αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά θα ήταν τρομερό νέο. Τώρα απλά ανησυχώ
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν είχε γίνει η μαλακία με τον ΑΣ θα ήμουν πολύ χαρούμενος.
Τώρα είμαι μαζεμένος γιατί το ΔΣ είναι ικανό να τρέξει σενάρια μόνο και μόνο για να παραμείνει ενώ πλέον έχει ημερομηνία λήξης.
από Black_Knight
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Τυχαια εσκασε αυτη η ειδηση λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της τεχνοκρατικης επιτροπης του ΑΣ για το γηπεδο. Τι να πω, μακαρι να ειναι ειλικρινες το ενδιαφερον του για το μπασκετ, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για τις πραγματικες προθεσεις του.
από eorptol1
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο προβλέψιμοι αυτοί στον ΑΣ.... ξαφνικά μετά από καιρό σιωπής λόγω επιτυχιών τού ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ σήμερα εμφανίστηκαν τα τρόλ του ΑΣ ωχ λέω κάτι σχεδιάζουν ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕ ΑΣ ΚΑΙ ΤΈΛΗΣ ΠΛΉΡΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΌΣ.....
από eorptol1
Παρ 05 Σεπ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
από trouman
Παρ 05 Σεπ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Από το πρώτο παιχνίδι του Φασούλα με τη φανέλα του γαύρου στο Παλέ κυρίως και μετά το πρώτο παιχνίδι με βαζελο στο Παλατάκι για μένα το μπάσκετ ΠΑΟΚ άλλαξε , δεν μπορώ να συνδεθώ όπως τότε .

Κατανοώ το ενδιαφέρον που έχουν κάποιοι παραπάνω τώρα , υποστηρίζουν, τρέχουν κλπ και νιώθουν ότι πρέπει και ...
από Мир
Παρ 05 Σεπ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι ότι ανεχθήκαμε τον Κατσαρή με τα πραξικοπήματα του, βλέπε 4ανδρια που τελείωσε το μπάσκετ που αγαπήσαμε αλλά το ξεχάσανε υπόλοιποι μπασκετικοί, αλλά και τις κλειστές λέσχες για να ελέγχει τα πάντα.

ΟΙ βάζελοι δεν είναι χαζοί που βγάζουν τους ισολογισμούς, καταστατικό κτλ, θέλουν ...
από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Στους εμφυλιους δεν υπαρχουν νικητες.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
από leomatos88
Σάβ 13 Σεπ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους που μοιράστηκαν μαζί μας τις διοικητικές ιστορίες από τα παλιά. Για τα περισσότερα είχα άγνοια. Είναι το είδος ιστορίας της ομάδας μας για το οποίο δεν μαθαίνουμε ποτέ.

Από όλους όσους θέλαν το καλό μας, για μένα ο ‘’καλύτερος’’ όλων ...
από Franky
Κυρ 28 Σεπ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Αν θέλετε να δείτε (ή και να θυμηθείτε) πως θα μοιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά/χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, δείτε τα Τμήματα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ή την ΚΑΕ τα τελευταία 22 χρόνια, και πριν το Χατζόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ, περήφανος Τροφοδότης Παικτών/Παικτρών του ΠΟΚ και των ομάδων του Νότου. Μια ομάδα (της σφαλιάρας) με ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 05 Σεπ 2025, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σωστα ολα αυτα που λετε αλλα απαντηστε ξεκαθαρα στον εαυτο σας
και οχι σε μενα.

Τον Μαρινακη τον θελετε για προεδρο;
Τον Μπεο με λεφτα;
Τον Κουγια;
Τον ΜΑΚΑΡΟ τον Ψωμιαδη;
Τον Κοκκαλη;

Η θα προτιμουσατε να εχετε προεδρο τον Νικο Βεζυρτζη με λεφτα;
Τους μοναδικους ευεργετες στην ιστορια του ΠΑΟΚ ...