Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές

Return

από vs40
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Τι να πούμε τρελό ματς! έχω βραχνιασει λαμογιο Σιδηρόπουλε ...

Μπράβο σε όλους για αυτή την τεράστια νίκη που θα δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η κόκκινη ήταν άδικη όταν βλέπεις το φάουλ του Σιωπη, που είχε πρόθεση, να μην τιμωρήθηκε. Ο Μεϊτέ δεν είχε πρόθεση.

Αν ένα μόνο πράγμα είναι θετικό ...
από vs40
Τετ 03 Δεκ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD

Καλή 11αδα κατεβάσαμε. Σωστά δεν έγινε τρελό ροτέισον. Ο Παπαπετρου κάνει ότι μπορεί, όμως το VAR τον ανάγκασε να αλλάξει σημαντικές αποφάσεις.

Μύθου πολύ καλός. Καμία έκπληξη από μένα, που εδώ και καιρό λέω ότι έπρεπε να είναι 2ος στην ιεραρχία, ειδικά με τέτοιο Τσάλοφ. Το παλικάρι έχει τεχνική ...
από vs40
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μεγάλο κέρδος η απομάκρυνση του Τζαβέλα της διοίκησης από τον ΠΑΟΚ...

Δεν έχω λόγια για το παιχνίδι, βάλτε MVP τον Παπαπ :lol: ετρου :lol:. Τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα είναι ο κορυφαίος πιο άχρηστος διαιτητής.
από vs40
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η ομάδα ίσως χρειαστεί από 1 μπακ και στις 2 πλευρές. Αριστερά βλέπω ακόμη μεγαλύτερο κενό γιατί ο Κενυ αντέχει περισσότερο και μπορεί να καλύψει το 75% του αγωνιστικού χρόνου. Ο Μπαμπα όμως έσκασε, ενώ και ο Τέιλορ δείχνει λιγος. Αριστερά εγώ θα έφερνα βασικό, τον Γιαννούλη αν γίνεται.
από vs40
Κυρ 07 Δεκ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports

Πολύ κόμπλεξ ο σπίκερ. Λέει πήρε ο ΠΑΟΚ πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων σαν να είναι εκπροθεσμο, ενώ έγινε πριν συμπληρωθεί το 2ο.

Χαχά τώρα λέει 6ο λεπτό...
από vs40
Κυρ 07 Δεκ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 20:24 χιμενεθ σκουπισου μουνοπανο
Ο Χιμένεθ μετά το σημερινό τον βλέπω στη γριά :lol: :lol:

Δε μπορεί να πάει σε ομάδα που δεν έχει κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ :lol:
από vs40
Κυρ 07 Δεκ 2025, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Στο γκολ που φάγαμε αυτό που με πείραξε είναι στην αρχή της φάσης που χάσαμε την κατοχή και συνεχίσαμε με υπεροψία χαλαρά τη φάση λες και ο αντίπαλος είναι του τοπικού. Τα χαφ μας πρώτα απ' όλα. Δεν έκλεισαν τους προφανείς χώρους, ούτε εννοείται σκέφτηκαν το φάουλ. Η φάση οδηγήθηκε εκεί από μια ...
από vs40
Κυρ 07 Δεκ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Σορυ μάγκες. Την ξέχασα την κάρτα. Πότε πήρε;
από vs40
Κυρ 07 Δεκ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Άνετα σήμερα γίνονταν 6-1. Εκπληκτικός ΠΑΟΚ και Αντριγια. Ο Ντεσποτοφ δυστυχώς μπαίνει και χάνουμε δυναμική
από vs40
Κυρ 07 Δεκ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα. Πολύ καλό παιχνίδι που άνετα θα μπορούσε να έχει πιο ευρύ σκορ. Οι 3 βαθμοί είναι οι πιο σημαντικοί, να μην πάρουν και τα μυαλά μας αέρα.

MVP Ταισον και Αντριγια. Ο Αντριγια σε όλο το ματς έδωσε πολλά σταθερά, όμως δυστυχώς κουράστηκε στο τέλος και έχασε ευκαιρίες. Ο Ταισον ...
από vs40
Δευ 08 Δεκ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να κάνω λάθος για τον Μύθου αλλά πολύ αργός μου φαίνεται και βλέπω χαμηλό το ταβάνι του. Τον Κουλούρη μου θυμίζει.

Καμία σχέση με Κουλουρη σαν παίκτης, που και εκείνος μια χαρά καριέρα έκανε. Είναι μόλις 18 ετών, τι να κρίνεις από ελάχιστο δείγμα αγώνων. Μπήκε όταν η ομάδα σταμάτησε να ...
από vs40
Δευ 08 Δεκ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Το ποδόσφαιρο που πλέον παίζει ο ΠΑΟΚ του Ραζβαν μου αρέσει πάρα πολύ. Να σας προλάβω, όχι δεν είναι ίδιο ποδόσφαιρο με του 2018, ούτε ίδιο με το τικι τακα όταν γύρισε από Αραβία και τους Νταντας... Ούτε καν ίδιο με το πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24.

Η ομάδα φέτος παίζει πολύ θεαματικά με άμυνες με ...
από vs40
Δευ 08 Δεκ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Jean Valjean, για το φορ δεν κόβω φλέβες για Ακπομπ, δεν ξέρω και σε τι κατάσταση είναι τώρα. Ίσως ατυχές παράδειγμα. Ο Ακπομπ της πρώτης του θητείας που είχε πολύ μέλλον και έβγαζε μια φρεσκάδα μου άρεσε. Θεωρώ ότι το φορ μας δεν πρέπει να υστερεί σε αθλητικότητα , να μπορεί να εφαρμόσει τα θέλω ...
από vs40
Τρί 09 Δεκ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Τι χαμός γίνεται σε όλα τα μέσα όταν υπάρχει υπόνοια ευνοιας του ΠΑΟΚ έστω σε μεμονωμένες φάσεις; Απίστευτο αντι - ΠΑΟΚτσιδικο μένος συνολικά στην Ελλάδα. Σε βαθμό που με κάνει να αναρωτιέμαι φιλοσοφικά. Κάπου αυτό έχει ξεφύγει. Η κόκκινη που ζητάνε στον ΠΑΟΚ δεν έχει δοθεί ποτέ. Αν δινόταν, κάθε ...
από vs40
Πέμ 11 Δεκ 2025, 02:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-BC Prievidza 101-70 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Έχω τεράστια χαρά που ανέλαβε το μπασκετ ο Μυστακιδης. Έχω να δω μπάσκετ από την εποχή του Στογιαγκοβιτς, και ακόμη με πονάει η σφαγή στον ημιτελικό. Η ιστορία χρωστάει πολλά στον ΠΑΟΚ που δεν πήρε οσα άξιζε στο παρελθόν. Το μπασκετ είναι μια ευκαιρία να γιγαντωθει το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Θα ...