Ερώτηση γιατί θα σκάσω.
Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες.
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις θυμάστε; 5; 10; 50;
Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το ...
Η αναζήτηση βρήκε 23 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εαν η ομαδα κανει προταση 3 μυρια στη Ναπολι τοτε δε θελω να σας στεναχωρησω αλλα οντως ειναι ολ ιν για την αποκτηση επιθετικου ασχετα αν αυτος δε μας κανει εμας τους οπαδους...
δημήτρη το ολ ιν δεν το κάνεις για όποιον βρεις, το κάνεις για εκεί που αξίζει
αλλιώς γεμίζεις πάλι τισουντάλιδες
το ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανούσια συζήτηση.
Κάποια παιδιά εδώ μέσα και φορ από την 8η κατηγορία Γουαδελούπης με 1 γκολ σε 10 χρόνια να ακουστεί για τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα βρούνε θετικά.
Το είπανε άλλωστε ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκαν ότι το βασικό επιχείρημα είναι "ε που θα πάει, θα μας βγει και ένα λαχείο σε κάποια φάση ...
Κάποια παιδιά εδώ μέσα και φορ από την 8η κατηγορία Γουαδελούπης με 1 γκολ σε 10 χρόνια να ακουστεί για τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα βρούνε θετικά.
Το είπανε άλλωστε ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκαν ότι το βασικό επιχείρημα είναι "ε που θα πάει, θα μας βγει και ένα λαχείο σε κάποια φάση ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως νέα επένδυση 190 εκατομμυρίων στην προβλήτα στο λιμάνι την έκανε ο πρόεδρος. Κραλ όμως που ζητάνε κοντά στα 5 (ενω εμείς απο ότι φαίνεται ήμασταν διατεθειμένοι για 3) είναι ακριβός και ποσο απαγορευτικό. Κουμάντο στα λεφτά αλλουνού δεν κάνουμε, αλλά αυτά περί ρευστότητας είναι λολ. Είναι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να ήταν άποψη μου.
Αλλά είναι γεγονός.Δυστυχώς.
70 εκατομμύρια έφτασαν οι πωλήσεις από το Καλοκάιρι του 2020 και μετά..
Πέλκας, Γιαννούλης, Λημνιός, Άκπομ, Τζόλης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τζίμας Κοτάρσκι.
Και να ήταν μόνο αυτοί.. Αουγκουστο, Σβιντερσκι και Κουτσιας δεν έφυγαν με ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι συγκρίνετε Μάλμο, Λέφσκι, και Βόλφσμπεργκερ ρε παιδιά? Προφανώς και ήμασταν με χειρότερο ρόστερ κόντρα στην Λέφσκι, αλλά προφανώς και δεν είχαν ούτε μισό παίκτη που θα έπαιζε βασικός σε μας. Η Μάλμο ήταν κανονική ομάδα και μας κέρδισε δίκαια, και είχαμε και καλύτερο ρόστερ πριν το ματς παρά μετά ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μόλις γύρισα απο Ibrox. Ένα έχω να πω. Ποιος Τσιριβεγια. Άγιο είχαμε. Αν όντως ενδιαφερόμασταν.
Μεγάλη ευκαιρία είχε ο βαζελος να παρει κάτι απέναντι στην τραγική για ενα ημίχρονο Ρειντζερς. Μετά την κόκκινη κατέρρευσε. Ωραίος ο προ κάποιων ετών στόχος μας Rothwell. Λίγο έπαιξε ο Ντεσσερς δεν ...
Μεγάλη ευκαιρία είχε ο βαζελος να παρει κάτι απέναντι στην τραγική για ενα ημίχρονο Ρειντζερς. Μετά την κόκκινη κατέρρευσε. Ωραίος ο προ κάποιων ετών στόχος μας Rothwell. Λίγο έπαιξε ο Ντεσσερς δεν ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Υπάρχει ο προφανώς αυτονόητος αστερίσκος ότι θα πρέπει να προκριθεί η Ελλάδα στο Μουντιάλ.
Εγώ δίνω αρκετά μεγάλες πιθανότητες να συμβεί αυτό.
Άπαξ και προκριθεί, είναι εξίσου αυτονόητο (εκτός αν είναι τραυματίας) ότι ο Ντέλιας θα παίξει.
Είναι νομίζω εμφανές ότι η παρουσία στην πιο μεγάλη ...
Εγώ δίνω αρκετά μεγάλες πιθανότητες να συμβεί αυτό.
Άπαξ και προκριθεί, είναι εξίσου αυτονόητο (εκτός αν είναι τραυματίας) ότι ο Ντέλιας θα παίξει.
Είναι νομίζω εμφανές ότι η παρουσία στην πιο μεγάλη ...