Η αναζήτηση βρήκε 30 εγγραφές

Return

από Odi
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Επίσης έχεις περισσότερες πιθανότητες να μπεις στην καλύτερη διοργάνωση αν έχεις τους παίκτες,

Κάθε χρόνο τα ίδια , αλήθεια βαρέθηκα.

Πας στην κρασνονταρ χωρίς φορ, πας με τη μαλμε χωρίς φορ και χωρίς χαφ, πας με τη Λέφσκι με παικτες Αστείους και φορ τον Κουτσια, πας στην Κροατία με τη Χάιντουκ ...
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ τα ίδια άτομα που μετράνε ως έξοδα ακόμα και τα μπουκαλάκια νερού της προετοιμασίας για να πείσουν (τον εαυτό τους?) ότι σκάμε χρήμα, θεωρούν όχι πχ το 3 χρόνια επί 2,5Μ στον Γιόβιτς είναι πολλά και τρελό ρίσκο, αλλά το 3,5Μ στη Νάπολι και το 3χ1,5Μ στον Κεντίρα είναι λελογισμένη κίνηση ...
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Μία από τις προτάσεις στα φορ, μαντέψτε ποιου, ήταν ο Αμπέλ Ρουίθ.
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...
από WestBlock4
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Τι πλάκα εχετε κάποιοι εδώ μεσα. Οταν ακουγόταν μαξιμοβιτς για ΠΑΟΚ, ΜΑΡΙΝ για ΠΑΟΚ , ΓΙΟΒΙΤΣ για ΠΑΟΚ.. χαμός οι ίδιοι τωρα σιγα ρε εχουμε καλύτερους.

Κανεις δεν μπορει να πει κατι κακο για Ιβαν.
Μόνος του ανεβάζει το πήχη δε το κανει ο λαος.
Εγω σέβομαι αν πει ότι δεν υπάρχει χρημα ελεύθερο να ...
από JohnDag
Τρί 05 Αύγ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Ducksch για 2 μυρια στην Birmingham

Μας τσακισε η Ipswich που μπηκε σφηνα και πηρε τον Τσουμπα. Ουτε οι καραμπολες δεν μας ευνοουν

Να έδινες 2Μ και το συμβόλαιο που ήθελε να τον έκλεινες εσύ.

Δεν γίνεται πάντα να μας φταίνε οι άλλοι ρε Nunies.

Μια οι ατζέντηδες, μια οι άλλες ομάδες, μια ...
από JohnDag
Τρί 05 Αύγ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Γιατι ρε συ JohnDag του ντουκς απο που ακριβως βγηκε αντιστοιχα?

Από κει που βγήκε και των άλλων δυο, από τον παπά. Ο οποίος ποτέ δεν μίλησε για συμβόλαια.

Ο συγκεκριμένος μεταφέρει πληροφορίες που σε μεγάλο βαθμό ισχύουν, αυτό έχει αποδείξει η πραγματικότητα. Αν και τις περισσότερες ...
από George Best4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε

Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Κάθε ημέρα Αη Γιαννιού δεν είναι.
Κανείς δεν πίστευε ότι θα πάρουμε ...
από embuji
Τετ 06 Αύγ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

paokspren έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 10:42 Ναι, μόνο που αυτό το ορθολογικό πλάνο περιλάμβανε την πώληση του Κωνσταντέλια.

Για την ακρίβεια, αυτό ήταν το μόνο πλάνο.
Το *ξεπουλημα του Κωνσταντελια.
από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
από Odi
Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;

1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.

2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
από Equalizer
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Ηρεμήστε ρε

Αντί να σας εμπνεύσει το άλλο ένα ήρεμο καλοκαίρι που ζούμε, για αδιευκρίνιστους λόγους είστε του ύψους και του βάθους

8-)

Δεν θέλω Ζαφείρη.

Κάτι πιο εκλεκτό.

:D

Χωρίς πλάκα, εγώ λέω ότι δεν είναι μια λογική κίνηση από τους δανεικούς και τους Σβαμπ αυτού του κόσμου, να πας στα ...
από renegade
Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ακριβως αν γινει αυτη η μεταγραφη με τα ποσά που ακουμε ειναι ο ορισμος της αυταρκειας..
Αυτο λεμε τοσο καιρο καποιοι εδω μεσα..
Τον Ζαφειρη αν τον παρεις 10-12εκ σημερα σε 2-3 χρονια θα τον πουλησεις 20-25εκ...
Δεν μπορουν οι ακαδημιες σου, οσο καλες και αν ειναι να βγαζουν καθε χρονο Ντελιες και ...
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Xlapatsas4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 23:15 Η Σλάβια προσπαθεί να κλείσει τον tomas rigo για αντικατάστατη του Ζαφείρη
Αυτός έπαιζε Σλάβια ως πριν 2 χρόνια και τώρα θέλουν να τον πάρουν πίσω? Τι φάση
από paok_athens_g4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Από τη στιγμή που ο πρόεδρος τους ειπε δεν πωλείται στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο νομίζω τελείωσε το θέμα...άρα έχουμε γύρω στα 16 μυρια να διαθέσουμε για αναβάθμιση του ροστερ...not bad