Η αναζήτηση βρήκε 163 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ότι θα υπήρχαν συγκρίσεις των 100 ετών του συλλόγου με πανελλήνιες και νταξ μωρέ να πούμε ξέρω γω εντάξει, απλώς για να στηρίξουν Βολιάκους και κανένηδες, δεν θα το πίστευα αν μου το λέγανε και δε το διάβαζα ο ίδιος.
Λες και δεν υπάρχουν επέτειοι, λες και η σημειολογία δεν έχει κανένα νόημα ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι φάση πάλι και ρίξατε γενικό?
Δεν παίρνουμε παίκτη, γκρίνια.
Παίρνουμε παίκτη, γκρίνια.
Δίνουμε λεφτά, γκρίνια.
Δεν δίνουμε λεφτά, γκρίνια.
Παίρνουμε "όνομα", γκρίνια.
Δεν παίρνουμε "όνομα", γκρίνια.
Δεν κάνουμε μεταγραφές ΣΚ, γκρίνια.
Κάναμε τώρα και Σ και Κ, γκρίνια.
Έχει επηρεάσει, όσο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φέρω ως παραδειγμα τον οάρη για να δείξω πως πολλες φορές όταν κρίνουμε κάποιους παικτες ξεχνάμε το σημαντικότερο.: να ταιριάζει ο παικτης που κοιτάμε με τον τρόπο που παιζει η ομάδα για την οποία τον προοριζουμε.
Το ταίριασμα αυτό απαιτεί ένα δευτερο επίπεδο συλλογισμού, περα και πανω από μια ...
Το ταίριασμα αυτό απαιτεί ένα δευτερο επίπεδο συλλογισμού, περα και πανω από μια ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.
Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρώτησα φίλο Ιταλό που είναι φανατικός υποστηρικτής Σαμπντόρια για Βολιάκο (παίκτης Τζένοα, μισητής ομάδας) και Μπιάνκο. Για τον πρώτο μου είπε ότι ήταν ένας μέτριος αμυντικός για την Σέριε Α, έπαιξε σε οκ επίπεδο στην Τζένοα, και λογικά θα την κάνει την δουλειά του στην Ελλάδα τηρουμένης της ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο ανάσας μάγκες δηλώνετε και στην ευρωπαϊκή λίστα.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικαίωση ΠΟΡΚΥ μόνο αυτό έχω να πώ! 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
paokovios1974 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 07:45 Η ησυχία πριν την καταιγίδα είναι υπέροχη.
Νιώθεις όμως τον άνεμο πού τη φέρνει.
Σας τα λέγε ο Paokovios αλλά δεν το πήρατε χαμπάρι
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Ανάσας..

- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
come to paok malaka
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ααααα τώρα μην ανεβάζουμε τον πήχη και μη γράφουμε ονόματα.Καθε καλοκαίρι ακούμε οποιονδήποτε απλησίαστο παπά για ένα 3μηνο ότι και καλά έρχεται και μένουμε να ψάχνουμε παίχτες από τα πανέρια, αλλά τώρα τελευταία ημέρα σφίξανε οι κώλοι και αγχωθηκατε κύριοι? Και να μην ανεβάζουμε τρελές
Ο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλός ο μηδενισμός με τις μεταγραφές αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ μια χαρά ρόστερ
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Δηλαδή ρόστερ με Καμαρά Μεϊτε Οζντοεφ Μπιάνκο, Μπαμπα Ντελια Ντεσπο Ζιφκο Ιβανούσετς Τάισον Γιακουμάκη Τσαλοφ τι είναι;
Για πέταμα;
Και παρακαλάμε να κάνουν δύο παίκτες θαύματα ...
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Δηλαδή ρόστερ με Καμαρά Μεϊτε Οζντοεφ Μπιάνκο, Μπαμπα Ντελια Ντεσπο Ζιφκο Ιβανούσετς Τάισον Γιακουμάκη Τσαλοφ τι είναι;
Για πέταμα;
Και παρακαλάμε να κάνουν δύο παίκτες θαύματα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
15 φορές τα ίδια θα γράφω? είπαμε έκλεισε και αύριο θα είναι Θεσσαλονίκη